phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις :Ρ
benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ο φτερωτος δρακος βρε σεις ειναι ισχυροτατος!
TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 .άλλωστε, πιστευω οτι η διαφορα στην τιμη που θα εχουν τα καινουρια θα ειναι παρομοια με την μικρη αναβαθμιση που θα κανεις τοτε, μπορει να δεις και μεγαλυτερη διαφορα..... Mε την διαφορά φίλε μου ότι η αναβάθμιση που θα πρέπει να κάνει δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μικρή όπως αναφέρεις.Μητρική ,επεξεργαστής και μνήμες μάλλον.(Οι νέες mobo θα έχουν υποστήριξη για DDR3-2200.)
TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ο φτερωτος δρακος βρε σεις ειναι ισχυροτατος! Άμα τον καβαλά και ο Eragon χαλαρά ο καλυτερότερος:lol:
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ναι,οταν λειπει το βασικο στελεχος βλεπεις
barman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ναι,οταν λειπει το βασικο στελεχος βλεπεις Σσσσ Ωραιος !! :-D
mpentenis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Mε την διαφορά φίλε μου ότι η αναβάθμιση που θα πρέπει να κάνει δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μικρή όπως αναφέρεις.Μητρική ,επεξεργαστής και μνήμες μάλλον.(Οι νέες mobo θα έχουν υποστήριξη για DDR3-2200.) αν βάλει ομως μια καλυτερη κάρτα γραφικων και επεξεργαστή γιατι θα βρίσκει ακόμα και σε ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές σίγουρα θα αξίζει μην λεμε οτι θέλουμε, αυτη την δουλειά κάνω, τις τιμές τις ξέρω απ'έξω..... 4 χρόνια εχω το PC μου (S939) του εβαλα πριν 2 χρόνια τον μεγαλύτερο που παίρνει, εβαλα και αλλα 2 γίγα αργοτερα, τσιμπισα και μια 8800GTX, στο σύνολο μου βγήκαν περίπου 200 και σε διαβεβαιώ οτι πάει σφαίρα...δεν μιλάμε για GRID που παίζει ανετα στην μεγαλύτερη ανάλυση.....υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν θέλεις gaming Πισι πάντως, γνώμη μου είναι να πας σε AMD PHENOM X4 ή Χ6. Για ποιο λογο? Aπο ποτε στα gaming pc προτιμουμε επεξεργαστες που βγαζουν 10-30 fps λιγοτερα σε ιδιο pc configuration (πλην μητρικης προφανως)? http://www.anandtech.com/bench/Product/108?vs=147 ΥΓ. Εχω βαλει τον πιο αργο i7 στο link. Ουτε συζητηση για ανωτερα μοντελα i7.
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Είναι σοβαρό μέτρο σύγκρισης το από πάνω; Με μόνο μία ανάλυση;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Είναι σοβαρό μέτρο σύγκρισης το από πάνω; Με μόνο μία ανάλυση; Τι εννοεις μια μονο αναλυση? Εχει καμια 20ρια διαφορετικα benchmarks, εχει 3-4 διαφορετικα παιχνιδια (περι των οποιων ο λογος) και η πηγη ειναι το anadtech. Εκτος αν θεωρεις απο ολα αυτα σοβαροτερη αναλυση αυτη: Αν θέλεις gaming Πισι πάντως, γνώμη μου είναι να πας σε AMD PHENOM X4 ή Χ6. Οποτε συγνωμη που παρεθεσα links με πληροφοριες για το ζητημα, θα επρεπε να γραψω απλα "για games προτιμησε i7". Παρ'ολα αυτα αν εχω καπου αδικο στα περι gaming, περιμενω καποια πιο σοβαρη αναλυση με πιο σοβαρο μετρο συγκρισης και ευχαριστως να το συζητησουμε. Στις αποψεις-<<πληροφοριες>> "προτιμησε αυτο γιατι ετσι" χωρις καμια στοιχειοθετηση ειμαι αλλεργικος και αντιπαραθετω τη γνωμη μου με links.
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Στα παιχνίδια έχει μόνο την 1680*1050 απ' ό,τι βλέπω (αυτή την ανάλυση εννοούσα), εκτός κι αν δεν ψάχνω εγώ καλά. Εσύ καλά έκανες, και γνωρίζω τι εστί AnandTech
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Στα παιχνίδια έχει μόνο την 1680*1050 απ' ό,τι βλέπω (αυτή την ανάλυση εννοούσα), εκτός κι αν δεν ψάχνω εγώ καλά.Εσύ καλά έκανες, και γνωρίζω τι εστί AnandTech A, παρερμηνευσα σορρυ. Ε χωρις να το παιζω Λιτσα Πατερα υποθετω οτι η εικονα θα ειναι αναλογη, απλα οχι με τοσες διαφορες στα fps και σε μεγαλυτερες αναλυσεις. Κανα αλλο link που να εχει αξιοπρεπης συγκρισεις αναμεσα σε ολων των ειδων τους επεξεργαστες, δεν εχω προχειρο να τσεκαρω τι αποψη επικρατει κι εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.