Προς το περιεχόμενο

Living by myself

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν άρχισα να δουλεύω τα πρώτα χρόνια έμενα με τους γονείς μου και μάζεψα ένα σεβαστό ποσό στην άκρη. Όταν ετοιμαστηκα να παντρευτώ και άρχισα να εξοπλίζω το (δικό μου) σπίτι και μετά έμεινα σε αυτό τα έξοδα εκτοξεύτηκαν και η αποταμίευση έγινε πολύ δύσκολη έως αδύνατη.

Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου ξανασκέψου το, μπροστά σου θα το βρεις.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

/offtopic, είδα πρόσφατα ντοκιμαντέρ για την ελληνική ροκ (ας πούμε) σκηνή που μίλαγε μεταξύ άλλων και ο θείος Νώντας.

Χωρίς ευρώ στην άκρη, χωρίς σύνταξη, αν δεν είχε δικό του σπίτι θα κοιμόταν στο δρόμο.

Χαρακτηριστικά, είπε ακριβώς:

-66 χρονών έφτασα, περιμένω να μου συμβεί το παραμικρό και ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Τσαντίστηκα λίγο.

Νταξ, τα ήπιε όλα ο πούστης στην ζωή του, αλλά μη τον πετάτε ρε καργιόληδες επειδή δε του έκατσε να γίνει reality showman ξερωγω.

Δημοσ.
Η δουλειά του πωλητή δεν έχει dress code; Για μένα είναι ο ορισμός του όρου!

Στο 90% των περιπτώσεων ο πωλητής φοράει ενδυμασία με λογότυπο καταστήματος ή ακόμη και κουστούμι αν είναι εξωτερικός πωλητής.

Πωλητής δεν ονομάζεται μόνο ο πιτσιρικάς του πλαισίου.

Δημοσ.
/offtopic, είδα πρόσφατα ντοκιμαντέρ για την ελληνική ροκ (ας πούμε) σκηνή που μίλαγε μεταξύ άλλων και ο θείος Νώντας.

Χωρίς ευρώ στην άκρη, χωρίς σύνταξη, αν δεν είχε δικό του σπίτι θα κοιμόταν στο δρόμο.

Τσαντίστηκα λίγο.

Νταξ, τα ήπιε όλα ο πούστης στην ζωή του, αλλά μη τον πετάτε ρε καργιόληδες επειδή δε του έκατσε να γίνει reality showman ξερωγω.

Όπα.

Μπορούσε νάχει καβάτζα ξερωγώ δυό γκαρσονιερούλες να του βγάζουν μισή χιλιάδα να τη βγάλει.

Τάφαγε όλα ή μάλλον τα ήπιε όλα,θες να του κάνουμε και βάθρο;

Εμένα π.χ. που θα δω σύνταξη στα 67,πετσοκομένη και αν,με σαράντα χρόνια κρατήσεις του 1/3 του μισθού μου,τί πρέπει να κάνω;Να πάρω καλάσνικωφ;

Μην παραμυθιαζόμαστε,ώρες είναι να λυπηθούμε και το τζιπάκο ή τον $αλλάρα...:mrgreen:

Δημοσ.

Κοίτα, η άποψη μου είναι πως θα πάρουμε καλάσνικωφ, αλλά ας μη το αναλύσουμε εδώ αυτό το θέμα.

:D

Δημοσ.
Κοίτα, η άποψη μου είναι πως θα πάρουμε καλάσνικωφ, αλλά ας μη το αναλύσουμε εδώ αυτό το θέμα.

:D

offtopic

καλα μαθε πρωτα να εισαι σωστος ανθρωπος και να μην καταντησεις σαν τους ανεγκεφαλους πολιτικο-κουλτουριαρηδες και ασε τα καλασνικωφ στην ακρη μεγαλε επαναστατη.

με μυαλο και ορεξη για δουλεια κανεις δε παει χαμενος. ολοι αυτοι που βγαζαν λεφτα παλια και τωρα ειναι αφραγκοι, τα ετρωγαν οτι εβγαζαν σε μια νυχτα στις που@#$#ες και στα ναρκωτικα.. οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια λενε.. τις βλακειες που εκαναν τοτε, τις πληρωνουν τωρα.

Δημοσ.
offtopic

καλα μαθε πρωτα να εισαι σωστος ανθρωπος και να μην καταντησεις σαν τους ανεγκεφαλους πολιτικο-κουλτουριαρηδες και ασε τα καλασνικωφ στην ακρη μεγαλε επαναστατη.

Τί του λες τώρα;:devil:

Τον ξέρεις;:P

Δημοσ.
μη το λες σε μενα, δεν εχω εγω το προβλημα.

θα σου πω ενα παραδειγμα και θα καταλαβεις.

εχω ενα φιλο που ειναι μαγειρας. εχει δουλεψει σε μεγαλα μαγαζια σε καλοκαιρινες περιοδους σε νησια.

ειναι μεταλας με μακρια μαλια και σκουλαρικια (τραγουδαει κι'ολας και θελει να κυκλοφορισει δισκο με το συγκροτημα του. ασχετο)

ΔΥΣΚΟΛΑ βρισκει δουλεια στην Αθηνα γιατι τα περισσοτερα αφεντικα εχουν προβλημα με την εμφανιση του!

μαγειρας ειναι ο ανθρωπος, μεσα στη κουζινα ειναι και δεν τον βλεπει κανεις, τι το πειραζει τελικα το αφεντικο?

btw, νομιζω οτι στο πλαισιο βαζουν σαν ορο να ειναι ολοι ξυρισμενοι...

επειδη ειμαι μαγειρας και τα ξερω απο πρωτο χερι σε πολυ πιο αυστηρο περιβαλλον, ο φιλος σου αν ειχε περιποιημένο το μακρι μαλι και το μουσι δεν θα ειχε προβλημα στο να βρει δουλεια στην αθηνα.

Τσαντίστηκα λίγο.

τιτλος?

Δημοσ.

Παιδιά αν κ ήμουν παρόμοιας εμφάνισης στα 20 κ κάτι (μαλιά μούσια κτλ) αν μου ερχόταν ο λιγδιάρης μπλάκστερ με τα μαλλιά μες στη κοράτζα και στη μπαφίλα να ζητήσει δουλειά για κουζίνα θα τον έδιωχνα με συνοπτικές διαδικασίες. Αν ερχόταν όμως ένας μαλλιάς περιποιημένος και καθαρός, ακόμα και corspepaint να είχε θα του έδινα ευκαιρία.

Δημοσ.

τιτλος?

Δε θυμάμαι ρε γαμώτ, στο σινε+ αν θυμάμαι καλά το έπαιξε ένα απόγευμα πριν ~2 εβδομάδες.

Δημοσ.
Όταν άρχισα να δουλεύω τα πρώτα χρόνια έμενα με τους γονείς μου και μάζεψα ένα σεβαστό ποσό στην άκρη. Όταν ετοιμαστηκα να παντρευτώ και άρχισα να εξοπλίζω το (δικό μου) σπίτι και μετά έμεινα σε αυτό τα έξοδα εκτοξεύτηκαν και η αποταμίευση έγινε πολύ δύσκολη έως αδύνατη.

Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου ξανασκέψου το, μπροστά σου θα το βρεις.

...ακριβώς η περίπτωση για την οποία έγραψα κάτι σελίδες πριν.

Καλό το φρήντομ, αλλά άμα δε σε λένε Αρίθα, δε βλάφτει και λίγη σκέψη για το βάθος χρόνου που δεν αργεί και πολύ να το δεις μπροστά σου. Εξαρτάται βεβαίως-βεβαίως ΚΑΙ απ' την περίπτωση (ποιός είσαι εσύ, ποιοί είναι οι γονείς, πόσο μεγάλη είναι η πραγματική ανάγκη να την κοπανέισον, τί γίνεται άμα τη πιθανή επιστροφή κτλπ).

Κακό δεν είναι να καλοσκεφτείς κάποια πράμματα με συντροφιά ένα κομπιουτεράκι, καλοσκεπτόμενος το μέλλον. Διότι αν ο Αγγελάκας λέει "όλα είναι δρόμος", μια άλλη άποψη λέει ότι όλα είναι αριθμοί, και συνήθως τους καλοϋπολογίζεις ΜΕΤΑ την απομάκρυνση απ' τα διάφορα ταμεία...(μιλάμε ξαναλέω, όπως τις προάλλες, για την περίπτωση που με αυτά που βγάζεις δεν τσοντάρεις σε πατρικά κλπ, και όταν συγκεκριμένα πρόκειται για έναν τυπικό και φιξ βασικό μισθό να σε περιμένει το υπόλοιπο του βίου σου, και τπτ παραπάνω). Τεσπα, αυτά όχι μόνο για τον Φρηκ, αλλά προς άπαντες αυτονομιστές, για να περνάνε τις αποφάσεις τους ΚΑΙ από αυτό το φίλτρο.

/offtopic [...]

...δεν ξέρω τα οικονομικά του Πουλίκα, αλλά αφ' ενός και δόξα τω θεώ, και στη διαφήμιση είχε χωθεί τις τελέ 2 10ετίες, και στην τιβή, και δε νομίζω να έμεινε δα και ξέμπαρκος από μουσικές εμφανίσεις...Συν το ότι απ' όσο επιφανειακά ξέρω, ήταν γόνος ευκατάσταστων ιατρών κτλ, άρα όλο και κάτι θα του βρίσκεται κληρονομικώ δικαιώματι για τα γεροντάματά του (στο σόι του μέσα δεν είμαι, ξαναλέω πως είναι επιφανειακές οι γνώσεις μου περί των ουσιαστικών οικονομικών του...).Απ' την άλλη, μπορεί μιλώντας με "παράδειγμα" τον εαυτό του (άσχετα αν ΙΣΩΣ δε μας τα 'πε όλα), να ήθελε (και αυτός) να τονίσει το γενικό χάλι/έλλειψη κοινωνικού κράτους που επικρατεί γύρω...(μιστά, συντάξιμα, κι όλα τα συμπαρομαρτούντα γνωστά...).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...