LeoNaXe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 γιά σας μάγκες. επρόκειτο (μάλλον) να πάρω ένα internet cafe στην γειτονιά και για αυτό θα χρειαστώ 6 υπολογιστές για gaming και έναν σαν απλό σερβερ για διαχείριση (τπτ το σπουδαίο). αυτό το τοπικ το άνοιξα καθαρά για να δω πόσα λεφτά θα χρειαστούν(περίπου) όσον αφορά για τους υπολογιστές έχω στον μυαλό μου: phenom 955 spinpoint 1TB 4gb ram psu κανα καλό 22'' μόνιτορ το θέμα με τρόει σχετικά με την κάρτα γραφικών.... τη να κάνω να περιμένω και άλλο για να βγουν οι σειρές 69χχ? :eek: θα περιμένω της απόψεις σας να δω ανάλογα πόσο θα βγει περίπου :-( σόρρυ άμα ζιτάω πολλά :fear::fear:
aekara21jimenez Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 εγω αδερφε βλεπω να θες γυρω στο 600αρι για τα pc τα οποια με τα specs που λες θα ειναι πολυ καλα. για τον σερβερ κανα 800-1000. ολα μαζι θα σου πανε γυρω στα 4,5 χιλιαρικα. α, και μην δινεις τοση σημασια στα γραφικα, συνηθως οσοι ερχονται σε intrenet cafe παιζουν online παιχνιδια τα οποια δεν απαιτουν γραφικα. παρε gts 450 καρτουλες και κατι τετοια απο οθονες οσο το δυνατον λιγοτερα λευταα μπορεις http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Philips-TFT-Monitor-21-6-220E1SB-220E1SB.htm. ολες μαζι ουτε ενα χιλιαρικο. καλες δουλειες
bluesattack Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειμαι της δουλειας αλλα που και που συχναζω..Δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου οσο αφορα τα παιχνιδια, αλλα συνηθως οι καρτες οπως ειπε και ο πιο πανω φιλος δεν ειναι τοπ.Θα ελεγα να προσεξεις στην επιλογη των ποντικιων (gamerιστικα αλλα οχι τιποτα μαρκουτσια, αποφευγω νετ καφε για αυτο το λογο )και ακουστικων ,φθηνα μεν βολικα δε. Καλες δουλειες .
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καταρχας θα εχεις μονο 6 Πισια ; Εγω καποτε ειχα 20 και με το ζορι την εβγαζα-γιαυτο και το εκλεισα.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 εγω αδερφε βλεπω να θες γυρω στο 600αρι για τα pc τα οποια με τα specs που λες θα ειναι πολυ καλα. για τον σερβερ κανα 800-1000. ολα μαζι θα σου πανε γυρω στα 4,5 χιλιαρικα. για κάρτες γραφικών σκέφτομαι κάτι καινούριο επίσης για τον σερβερ δεν χρειάζομαι για τόσα πολλάγιατί μονο θα διαχειρίζει τους υπολοίπους υπολογιστές. άρα κάπου στα 400 ευρό είναι και αρκετό ---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:01 ---------- Καταρχας θα εχεις μονο 6 Πισια ; Εγω καποτε ειχα 20 και με το ζορι την εβγαζα-γιαυτο και το εκλεισα. είναι της γειτονιάς ρε φίλε δεν θα βάλω και πολλούς υπολογιστές ---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:02 ---------- Δεν ειμαι της δουλειας αλλα που και που συχναζω..Δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου οσο αφορα τα παιχνιδια, αλλα συνηθως οι καρτες οπως ειπε και ο πιο πανω φιλος δεν ειναι τοπ.Θα ελεγα να προσεξεις στην επιλογη των ποντικιων (gamerιστικα αλλα οχι τιποτα μαρκουτσια, αποφευγω νετ καφε για αυτο το λογο )και ακουστικων ,φθηνα μεν βολικα δε.Καλες δουλειες . τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια θα είναι σίγουρα κάτι σε razer
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Οτι και να ειναι αν βαλεις 5.000Ε π.χ. ποτε υπολογιζεις να τα παρεις πισω ; Αυτα να σκεφτεσαι και οχι τι πι-σι θα βαλεις. Για τον Σερβερ τωρα. Εαν "τραβανε" τα μηχανακια απο τον σερβερ τα Games Δηλαδη κανεις Saba θα χρειαστεις καλο μηχανακι. Πως θα "τρεχουν " τα games ; Δικτυο θα φτιαξεις εσυ Η ειναι ετοιμο ;
LeoNaXe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Οτι και να ειναι αν βαλεις 5.000Ε π.χ. ποτε υπολογιζεις να τα παρεις πισω ; Αυτα να σκεφτεσαι και οχι τι πι-σι θα βαλεις. Για τον Σερβερ τωρα. Εαν "τραβανε" τα μηχανακια απο τον σερβερ τα Games Δηλαδη κανεις Saba θα χρειαστεις καλο μηχανακι. Πως θα "τρεχουν " τα games ; Δικτυο θα φτιαξεις εσυ Η ειναι ετοιμο ; άμα πάρω μαζικούς υπολογιστές θα μου ν σίγουρα και φορά. σκέφτομαι κάτι σε 650μαχ στους υπολογιστές και 400 για τν σερβερ. τα παιχνίδια θα υπάρχουν σε κάθε σύστημα και θέλω να τρέχουν στα φουλ τα παιχνίδια. για το δίκτυο ακόμα δεν το έχω ψάξει:p:p
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 άμα πάρω μαζικούς υπολογιστές θα μου ν σίγουρα και φορά.σκέφτομαι κάτι σε 650μαχ στους υπολογιστές και 400 για τν σερβερ. τα παιχνίδια θα υπάρχουν σε κάθε σύστημα και θέλω να τρέχουν στα φουλ τα παιχνίδια. για το δίκτυο ακόμα δεν το έχω ψάξει:p:p Εγω θα εβαζα Amd 955 με 5770. θα πετανε ολα τα games. Οσο για το δικτυο να το προσεξεις. Μεγαλες αλυσιδες χασαν λεφτα( και κλεισαν) λογω κακου δικτυου.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εγω θα εβαζα Amd 955 με 5770. θα πετανε ολα τα games.Οσο για το δικτυο να το προσεξεις. Μεγαλες αλυσιδες χασαν λεφτα( και κλεισαν) λογω κακου δικτυου. τα παιχνίδια δεν ζητάνε και πολλα απο επεξεργαστή για αυτό θα μπορούσα να βάλω και 3πίρινο το δίκτυο θα το ψάξω αφάνταστα γιατί όλη τη δουλειά αυτό θα το κάνει
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 τα παιχνίδια δεν ζητάνε και πολλα απο επεξεργαστή για αυτό θα μπορούσα να βάλω και 3πίρινο το δίκτυο θα το ψάξω αφάνταστα γιατί όλη τη δουλειά αυτό θα το κάνει και αυτο μπορεις να κανεις Η να βαλεις πιο φθηνη καλη λυση Ε8400+5770. Πιο πολυ εξαλλου wow θα παιζουν και cs !
LeoNaXe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 δεν έχει σημασία. και πάλη με ενδιαφέρει να έχει αποδόσεις. δεν θα γυρίσω στα 775. τα am3 μια χαρά είναι. αυτό που με αγχώνει πιο πολύ είναι η κάρτα γραφικών. σε 22άρα οθόνη η 5770 είναι αρκετά? εκεί που θα πάω στην 5770 γιατί να μην πάω στην 6850?
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 δεν έχει σημασία. και πάλη με ενδιαφέρει να έχει αποδόσεις.δεν θα γυρίσω στα 775. τα am3 μια χαρά είναι. αυτό που με αγχώνει πιο πολύ είναι η κάρτα γραφικών. σε 22άρα οθόνη η 5770 είναι αρκετά? εκεί που θα πάω στην 5770 γιατί να μην πάω στην 6850? Internet κανεις φιλε. Μη κολλας στο σοκετ-ελεος. Οτι σε συμφερει θα βαλεις για τα παιχνδια. Εγω με την 5770 παιζω 1920Χ1080 ολα φουλ στην 2362PZ. Οποτε μην αγχωνεσαι θα πετανε τα μηχανακια !
LeoNaXe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 αυτό που με ενδιαφέρει τωρα είναι συνθέσεις για να δω και να κάνω προσφορές σε μαγαζιά να δούμε τη τιμές θα μου δώσουν. ---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ---------- αμα παω στον αμ3 450 και με 4gm ραμ καλά είναι? ---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:26 ---------- αν και πιστεύω πως και με 2 gb καλα θα είναι
Anubis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 λοιπον για τα pc αφου θα εχεις 22αρες οθονες η 460 η 6850 ειναι μια χαρα. Κατι παραπάνω δεν θες
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 αυτό που με ενδιαφέρει τωρα είναι συνθέσεις για να δω και να κάνω προσφορές σε μαγαζιά να δούμε τη τιμές θα μου δώσουν. Η συναρμολογηση θα γινει απο εσενα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.