Προς το περιεχόμενο

Living by myself

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και δεν ξέρω αν μετράει περισσότερο το γεγονός πως στο λέω σε εποχή που περνάω με μ.ο 2€ την ημέρα ξερωγω.
σε έχω χαλαρά:o

/offtopic, είδα πρόσφατα ντοκιμαντέρ για την ελληνική ροκ (ας πούμε) σκηνή που μίλαγε μεταξύ άλλων και ο θείος Νώντας.

Χωρίς ευρώ στην άκρη, χωρίς σύνταξη, αν δεν είχε δικό του σπίτι θα κοιμόταν στο δρόμο.

Χαρακτηριστικά, είπε ακριβώς:

-66 χρονών έφτασα, περιμένω να μου συμβεί το παραμικρό και ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Τσαντίστηκα λίγο.

Νταξ, τα ήπιε όλα ο πούστης στην ζωή του, αλλά μη τον πετάτε ρε καργιόληδες επειδή δε του έκατσε να γίνει reality showman ξερωγω.

απότι ξέρω πάντως δεν τον έχει πετάξει κανείς, από όσους δεν έχει πετάξει πρώτος αυτός και καλώς έκανε...

Όπα.

Μπορούσε νάχει καβάτζα ξερωγώ δυό γκαρσονιερούλες να του βγάζουν μισή χιλιάδα να τη βγάλει.

καβάντζα φιούουου

αν σου πω πως από τα τωρινά κατάλαβα το m a r

τόχεις το ρούτερ ακόμα ρα;

...δε μας δίνεις λινκ και για το προαναφερθέν ντοκυμανταίρι...;
κι από δω

για τον t.s.

4 ερωτήματα(τα γνωστά)

γιατί;

γιατί όχι;

γιατί όχι εγώ;

γιατί όχι τώρα;

Δημοσ.
αν σου πω πως από τα τωρινά κατάλαβα το m a r

...έ οχι και τομάρ

μάλλον το 'χει, αλλά και να μην το 'χει, όλο και κάποιο άλλο θα 'χει

Δημοσ.
8 ρήματα σε 58 λέξεις.
ίσως κάτι χτίσω κάποτε ,με όσες μου ρίχνεις,κατά γκαίτε

...έ οχι και τομάρ

μάλλον το 'χει, αλλά και να μην το 'χει, όλο και κάποιο άλλο θα 'χει

γιατί θα του κακόπεφτε να τόχε καβάτζα

θα περάσω τότενες αν όλα πάνε οκ,στις 17 τουτουνού ή στις 6 ταλουνού

Δημοσ.

Πού πας και τα βρίσκεις.

(...μέρες που διάλεξες δε να περάσεις. Να στο δώσει είπαμε, όχι να στο πετάξει)

Δημοσ.
Όταν άρχισα να δουλεύω τα πρώτα χρόνια έμενα με τους γονείς μου και μάζεψα ένα σεβαστό ποσό στην άκρη. Όταν ετοιμαστηκα να παντρευτώ και άρχισα να εξοπλίζω το (δικό μου) σπίτι και μετά έμεινα σε αυτό τα έξοδα εκτοξεύτηκαν και η αποταμίευση έγινε πολύ δύσκολη έως αδύνατη.

Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου ξανασκέψου το, μπροστά σου θα το βρεις.

Καλά και σωστά αυτά,και συμφωνώ:-).Αλλά τί γίνεται αν στον τόπο σου δεν υπάρχουν δουλειές;Που είναι και ένας σημαντικός παράγοντας στο να μαζέψεις λεφτά; Θα πρέπει να ξεκινήσεις σε μια άλλη με περισσότερη πιθανότητα εργασίας ;

Και τί γίνεται,αν υπάρχει μια σχέση,χρόνων,πχ από τα φοιτητικά χρόνια και είναι κάπως αλλιώς;

Είναι μεγάλη απόφαση.:-)

Δημοσ.

μπορει να ακουστω ψωναρα ξυπασμενη η οτι αλλο θελετε αλλα ρε γμτ δεν μενεις με τους γονεις μετα απο καποια ηλικια ειδικα αν εχεις δουλεια. ας τα βγαζω περα δυσκολα, τι θα γινει; θα πιπιλαω την καραμελα δεν βγαζω πολλα για ολη μου την ζωη; βρες μια τρυπα ψωνιζε φτηνα αλλα φυγε απο το σπιτι των γονιων!!!

Δημοσ.
μπορει να ακουστω ψωναρα ξυπασμενη η οτι αλλο θελετε αλλα ρε γμτ δεν μενεις με τους γονεις μετα απο καποια ηλικια ειδικα αν εχεις δουλεια. ας τα βγαζω περα δυσκολα, τι θα γινει; θα πιπιλαω την καραμελα δεν βγαζω πολλα για ολη μου την ζωη; βρες μια τρυπα ψωνιζε φτηνα αλλα φυγε απο το σπιτι των γονιων!!!

Γιατι ψωναρα και ξιπασμενη? Ισα ισα αυτα θα ησουν αν ειχες απαιτησεις να σε ταιζουν οι γονεις και ταυτοχρονα να το παιζεις και μαγκιτισα με τις πλατες αλλων.

Ειχα δει στην παραλιακη της θεσσαλονικης εναν πιτσιρικα με μια μερσεντα SLK 200. Δεν παιζει να ηταν πανω απο 20. Ειχε ομως μια τεραστια ταμπελα πισω στο τζαμι που εγραφε "να ειναι καλα ο μπαμπακας μου". Ενταξει οχι οτι ειναι καλο κατι τετοιο αλλα κατι τετοιο το χρειαζεται το "μπραβο". Δεν ειχε αυταπατες πως αυτα που εχει τα εχει επειδη τα "δουλεψε" (οπως κανουν οι περισσοτεροι λεφταδες).

Δημοσ.

Ειχα δει στην παραλιακη της θεσσαλονικης εναν πιτσιρικα με μια μερσεντα SLK 200. Δεν παιζει να ηταν πανω απο 20. Ειχε ομως μια τεραστια ταμπελα πισω στο τζαμι που εγραφε "να ειναι καλα ο μπαμπακας μου". Ενταξει οχι οτι ειναι καλο κατι τετοιο αλλα κατι τετοιο το χρειαζεται το "μπραβο". Δεν ειχε αυταπατες πως αυτα που εχει τα εχει επειδη τα "δουλεψε" (οπως κανουν οι περισσοτεροι λεφταδες).

Μπα.Πουτανάκι ήτανε.Συνήθως βρίσκουν κάποιον μεσήλικα και το παίζουν "κόρες"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...