Προς το περιεχόμενο

Να περιμένω τους Sandy;

vixos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει για να λεμε την αληθεια οι χ6 ειναι αρκετα πιο αδυναμοι απο τους i7 οσων αφορα τα παιχνδια ακομη και με σχετικο κλοκαρισμα και των δυο και το ειχα δει χαρακτηριστικα σε ενα αρθρο στο tomshardware οπου τεσταρε gtx480 sli

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εξαρτάται τι ζητάει ο καθείς.

παιχνιδια :P

και οι 2 επεξεργαστες τα πηγαινουν πολυ καλα, δλδ ο ενας μπορει να βγαζει 100 fps και ο αλλος 115, θα μου πεις σιγα την διαφορα σε αυτα τα νουμερα, αλλα οπως και να εχει οι i7 ειναι πιο γρηγοροι στα παιχνιδια ξαναλεω :-)

Δημοσ.

Δεν αμφισβητει κανεις την ανωτεροτητα των cpus της intel σε ολους του τομεις ακομη και gaming.Το θεμα ειναι το value for money.Με εναν απλο,καλο,φτηνο, AMD τετραπυρηνο και μια ισχυρη καρτα γραφικων τρεχοντας το game σε εναν SSD δισκο εχεις εξαιρετικες επιδοσεις.

Μονο ενας ηλιθιος ,η πλουσιος/κακομαθημενος ηλιθιος, η απλα ενας εντιμος διεστραμμενος tech μαζοχιστης ,που αγαπα περισσοτερο την βιτρινα απο τπ περιεχομενο,εχει ασχοληθει η ψυχολογια με αυτες τις περιπτωσεις ,υπαρχει εκτενης βιβλιογραφια,θα εδινε 500-900 ευρω μονο για cpu,ειδικα για games.(Εξαιρω απο ολα αυτα που λεω καποιους επαγγελματιες που αναγκαστικα πρεπει να εχουν ακριβα υπολογιστικα συστηματα.Αυτοι ομως δεν θα ερθουν εδω να ρωτησουν,ωφειλουν να ξερουν τι χρειαζονται για το επαγγελμα τους αλλιως ειναι βλακες.Βεβαια πολυ θα ηθελα να μου πει καποιος ακριβως γιατι χρειαζεται επεξεργαστη των 900 ευρω,για ποια συγκεκριμενη επαγγελματικη χρηση ,γιατι στην γυφτοελλαδα δεν το πιστευω οτι υπαρχει ουτε ενας.)

Επισης εξαιρω καποια ατομα που λατρευουν την τεχνολογια και ειτε ειναι πλουσιοι ειτε φτωχοι,τους αρεσει με προσωπικες στερησεις,να αγοραζουν οτι τελευταιο,ξεροντας οτι λογω του ανελεητου νομου της αγορας,σε ενα χρονο περιπου θα εχουν χασει το 40% της αρχικης τους αγοραστικης αξιας οποτε και μεταπολιτικης αξιας.Που σημαινει οτι οταν θα τα πουλησουν για να ξαναπαρουν την επομενη καινουργια πλατφορμα θα τα σκοτωσουν για να φυγουν.Δικαιωμα τους αλλα δεν νομιζω να αποτελουν τον μεσο χρηστη.

Περα λοιπον απο τα δεδομενα αγορασμενα benches εταιρειων ,μονο ενας αφελης θα πιστευε οτι στην καπιταλιστικη αγορα ολα ειναι εντιμα και ροδινα,ο εξυπνος αγοραστης σκεπτεται για τις συγκεκριμενες του αναγκες,πως μπορουν να ικανοποιηθουν με μινιμουμ σχετικα κοστος.Και επιπλεον να εχει ενα ισσοροπημενο συστημα ,με γρηγορο δισκο,καλο κουτι,μνημες κ.τ.λ. να κανει την δουλεια του.

Ειναι το λεγομενο value for money.Μερικοι θελουν να αγοραζουν παντα το καλυτερο.Για μενα αυτη η θεωρηση των πραγματων απλα δεν υπαρχει και τους θεωρω θυματα του μαρκετινγκ και fanboys.Για μενα υπαρχει απλα το καλυτερο και φτηνοτερο για τις αναγκες μου.

Και επειδη το gaming ειναι η πιο βαρια εφαρμογη στο pc μου,με συμφερει η amd γιατι το βαρος το παιρνει στο gaming κυριως το gpu.Επισης για τον ποιοτικο gamer σημασια δεν εχουν 5-6 frames παραπανω αλλα η δημιουργικη ποιοτητα του game.

Δημοσ.
παιχνιδια :P

και οι 2 επεξεργαστες τα πηγαινουν πολυ καλα, δλδ ο ενας μπορει να βγαζει 100 fps και ο αλλος 115, θα μου πεις σιγα την διαφορα σε αυτα τα νουμερα, αλλα οπως και να εχει οι i7 ειναι πιο γρηγοροι στα παιχνιδια ξαναλεω :-)

Επιτελους Συμφωνουμε !! :-D:-D

Πολυ πιο γρηγοροι οι i7 και αυτο θα το καταλαβετε αν του βαλετε την μικρη 5770

ΜΕ ΟΛΑ στο ΦΟΥΛ.

Την ξεσκιζει την καρτα !!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι;

Αν είσαι με i7 και 6870 π.χ. και χτυπάς 150fps σε ένα παιχνίδι, τι διαφορά θα δεις με τον Phenom II X4 955 και την ίδια κάρτα γραφικών στα 130fps;

Το μάτι σου τι διαφορά θα αντιληφθεί;

Δημοσ.
Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι;

Αν είσαι με i7 και 6870 π.χ. και χτυπάς 150fps σε ένα παιχνίδι, τι διαφορά θα δεις με τον Phenom II X4 955 και την ίδια κάρτα γραφικών στα 130fps;

Το μάτι σου τι διαφορά θα αντιληφθεί;

ΟΧΙ. Αλλα σε 2 χρονια που ισως αλλαξει το DX τοτε θα δω !!

θα σερνεται ο μικρος 955.

Με καταλαβες τωρα ;

Εγω φιλε σε 1 μηνα εσκασα 3 χιλιαρικα για αλλαγη 2 υπολογιστων.

ΔΕΝ εχω λογο να υποστηριζω καποια εταιρεια,στα @@ μου.

Απλα γραφω την αληθεια.

ΤΩΡΑ διαφορα δεν βλεπεις-σε 2 χρονια ΣΙΓΟΥΡΑ .

Δημοσ.

Σε "2" χρόνια ποιος ζει, ποιος πεθαίνει.

Χρήστες σαν εσένα, σε τέτοιο χρονικό διάστημα θα έχουν αλλάξει έτσι κι αλλιώς επεξεργαστή/μητρική/μνήμες/κάρτα γραφικών, οπότε στην ουσία χάνουν απλά περισσότερα χρήματα, καθώς αξιοποιούν το hardware τους σε μικρότερο βαθμό.

Δημοσ.
Σε "2" χρόνια ποιος ζει, ποιος πεθαίνει.

Χρήστες σαν εσένα, σε τέτοιο χρονικό διάστημα θα έχουν αλλάξει έτσι κι αλλιώς επεξεργαστή/μητρική/μνήμες/κάρτα γραφικών, οπότε στην ουσία χάνουν απλά περισσότερα χρήματα, καθώς αξιοποιούν το hardware τους σε μικρότερο βαθμό.

Αποψη σου φιλε. Ουτε ξερεις τι χρηστης ειμαι ΟΥΤΕ ξερεις ποιος ειμαι.

Ανωνυμα γραφουμε ολοι εδω. Το προηγουμενο pc το κρατησα 5 χρονια.

Οποτε ΔΕΝ αλλαζω μηχανηματα συχνα. Καρτα γραφικων θα αλλαξω οταν βγουν οι νεες Nvidia. Προς το παρων βολευομαι με την μικρη.

Τωρα ΕΣΥ εαν προτιμας τον 955 καλα κανεις :-D

Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, καταλαβαίνεις ελπίζω τι ήθελα να πω.

Πολλοί εδώ μέσα αναβαθμίζουν χωρίς ουσιαστικό λόγο, δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου.

Δημοσ.
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, καταλαβαίνεις ελπίζω τι ήθελα να πω.

Πολλοί εδώ μέσα αναβαθμίζουν χωρίς ουσιαστικό λόγο, δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου.

Εννοειται !! Δεν παρεξηγω κανεναν εγω. Ισα ισα εισαι δικαιος.

Εγω σου λεω στα ισια γιατι εδωσα 330Ε για ενα cpu-Για μελλοντικη χρηση.

Τωρα οπως ειπες ποιος ζει ποιος πεθαινει σε 2 χρονια..

Ελπιζω να ζω !! :-D

Επισης για τα χρηματα,Εννοειται αν ο χρηστης ειναι πιτσιρικας (το οποιο σημαινει δεν εργαζεται,Ισως σπουδαζει) εκει ναι ας αγορασει AMD λογο οικονομικων.

Εγω προς το παρων προβλημα με χρημα δεν εχω οποτε εκανα οποια κινηση ηθελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...