g1annis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Στο Ubuntu είχα εξοικειωθεί με το pulseaudio παρόλο που στην αρχή (Ubuntu 8.04 αν θυμάμαι καλά) ήταν πραγματικά φριχτό. Με τα πολλά, κατάφερε τελικά να δέσει σωστά με τη διανομή και έλυσε κάποια προβληματάκια. Κατά τη γνώμη σας είναι κακή ιδέα να βάλω το pulse στο Debian? Έχω βρει αυτό το how to: Pulseaudio και θα ήθελα τη γνώμη σας πριν το ακολουθήσω. Ουσιαστικά το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόβλημα που θα μου λύσει το pulseaudio είναι ότι θα έχω System Equalizer γιατί παρ' ότι έχω καλά ηχεία, ο ήχος τους δεν παλεύεται χωρίς το equalizer. Εναλλακτικά μήπως ξέρει κάποιος, κάποιον τρόπο να έχω equalizer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ριξε μια ματια https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=404466 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Πολύ καλό. Το εγκατέστησα ήδη. Σε ευχαριστώ φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.