GIA_Blackmore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σα μη πω -την πατησα ,καθως μου βγηκε σε ενα site μηνυμα για update του flash. Τελικα επροκειτω για trojan εν ονοματι flash-HQ-plugin. Αμεσως παρατηρησα οτι τα gadgets των win7 ειχαν χαλασει ,οπως βλεπετε στην παρακατω εικονα. Συγκεκριμενα το πρωτο gadget ειναι το ρολόι , το δευτερο το weather ,και το τριτο το cpu meter. Ετρεξα το malwarebytes και εσβησε αρκετα αρχεια. Το antivirus της m$ ,προσπαθησε..αλλα δε.... Για την ωρα φαινετε πως οτι εγκατεστησε το trojan ,βγηκε ..ωστοσο τα gadget εξακολουθουν να ειναι παιγμενα. καμια ιδεα παιδες? ΥΓ. Δε θυμαμαι αν παρατηρησα το φαινομενο πριν ή μετα κανω update το flash (σε ενα restart μου βγηκε prompt). Αν το εχεται κανει update, δοκιμαστε να ανοιξετε ενα gadget αν δε σας κανει κοπο.
AiWaaa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σα μη πω -την πατησα ,καθως μου βγηκε σε ενα site μηνυμα για update του flash. Τελικα επροκειτω για trojan εν ονοματι flash-HQ-plugin. Αμεσως παρατηρησα οτι τα gadgets των win7 ειχαν χαλασει ,οπως βλεπετε στην παρακατω εικονα. Συγκεκριμενα το πρωτο gadget ειναι το ρολόι , το δευτερο το weather ,και το τριτο το cpu meter. Ετρεξα το malwarebytes και εσβησε αρκετα αρχεια. Το antivirus της m$ ,προσπαθησε..αλλα δε.... Για την ωρα φαινετε πως οτι εγκατεστησε το trojan ,βγηκε ..ωστοσο τα gadget εξακολουθουν να ειναι παιγμενα. καμια ιδεα παιδες? ΥΓ. Δε θυμαμαι αν παρατηρησα το φαινομενο πριν ή μετα κανω update το flash (σε ενα restart μου βγηκε prompt). Αν το εχεται κανει update, δοκιμαστε να ανοιξετε ενα gadget αν δε σας κανει κοπο. βγάλτα εντελώς.. Τζάμπα πόροι συστήματος..
GIA_Blackmore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 οκ ,βλεπεις δε βοηθαει αυτη η απαντηση...
AiWaaa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 οκ ,βλεπεις δε βοηθαει αυτη η απαντηση... Τι bit εχεις ? 32 η 64 ?
GIA_Blackmore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 οκ σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου.
AiWaaa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 οκ σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου. Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς Περιμένω νεα (system restore πριν την εγκατάσταση του flash)
GIA_Blackmore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 οκ ,παιδια ριξτε καμια ιδεα γιατι οτι εχω δοκιμασει τζιφος.
flik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε scan με τα παρακάτω free scanners: Dr.web cureit και kaspersky virus removal tool
GIA_Blackmore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ξερεις τι ,δε νομιζω οτι υπαρχει κατι απο το trojan πλεον μεσα. Ισως καποιο .dll να σβηστηκε πανω στην μανουρα.. η κατι τετοιο. Εκει ειναι που λεω μηπως σας ερχεται κατι κατα νου.
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 How to use the System File Checker tool to troubleshoot missing or corrupted system files on Windows Vista or on Windows 7 @ microsoft.com Και το System Restore σε παλαιότερη ημερομηνία που προτάθηκε πιο πάνω δεν είναι κακή ιδέα. Γενικά, η διαδικασία που καθαρίζει ένα οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι διορθώνει και την τυχόν ζημιά που έχει κάνει στο σύστημα μέχρι εκείνη τη στιγμή το λογισμικό αυτό.
GIA_Blackmore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασα το sfc tool ,αλλα δε βρηκε κατι . To system restore το εχω απενεργοποιημενο ,οποτε... Παντως, αν τσεκαρεις την εικονα που ανεβασα .. στο ρολοι πχ. φαινεται μονο ο δείκτης και το background ειναι μαυρο. Σα να λειπει κατι πολυ συγκεκριμενο για το rendering του gadget. Ξερουμε πως γινονται rendered μηπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.