afentiko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ξέρετε από που θα μπορούσα να αγοράσω ένα συρτάρι πληκτρολογίου; Ξέρετε, αυτά που μπαίνουν κάτω από το γραφείο, βάζεις το πληκτρολόγιο πάνω και πηγαίνουν μέσα έξω. Αυτό που έχω τώρα έχει ξεχαρβαλώσει τελείως οπότε θέλω καινούριο. Any help?
Voodooman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν έχουν χαλάσει οι ράγες (αυτά όπου κάνουν το συρτάρι να πηγαίνει μπρος-πίσω), πας σε ένα επιπλάδικο ή σε ένα τύπου praktiker και σου κόβουν ένα ίδιο ξύλο. Οι ράγες προσαρμόζονται εύκολα πάνω σε αυτό το ξύλο. Αν χάλασαν και οι ράγες, πάλι σε μαγαζί τύπου praktiker πας, αγοράζεις ράγες, αγοράζεις και ένα κομμάτι ξύλο.
afentiko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Οι ράγες έχουν χαλάσει, αλλά δεν είναι, ξύλινο, είναι πλαστικό. Στα praktiker θα έχει έτοιμο, με ράγες και βάση να το πάρω να το βάλω μόνος μου;
Gyrteroth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Οι ράγες έχουν χαλάσει, αλλά δεν είναι, ξύλινο, είναι πλαστικό. Στα praktiker θα έχει έτοιμο, με ράγες και βάση να το πάρω να το βάλω μόνος μου; Αφού έχουν χαλάσει οι ράγες( οδηγοί) κοίτα απλά αν θέλουν βίδομα.. Αλιώς βγάλτες και πήγαινε σε ένα μαγαζί με έπιπλα και πάρε 2 ζευγάρια ιδιού μήκους και ύψους και βάλτους μόνος σου.. Εύκολο είναι
afentiko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Βασικά είναι πιο πολύπλοκο. Οι ράγες (οδηγοί) έχουν στραβώσει προς τα έξω και οι δύο με αποτέλεσμα το συρτάρι να μην κάθεται καλά και να πέφτει κάθε τόσο (ειδικά με το βάλε βγάλε). Μετά, οι ράγες που έχει το συρτάρι που εφαρμόζουν σε αυτές που είναι βιδωμένες στο γραφείο, έχουν μέσα κάτι σίδερα με κάτι μπίλιες στο πάνω και κάτω μέρος τους οι οποίες από ότι κατάλαβα σφήνωναν το σίδερο στις ράγες. Με το πρώτο πέσιμο φύγανε αυτές οι μπίλιες και δεν ξαναμπαίνουν τώρα. Οπότε τα σίδερα αυτά πηγαίνουν μπρος πίσω κάθε φορά που το βάζω-βγάζω (ενώ θα έπρεπε να είναι σταθερά). Οπότε δεν φτιάχνετε το όλο θέμα, αλλά και να φτιαχνόταν πιο πολύ χρήμα και κόπο θα μου έπαιρνε από το να πάρω όλο το σετ κομπλε. Είπατε ότι μπορώ να βρω και σε κατάστημα με έπιπλα γενικά; Θα ρίξω μια ματιά.
Gyrteroth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ναί θα βρείς..Έτοιμο συρτάρι με τους οδηγούς πάνω δεν νομίζω να βρείς..Οδήγους σκέτους ναι θα βρείς.. Μπορείς να μετρήσεις το συρτάρι και να πας να στο μαγαζί και να πεις να σου φτιάξουν ένα ίδιο η να το πάρεις μαζί και να πείς να σου δώσουν ένα ίδιο με τους οδηγούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.