TROjY Δημοσ. 18 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2003 Φτιάχνοντας δίκτυο. Έχω τα εξής συστήματα και συνδέσεις: 1. Δίκτυο με 3 PC μέσα στο σπίτι 2. Δίκτυο Wireless (δυνατότητα Internet) 3. Σύνδεση ISDN για το Internet. Προσπαθώ να τα ρυθμίσω έτσι ώστε: Τα PC του σπιτιού μου να βλέπουν ΚΑΙ ΤΙΣ 2 συνδέσεις, Wireless και ISDN. Τα PC του σπιτιού να έχουν static IP ώστε να μπορώ να μπω από το PC που έχω στο σπίτι. -------------------------------------------------------------------- Η συνδεσμολογία είναι: Switch: MY_PC_HOME- PC-PC MY_PC_HOME-Wireless MY_PC_HOME ISDN ----------------------------------------------------------------------------- Τώρα έχω για παράδειγμα δώσει τις παρακάτω IPS: Α Ethernet connected to WireLESS 192.168.3.5 EΓΩ 192.168.3.6 ACCESS POINT Για το τοπικό δίκτυο στο σπίτι μου: 192.168.0.1 ΕΓΩ 192.168.0.8 PC2 192.168.0.7 PC3 ------------------------------------------------------------------------------ Έχω Windows XP Pro, και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1.Tα PC του σπιτιού ενώ συνδέονται σε FTP servers στο Wireless δεν μπορούν να κάνουν list. Eννοείται ότι το Wireless δεν βλέπει τα PC που είναι στο δίκτυο μου. Δοκίμασα να βάλω το WINGATE, αλλά δεν υποστηρίζει sharing LAN.Υποστηρίζει δηλαδή μόνο σύνδεση μέσω modem. Δοκίμασα να βάλω το WINPROXY, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα απαραίτητα ports για http ή FTP. 2.Δεν μπορώ να κάνω SHARE και τις δύο συνδέσεις μου αυτόματα (WIRELESS & ISDN), τα windowsXP δεν με αφήνουν. ------------------------------------------------------------------------------- Συγνώμη αν είναι πολλύπλοκο το thread αλλά τα έχω και εγώ σχετικά μπερδεμένα. Είναι η πρώτη φορά που στήνω δίκτυο. Ανακεφαλαιώνοντας, προσπαθώ ελέγχοντας τον server να επιλέγω τη σύνδεση που θέλω (Wireless ή Μodem) και να μπορούν τα PC του σπιτιού μου έχοντας static IPs να μπορούν να βλέπουν WEB,FTP,Messenger,CONF,MIRC.
TheNetPoet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 ένα διάγραμμα με το καθε pc και τα ips του θα βοηθούσε πολύ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.