Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 μην εισαι απολυτος,εγω,μονο hp εδω και 11 χρονια ...ευχαριστημενος εννοειτε... Δεν μπορεις να εισαι απολυτος σε τετοιες κρισεις. Ειναι και τι θα σου κατσει. Ο πρωτος μου εκτυπωτης το 1998 ηταν HP και απο τοτε εχω παρει καπου 7-8, μονο αλλον εναν HP πηρα μεταχειρισμενο laser. Αυτο διχνει οτι δεν τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση (εχω ακουσει εδω και χρονια και ΤΑ ασχημα για τον αντιπροσωπο/service οποτε τελος...) Cannon δεν εχω παρει ποτε, (αν και πριν 3-4 χρονια "κοιτουσα" εναν inkjet μονο και μονο για να τυπωνω πανω σε CDs, αλλα δεν), γιατι αν δεν ειναι η κεφαλη πανω στο cartridge, 90% αργα η γρηγορα θα σου βουλωσει και θα τον πεταξεις. (το ιδιο και στους epson που επισης ποτε δεν πηρα για τον ιδιο λογο.)
sattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν παιρνεις ΗΡ, δεν παιρνεις Canon , δεν παιρνεις epson πες και σε μας, τι στο καλο παιρνεις τοτε?
nomikarios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 μακριά από hp εκτυπωτές. Πήρα canon και ηρέμησα. Συμφωνώ απόλυτα. Την έχω πατήσει κι εγώ με hp. Για πολυμηχάνημα αγορασμένο το 2006 προς 180 ευρώ, μου ζητούσαν από την επίσημη αντιπροσωπεία 90 ευρώ για επισκευή σοβαρής βλάβης που προέκυψε, ενάμιση χρόνο αργότερα (εκτός εγγύησης λέγανε...) και με πραγματικά μικρή χρήση. Είπα "άι σιχτίρ", το πέταξα και πήρα άλλη μάρκα...
aXer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Να είστε πολύ επιφυλακτικοί με τέτοιου είδους προσφορές τύπου Crazy Sundays. Είναι προϊόντα που έχουν μείνει stock και συνήθως υπάρχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ για αυτό. Είχα πάρει και εγώ στα πλαίσια των Crazy Sundays 2 webcams http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803420 γιατί θεώρησα ότι ήταν πολύ φτηνές. Η μία επιστράφηκε με προβληματικό φακό το ίδιο απόγευμα, δεν υπήρχε άλλη να αντικατασταθεί λόγω του ότι όλες είχαν εξαντληθεί λόγω προσφοράς και μου δώσαν λεφτά πίσω και η δεύτερη που κρατήθηκε, δούλευε άψογα αλλά ήταν τόσο απογοητευτική στις επιδόσεις (και στο support, να φανταστείτε στο επίσημο site δεν υπάρχουν καν drivers) που "χαρίστηκε" στην μητέρα μου.
kiros9 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 γιατι αν δεν ειναι η κεφαλη πανω στο cartridge, 90% αργα η γρηγορα θα σου βουλωσει και θα τον πεταξεις. 100% συμφωνώ!!
efo355 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Σε εμένα μείωσαν την τιμή του εκτυπωτή για να βάλουν τον αντάπτορα. Η τελική τιμή έμεινε ίδια. Έχω δοκιμάσει και τις 2 εταιρίες και έμεινα ικανοποιημένος. Δεν πρέπει να το βλέπουμε οπαδικά. Η κάθε εταιρία έχει διάφορα μοντέλα, δεν είναι όλα καλά ούτε όλα μάπα. Φυσικά και δεν πρέπει να τα βλέπουμε οπαδικά. Είναι τουλάχιστον χαζό ( για να μη πω βαρύτερες λέξεις ) να υποστηρίζεις τυφλά μια εταιρία. Είμαι οπαδός της τσέπης μου. Ψάξτε λίγο ποιοι είναι οι χειρότεροι εκτυπωτές και το όνομα hp θριαμβεύει. Τον τελευταίο καιρό μέχρι και πίτσες κερνάνε τα καταστήματα μπας και πουλήσουν hp. Πήρα πριν 2 μήνες ΤΟΝ canon mp640 έχω εκτυπώσει 300 σελίδες και τελείωσα το μαύρο (pigment), επίσης έχω εκτυπώσει πάνω από 30 cd και κάμποσες φωτογραφίες και ο εκτυπωτής δουλεύει απίστευτα. Drivers ; Σύνδεση; Πανεύκολα (μέσω wifi) Πριν τον canon είχα έναν hp psc1200. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή. Πάταγες print δεν τύπωνε έβαζε τα έγγραφα σε αναμονή. Τον έκλεινες ξαναδοκίμαζες τίποτα. Του έκανες εγκατάσταση ξανά από το cd σε γέμιζε με crapware. Εκτύπωνα μαύρο κείμενο και μου έβγαζε πράσινο ( ναι το είχα σε grayscale), και μάλιστα είχα αγοράσει και μελάνη μαύρη γιατί νόμιζα ο αφελής ότι τελείωσε. Αυτό που τελείωσε είναι η hp για μένα στους εκτυπωτές. Μη με παρεξηγείτε δεν έχω κάτι ενάντια στην hp ( to λαπτοπ μου είναι hp, και δεν έχω κανένα παράπονο)
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν παιρνεις ΗΡ, δεν παιρνεις Canon , δεν παιρνεις epson πες και σε μας, τι στο καλο παιρνεις τοτε? Χάπια!!! . Αφου λοιπον βολευεστε με ειρωνιες και με χαπια δεν θα σας πω τους εκτυπωτες μου. Μεινετε με οσα ξερετε και με το ωραιο σας υφος.
GeorgT. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αυτη η HP ειναι μεγάλη ιστορια, αγοράζουμε ολοι hp λόγο των κεφαλών πανω στα μελάνια για να μην χαλάσουν κ τελικα χαλάνε απο κατι αλλο μέσα σε μαξ 2 χρονια πιστεύω (κανονική χρήση)! Καλα για την αντιπροσωπία δεν το συζηταω, σε φίλο χάλασε se 1 χρονο κ 5 μέρες οποτε λόγο τον 5 ημερών δεν τον κάλυπτε η εγγύηση! Προσωπικά με χάλασε το μεγάλο μελανι (hp350xl) σε 2 και κάτι μηνες κ μου είπαν οτι μελάνια δεν ειναι δικο τους αλλα αν χαλάσει σε 1-2 μηνες (δεν θυμάμαι ακριβώς) το επιστρέφω στο κατάστημα που το πήρα!
originalhoyas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αφου λοιπον βολευεστε με ειρωνιες και με χαπια δεν θα σας πω τους εκτυπωτες μου. Μεινετε με οσα ξερετε και με το ωραιο σας υφος. Μην μας το κάνεις αυτό.:lol:
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μην μας το κάνεις αυτό.:lol: Δεν απευθυνθηκα σε αλλον παρα στους 2 συγκεκριμενους, αλλα αν νιωθεις μια συμπαθεια για οσα ειπαν με το υφος που τα ειπαν, παρτο και προσωπικα...
sattack Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν απευθυνθηκα σε αλλον παρα στους 2 συγκεκριμενους, αλλα αν νιωθεις μια συμπαθεια για οσα ειπαν με το υφος που τα ειπαν, παρτο και προσωπικα... συγγνωμη δηλαδη, η δικη μου ερωτηση ειχε κανενα υφος? σε ρωτησα μια απλη ερωτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.