insomnian Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Θελω να (ξανα)κολλησω καποιες ψυκτρουλες στις μνημες καρτας γραφικων σαν αυτες του image, αλλα η κολλα που ειχανε εχει χασει τις κολλητικες της ιδιοτητες. Μπορω να χρησιμοποιησω κόλα uhu ή logo ή μηπως ειναι ευφλεκτο και επικινδυνο κατι τετοιο?
trelomhxmhx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Θελω να (ξανα)κολλησω καποιες ψυκτρουλες στις μνημες καρτας γραφικων σαν αυτες του image, αλλα η κολλα που ειχανε εχει χασει τις κολλητικες της ιδιοτητες. Μπορω να χρησιμοποιησω κόλα uhu ή logo ή μηπως ειναι ευφλεκτο και επικινδυνο κατι τετοιο? βάλε ξυλόκολλα να δέσει με σιγουριά καταρχήν αυτό που λες ότι έχασε τις κολλητικές του ιδιότητες δεν είναι κόλλα είναι θερμοαγώγιμο υλικό (υλικό που προσπαθεί να εκμηδενίσει την θερμική αντίσταση) το αν κολλούσε κάποτε είναι άλλο θέμα προφανώς και δε θα βάλεις uhu/logo αλλά θα πας να αγοράσεις αυτό το ειδικό υλικό από σχετικό κατάστημα, περίγραψέ το και θα καταλάβουν
insomnian Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Oxι φιλε μου, κολα ηταν, οχι θερμοαγωγιμο υλικο. Εχεις βαλει ποτε τετοια ψυκτρακια? Ειχαν αυτοκολητη ταινια, την αφαιρουσες και κολλαγανε πανω... η θερμοαγωγιμη παστα που λες προφανως δεν χρειαζεται, αλλα και πως θα τα κολλαγε?? Και τωρα ακομα τα ψυκτρακια κολλανε αν βαλεις το χερι, αλλα οχι αρκετα, αν τα τοποθετησω θα πεσουν την αλλη μερα. Ειναι μερος μιας aftermarket ψυκτρας, δεν τα πηρα χωριστα.
trelomhxmhx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Oxι φιλε μου, κολα ηταν, οχι θερμοαγωγιμο υλικο. Εχεις βαλει ποτε τετοια ψυκτρακια? Ειχαν αυτοκολητη ταινια, την αφαιρουσες και κολλαγανε πανω... η θερμοαγωγιμη παστα που λες προφανως δεν χρειαζεται, αλλα και πως θα τα κολλαγε??Και τωρα ακομα τα ψυκτρακια κολλανε αν βαλεις το χερι, αλλα οχι αρκετα, αν τα τοποθετησω θα πεσουν την αλλη μερα. Ειναι μερος μιας aftermarket ψυκτρας, δεν τα πηρα χωριστα. οκ μπορεί να υπάρχει και λόγος να κολλά αφού απ ότι βλέπω δεν στηρίζονται από κάτι άλλο, αλλά από μια απλή κόλλα που όλοι έχουμε σπίτια μας διαφέρει κατά πολύ Δεν έχω βάλει τέτοια ψηκτράκια μόνο την κλασική της κάρτας γραφικών μήπως είναι καμιά "αθόρυβη" κάρτα γραφικών και τα έχει έτσι μεμονωμένα και χωρίς ανεμιστηράκι? γιατί και η δικιά μου έχει αρκετά ic αλλά πάνω σε αυτά κάθεται μια κανονική ψήκτρα "κολλημένη" με μια εργοστασιακή πάστα σαν τσίχλα (κόλλα δεν θα την πω ποτέ) και στερεωμένη με κλιπάκια
p_under Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 εγω δεν προτεινω κολλα,παρε αυτοκολλητα pads της acasa . με την κολλα αν βαλεις πολυ μπορει κ να παρεις κανενα chip στο χερι .
insomnian Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 οκ μπορεί να υπάρχει και λόγος να κολλά αφού απ ότι βλέπω δεν στηρίζονται από κάτι άλλο, αλλά από μια απλή κόλλα που όλοι έχουμε σπίτια μας διαφέρει κατά πολύ Δεν έχω βάλει τέτοια ψηκτράκια μόνο την κλασική της κάρτας γραφικών μήπως είναι καμιά "αθόρυβη" κάρτα γραφικών και τα έχει έτσι μεμονωμένα και χωρίς ανεμιστηράκι? γιατί και η δικιά μου έχει αρκετά ic αλλά πάνω σε αυτά κάθεται μια κανονική ψήκτρα "κολλημένη" με μια εργοστασιακή πάστα σαν τσίχλα (κόλλα δεν θα την πω ποτέ) και στερεωμένη με κλιπάκια Nαι φιλε μου, οπως ειπα ειναι μερος μια aftermarket ψυκτρας, οι μαμισιες ψυκτρες δεν προσφερουν τετοιες πολυτελειες. Προκειται για 8 μικρα ψυκτρακια σαν αυτα του image που εβαλα και μπαινουν σε μνημες σαν αυτες του image του φιλου p_under απο πανω. Οπως καταλαβαινεις αυτα ουτε με κλιπακια/βιδες στηριζονται, ουτε εχουν ανεμιστήρια. εγω δεν προτεινω κολλα,παρε αυτοκολλητα pads της acasa . με την κολλα αν βαλεις πολυ μπορει κ να παρεις κανενα chip στο χερι . Μιλας για χαρτακια που ειναι αυτοκολητα κι απ τις δυο μεριες? Μόνο η acasa εχει τετοια? Υπαρχουν σε ολα τα μαγαζια? Το να παρω το chip στο χερι λιγο δυσκολο γιατι δεν σκοπευω να αφαιρεσω ποτέ τις ψυκτρες, το ιδανικο ειναι να μεινουν στη θεση τους επ απειρον. Αλλα σκεφτομαι μηπως η κολλα ειναι ευφλεκτη και γινει καμμια ζημια.
p_under Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 η κολλα επισης μπορει να μην ειναι κ θερμοαγωγιμη ! κ αν βαλεις πολυ να φτιαξει ενα χοντρο στρωμα πανω στις μνημες κ να ζεστενονται ακομα πιο πολυ .
NT1G Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κάτι τέτοιο θές Thermal Adhesive Tape Είχε κάποτε το eshop αλλά δεν νομίζω να φέρνει πια.
insomnian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλα ετω τωρα θελω να τις κολλησω, καμία αλλη ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.