Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Mobo MSI K7N2G-ILSR!!!!!!!!!!!

Madman21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την μητρικη MSI K7N2G-ILSR, CPU 2200+, 2*512MB Ram, και χρησιμοποιω την onboard καρτα γραφικων.

Το προβλημα ειναι οτι εχοντας κανει μονο τα Windows XP SR1 Prof. version εγκατασταση και εγκαταστοντας τους drivers της καρτας γραφικων που δινει η εταιρεια το συστημα κολλει!!!!!!!!

Κανοντας Reset ξεκιναει αλλα για να φορτωσει τα Windows περνανε περιπου 5 λεπτα.

Εχω δοκιμασει να κανω το update το BIOS, drivers Καρτας γραφικων και απο το site της nvidia και απο το site της MSI, αλλα ομως τιποτα, ειναι υπερβολικα αργο ακομα και με 1024 μνημη (128 ΜΒ στην ενσωματομενη και μονο τα XP εγκατεστημενα.

Χρειαζομαι την βοηθεια οποιουδηποτε ξερει τη μπορει να συμβαινει ή ειχε αναλογο προβλημα.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

HELP !!!!!!!!!!

Δημοσ.

Δές αν έχεις Internal,External(L1,L2) CPU cache enabled,Στα πόσα τρέχεις τις μνήμες σου;Μήπως έχεις βάλει aggressive timings;Δοκίμασε να βάλεις CAS Latency 2.5T,Τι θερμοκρασία έχεις στο cpu;

Δοκίμασε να κάνεις ένα Underclock (δηλαδή βάλε του 100άρι Bus να δείς πώς θα συμπεριφερθεί).

Δημοσ.

Οι μνημες ειναι στα 333ΜΗΖ, οι ρυθμισεις ειναι στο νορμαλ και τις μνημες τις εχω 6, 2, 2, 2.5. Επισης το δουλεψα στο safe mode (100ΜΗΖ) και ομως τιποτα.

Εκει που εχω καταληξει ειναι οτι εχει προβλημα η μητρικη γιατι αφου η onboard ειναι 8Χ το nview την βλεπει σαν 4Χ και δεν δειχνει ολες τις αναλυσης που πιανει μια Geforce 4 MX440.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...