Προς το περιεχόμενο

pc για ίντερνετ καφέ

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω καλή γνώμη για τους seagate.. Δεν ξέρω την γνώμη των άλλων παιδιών αλλά δέν τους εμπιστεύομαι :-)

Δημοσ.
Εντάξει, δεν είναι όλοι οι δίσκοι της σαν τη σειρά 7200.11, ούτε όλη η συγκεκριμένη σειρά ήταν προβληματική.

Δεν τους εμπιστέυομαι για λόγους ποιότητας. Φθηνά υλικά λίγος χρόνος ζωής

Δημοσ.
Δε μπορεί να βρει και φθηνότερες όμως;

Από το ίδιο μαγαζί όχι αν κοιτάξει και αλλού πιστεύω πως ναί.

Δημοσ.

Ούτε εγω τους θέλω τους seagate....είχα 4-5 500g...και κάηκαν όλοι....πάνε και τα δεδομένα....Weasten Digital για πάντα!!!!!!!!.....τους έχω χρόνια και δν έχουν πάθει τπτ.......

Δημοσ.

Ξέρεις πόσοι θα μπορούσαν να σου πουν ότι μόνο WD τους έχουν καεί, ενώ οι Seagate τους έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους;

Τι πόρισμα πιστεύεις πως μπορεί να βγει από αυτό;

Δημοσ.
Ξέρεις πόσοι θα μπορούσαν να σου πουν ότι μόνο WD τους έχουν καεί, ενώ οι Seagate τους έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους;

Τι πόρισμα πιστεύεις πως μπορεί να βγει από αυτό;

η οτι εγώ έτοιχα κακία φουρνιά στους seagates....πάντως seagate δν ξαναπαίρνω ουτε με σφαίρες....αν και βγήκε κάτι καλό πήρα wd μεγαλύτερους χωρίς να πληρώσο μία....αυτό που με στεναχώρησε είναι τα δεδομένα που είχα μεσα

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, ακούω συχνά "χάλασε ο δίσκος, επάθε ο δίσκος", τι διάολο, εγώ τόσο τυχερός είμαι που δε με έχει αφήσει ποτέ δίσκος (πριν τον αφήσω εγώ λόγω χώρητικότητας) ;

Δημοσ.

Υπάρχει και στην τιμή διαφορά....ο Wd είναι πιο ακριβοί....Πήγα και πήρα και εγώ πρην κανά δυό χρόνια ups turbo-x....καμένη πλάκετα και μπαταρία dead....ενώ έχω ένα Mge 5-6 χρόνια μόνο μπαταρία θελει γιατί κρατάει 6λεπτά με το ζώρι και είναι καινούργιο....(sorry για το off topic....:)):P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...