Προς το περιεχόμενο

Email grabber software αν υπαρχει...

kondan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Εχω να κανω μια ερωτηση,δεν ξερω εαν ειμαι στο καταλληλο section, εαν οχι,παρακαλω καποιον να με μετακινησει αναλογως.

Ηθελα λοιπον να ρωτησω το εξης: υπαρχει καποιο προγραμμα η εφαρμογη που να ειναι κατι σαν wmail grabber.

Οταν λεω αυτο, εννοω το εξης.

Εχω ενα λογαριασμο στο facebook με 1000 φιλους, και μια σελιδα για την δουλεια μου με αρκετους χιλιαδες funs και εκει. Θα ηθελα με καποιον τροπο...αυτοματοποιημενο και οχι εναν εναν μεμονωμενα, να συλλεξω ολα τα emails των φιλων και των funs ωστε να τους στελνω ενα newsletter σχετικα με το αντικειμενο της δουλειας μου,αλλα κατευθειαν στα email τους και οχι μονο στο facebook που το κανω ετσι κι αλλοιως τωρα,ωστε να ειναι πιο προσωπικο.

Επισης αν θα μπορουσα οταν μου στελνουν ενα email με πολλους παραληπτες στο yahoo ας πουμε, να μπορω να συλλεγω και αυτα τα emails με τον ιδιο τροπο που προανεφερα.

Αυτα τα δυο θα μου διευρυναν κατα πολυ την mailing list μου,και θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Συγνωμη αν σας κουρασα και σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Ναι σε γενικες γραμμες, και επισης θα εχω και μια επιλογη για να μπορουν να γινουν remove.

Και για να καταλαβω, σε νομικο blog απαντας η τεχνολογικο;

Ειναι δηλαδη σαν να ρωτω αν ενα συγκεκριμενο μαχαιρι ειναι καλο και να μου απαντας οτι εαν σκοτωσω καποιον θα παω φυλακη.

Αν θελω την νομικη σου γνωμη θα στη ζητησω, προς το παρων θελω σε τεχνολογικες γνωσεις να με βοηθησεις εσυ και οποιος αλλος ξερει.

Φιλικα παντα

Δημοσ.

Δεδομένου οτι είσαι σε τεχνολογικό forum (και οχι blog), οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τακτικά την τεχνολογία και αντιμετωπίζουν καθημερινά τόνους απο spam email. Το ερώτημα σου θυμίζει ερώτημα τύπου «πως κάνω τρύπες στην εξάτμιση της μηχανής μου; » ρωτώντας ανθρώπους που μένουν δίπλα σε λεωφόρους.

Όπως καταλαβαίνεις πρέπει πρώτα να πείσεις ότι οι προθέσεις σου ΔΕΝ ειναι κακές ή ότι ξέρεις την ορθή χρήση μιας τέτοιας πληροφορίας.

Η απάντηση «Ναι σε γενικες γραμμες» εμένα δεν με κάλυψε, οπότε το μόνο που εχω να σου προτείνω είναι το

http://lmgtfy.com/?q=freeware+Email+grabber+software+review

Εννοείται φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Οκ θα το δοκιμασω.

Και παλι μιλαμε για τους ηδη funs της σελιδας της επιχειρησης μου και οχι τυχαια email που θα ενοχλουνε καποιους, καμια σχεση με spams μιας και αφενος με ενοχλουν προσωπικα και μενα και αφετερου θεωρω πως επι της ουσιας δεν σου προσφερουν το παραμικρο μιας και ολοι τα κανουν delete κατευθειαν πιστευω

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου

Δημοσ.

Δυστυχως δε με βοηθησε και πολυ το google search που μου εστειλες, θα εκτιμουσα αν καποιος γνωριζε κατι περισσοτερο συγκεκριμενο...

Ευχαριστω κ παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...