Προς το περιεχόμενο

pc για ίντερνετ καφέ

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Internet cafe.

Με 6 pc.

Seriously???

:P

Ο thresh έχει περισσότερα σπίτι του!

ρε φίλε στην γειτονιά είναι τι περιμένεις?

δεν είναι μόνο ίντερνετ καφέ. εκεί πηγαίνουμε και αράζουμε, οι υπολογιστές έτσι απλά να υπάρχουν. δεν θα ανοίξω και κανένα web

---------- Προσθήκη στις 18:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:54 ----------

Leon βάλε μέσα και την τιμή των λειτουργικών. Θα χρειαστείς 6-7 άδειες.

Τι θα βάλεις ΧΡ ή 7;

θα βαλω τα xp και βεβεα :P:p:p

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bλακεία πιστεύω θα κάνεις.... Γιατί από όσο λογικά θα ξέρεις η υποστήριξη των ΧΡ λήγει το 2014... Δηλαδή σου μένουν 3 χρόνια μόνο... Μέχρι να κάνεις "φου" θα πρέπει να ξαναγοράζεις λειτουργικά! Ό.τι "γλιτώσεις" τώρα θα το ξαναπληρώσεις ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ κ τα επόμενα χρόνια αναμένονται ακόμη πιο σφιχτά οικονομικά...

Δημοσ.

δεν θα καταργηθεί, απλά θα σταματήσει η υποστήριξη. εφόσον τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν τα dx9 τη υπάρχει να με απασχολεί?

Δημοσ.
:P:p:p

Αν με αυτές τις φάτσες εννοείς αυτό που εννοώ τότε κάτσε στα αυγά σου και μην ανοίξεις μαγαζί,φώναζε τα φιλαράκια σου να παίζετε στο σπίτι...

Δημοσ.

άμα βρω τίποτα φτηνά θα δω. αμα δω ότι δεν μου βγαίνουν τα λεφτά τότε...............

---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:03 ----------

Αν με αυτές τις φάτσες εννοείς αυτό που εννοώ τότε κάτσε στα αυγά σου και μην ανοίξεις μαγαζί,φώναζε τα φιλαράκια σου να παίζετε στο σπίτι...

αι λαικ δουινγκ ρισκι θινγς :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Και πότε θα κάνεις απόσβεση? Δεν θεωρώ σοβαρή ιδέα να κάνεις internet cafe με 6 υπολογιστές..υπερβολικά δύσκολο να επιβιώσει..

Αν τελικά πάρεις το ρίσκο βάλε windows 7..τι να την κάνεις την 5770 ή την 6850 σε dx9?

Δημοσ.

Με τα νέα παιχνίδια πρόβλημα έχουν τα xp αφού παίζουν μέχρι dx9 και τώρα υπάρχει το dx11..δεν ξέρω αν υπάρχουν ασυμβατότητες με πολύ παλιά παιχνίδια..

Δημοσ.

Έχω καεί με τα νετκαφέ,Σαν καθημεριν΄'ος χρήστης έχω να σου προτέινω,βάλε nvidia 9800 με 2 γιγα ραμ και έναν 3πύρινο amd και θα σε περισσοτερο απο καλα,Μεγάλη έμφαση δώσε στην οθόνη (Οι περισσοτεροι αυτες κοιτανε,εγώ προτειμώ 23-24 ιντσες,και ποντίκια με πληκτρολόγια εδώ θα σου πρότεινα να πα΄ρεις logitech για αντοχή στον χρόνο και αποτελέσματικότητα logitech g5 δές αυτά προτείνω.και για πληκρολόγια ελληνικά να είναι φυσικά και εδώ σου προτείνω αυτά MICROSOFT WIRED COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 BLACK )μην σε ανησυχει η καρτα γραφικων που είναι σχετικα παλιά φρόντισε να είανι 1 γιγα μνημησ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα,σκοπός δεν είναι να τα παιζουν όλα φουλ σε 1280 * 1024 που είναι πολύ καλή ανάλυσηξ θα τα παίζουν σχεδόν όλα,ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ το μεγαλυτερο πλεονεκτημα,ότι οσυ πρότεινα είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς που συνάντησα σε πολλά νετκαφε (και αλυσιδες που συχνάζω)

---------- Προσθήκη στις 21:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:03 ----------

Α και προς θεου ακουω γιαα λειτουργικο,φυσικα θα βαλεις χπ 32 μπιτ τιποτα περισσοτερο(με καποιες μετατροπες βεβαια στο λειτουργικο)δεν σε συμφερει τιποτα αλλο

Δημοσ.
ηδη έχω βάλει 500άρη σκληρό.

ποιά κάρτα είναι καλύτερη? η 5770 ή gts450>?

επίσης αυτο που με τρώει είναι αν θα παίζει καλά η κάρτα σε 22άρα

ο εξοπλισμός θα βρεθεί, το ίδιο και το λογισμικό, τα προβλήματα σου είναι οικονομικά.

Πρέπει να κάνεις μια πρόσθεση.

Ενοίκιο+Ρεύμα+τηλέφωνο+νερό+δημοτικά τέλη+ΤΕΒΕ+αναλώσιμα+λογιστής+επιμελητήριο+έξοδα διαβίωσης του ιδιοκτήτη=Χ.000 πάγια έξοδα τον μήνα

πόσο χρεώνω την ώρα?

πόσες ώρες υπολογίζω ότι θα δουλεύουν την ημέρα τα 6 PC για να βγάλω το έξοδά μου?

αν τα πάγια έξοδα σου είναι π.χ. 2500 τον μήνα και χρεώνεις 1,5€ την ώρα πρέπει να δουλέψουν περίπου 10 ώρες την μέρα το κάθε ένα από τα 6 μηχανήματα που έχεις.

πρέπει να έχεις ήδη σίγουρους 30 πελάτες που θα έρχονται κάθε μέρα (εκτός Κυριακής ) και θα κάθονται με βάρδιες ό ενας μετά τον άλλον στα 6 μηχανήματα για τουλάχιστον δύο ώρες.

Που να αρχίσεις να υπολογίζεις και την απόσβεση για την επένδυσης που έκανες...

Γνώμη μου, ξαναδές τα νούμερα σου πρώτα και μετά ασχολήσου με την 5770 ή την 6850 σε dx9!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...