melisson Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να με πληροφορήσει αν θα είναι εύκολο να φτιάξω ένα πίνακα βαθμολογικής κατάταξης, ας πούμε της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, σε excel, και αν ναι να μου υποδείξει ποιοες συναρτήσεις πρέπει να χρησιμοποιήσω Ευχαριστώ
bablyk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω ότι για να πάρεις απάντηση θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος
melisson Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Θέλω να έχω σ' ενα πίνακα όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και να πέρνω απο ένα φύλο όπου αναγράφονται οι αγωνσιτικές με τα σκορ και θα προσθέτω ως εξης στους αγώνες το άθροισμα των νικών, ισσοπαλιών ηττών, στά γκόλ τα υπέρ και τα κατά και στους βαθμούς τον πολλαπλασιαμό των νικών χ3 της ισσοπαλίας χ1 και στη συνέχεια να τα στοιχίζει με βάση τους βαθμούς τις περισσότερες νίκες, λιγότερς ισσοπαλίες και ήττες και με συντελεστή των γκολ να υπερέχει των κατά. Πιστεύω τωρα να έγινα πιο σαφής και κατανοητός και πάλι ευχαριστώ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΣΟΠΑΛΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΝΤΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΥΠΕΡ ΚΑΤΆ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΤΙΜΗ! = = = #ΤΙΜΗ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΑΕΚ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΠΑΟΚ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΑΡΗΣ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΗΡΑΚΛΗΣ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΚΑΒΑΛΑ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΛΑΡΙΣΑ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ! ΚΕΡΚΥΡΑ #ΤΙΜΗ! = = = = #ΤΙΜΗ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.