vixos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα μετά από 4 χρόνια με τον ταπεινό μου core2duo ήρθε η ώρα της αναβάθμησης. Το δίλλημα είναι: Να πάω σε i7 τώρα ή να περιμένω τους sandy bridge ; Ξέρεις κανείς πότε τους περιμένουμε; Σε χρήματα θα παίξουν στα ίδια με τους τωρινούς i7; Οι διαφορές θα είναι μεγάλες στην απόδοση; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=365666 Διάβασε πρώτα και μετά αποφάσισε. Αν θέλεις gaming Πισι πάντως, γνώμη μου είναι να πας σε AMD PHENOM X4 ή Χ6.
i love rock Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 εγώ έχω τον 8400 dual και όταν βγήκε έσκιζε τους quand στα παιχνίδια ....Καλό είναι να έχεις μια επιφύλαξη με τους amd ...Δεν τους πολυεμπιστεύομαι ειδικά αυτούς με τα μικρά hz.Αν θέλεις gaming pc καλύτερα είναι να πάρεις μια παιχνιδομηχανή γιατί η κάρτα γραφικών σου έτσι και αλλιώς μετά από καιρό δεν θα παίζει και όλα τα παιχνίδια
Ypnovatis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 .Καλό είναι να έχεις μια επιφύλαξη με τους amd ...Δεν τους πολυεμπιστεύομαι ειδικά αυτούς με τα μικρά hz Θέλω επιστημονική τεκμηρίωση σε αυτό... Για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει...
mpentenis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ομοιως και αυτο με την καρτα γραφικων, το ιδιο ελεγαν και για το PS2 αλλα και στο pc μου, αμα βαλω 1024χ768 με μεσης κλιμακας γραφικα, μια χαρα τα παει η αποψη μου, μην περιμενεις ποτε θα βγει μια νεα γενια για να κανεις αγορα νεου Η/Υ, παρε τωρα κατι καλο, σε 1-2 χρονια δωσε λιγα ακομα να κανεις μια αναβαθμιση και εισαι κυριος, αν μπεις στο τρυπακι, τοτε μην κανεις αλλαγη τωρα, περιμενε 3-4 χρονια που θα αλλαξουν παλι (μπορει και ποιο συντομα) και παρε το καινουριο μια και καλη τοτε....... παρε το τωρα να το ευχαριστηθεις και σε 2 χρονια τα ξαναλεμε. άλλωστε, πιστευω οτι η διαφορα στην τιμη που θα εχουν τα καινουρια θα ειναι παρομοια με την μικρη αναβαθμιση που θα κανεις τοτε, μπορει να δεις και μεγαλυτερη διαφορα.....
barman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αν εχεις τα χρηματα αγορασε τωρα. Οσο για την επιλογη σου αναμεσα σε intel Η Amd... Ενα θα σου πω.. Ενα αυτοκινητο στον πλανητη εχει ΑΣΤΕΡΙ. Ελπιζω να καταλαβες. καλη αγορα !
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Οποιος θελει να παιρνει τα μεγιστα στα παιχνδια με μια High-End GPU θα παρει SB.
vixos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, για τους amd έχω και εγώ μια προκατάληψη, εξάλου μια ζωή με τους intel είμαι ευχαριστημένος. Αλήθεια barman ποια εταιρεία στους επεξεργαστές έχει αστέρι; psycho-warhead τι είναι το sb;
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, για τους amd έχω και εγώ μια προκατάληψη, εξάλου μια ζωή με τους intel είμαι ευχαριστημένος. True, αν είχες AMD θα ήσουν καταθλιπτικός μέχρι σήμερα. FACT. Αλήθεια barman ποια εταιρεία στους επεξεργαστές έχει αστέρι; Η εταιρειάρα η Intel. psycho-warhead τι είναι το sb; H νέα πλατφορμάρα της προαναφερθείσας εταιρειάρας.
mpentenis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 και εγώ εχω μια προκατάληψη... AMD και ξερό ψωμί! άλλωστε οταν εκανα multithread encoding sto vidomi με AMD η Intel ακομα εψαχνε γιατι δεν παίζει σε ολα τα προγραμματα X2 PoWaH
benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Στην εννοια value for money μονο η AMD υπαρχει.
NT1G Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ενα θα σου πω.. Ενα αυτοκινητο στον πλανητη εχει ΑΣΤΕΡΙ. Το αλογάκι δεν είναι καλύτερο από το αστέρι;
JIMBOAthens Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το αλογάκι δεν είναι καλύτερο από το αστέρι; Kαι ίσως ακόμα καλύτερος ο ταύρος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.