marios2308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας εχω δυο ερωτησεις να κανω : 1) εχω τα αγγλικα windows xp professional sp1 σε ενα παλιο μου υπολογιστη και θελω να τα κανω στα ελληνικα αλλα χωρις να χρειαστει να κανω format τον υπολογιστη μου τι θα κανω ; 2) εχω ενα φορητο υπολογιστη ο οποιος εχει τα xp professional αλλα στην βοηθεια και υποστιριξη του λεει home edition μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα ή κατι στον επεξεργαστη μητροου των αρχειων των cd που να το κανω να λεει και εκει professional ? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια .
filip123go Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, στο πρώτο, εδώ είσαι http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=40a66365-ded2-4e6b-8b3e-f3ffb7db8b2e Για το δεύτερο, ναι, νομίζω γίνεται αλλά κάτι πρέπει να πειράξεις μέσα στο registry..Ας σου πει κάποιος που τα ξέρει καλύτερα...!
marios2308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, στο πρώτο, εδώ είσαι http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=40a66365-ded2-4e6b-8b3e-f3ffb7db8b2e Για το δεύτερο, ναι, νομίζω γίνεται αλλά κάτι πρέπει να πειράξεις μέσα στο registry..Ας σου πει κάποιος που τα ξέρει καλύτερα...! το link που μου εχεις στιλει φιλε filip123go ειναι για windows server 2000 ή 2003. σε windows xp professional sp1 δεν κανει δυστιχος
antonl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 [...]1) εχω τα αγγλικα windows xp professional sp1 σε ενα παλιο μου υπολογιστη και θελω να τα κανω στα ελληνικα αλλα χωρις να χρειαστει να κανω format τον υπολογιστη μου τι θα κανω ; [...] Δυστυχώς νομίζω πως πλέον κάτι τέτοιο υποστηρίζεται μόνο για WinXP Pro που αγοράστηκαν κάτω από συγκεκριμένες άδειες, συνήθως όχι για home users. Ίσως θα πρέπει να ψάξεις σε σκοτεινά σοκάκια για κάτι σαν το MUI που ανέφερε ο filip123go. Αν κάνω λάθος, let me know...
marios2308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς νομίζω πως πλέον κάτι τέτοιο υποστηρίζεται μόνο για WinXP Pro που αγοράστηκαν κάτω από συγκεκριμένες άδειες, συνήθως όχι για home users. Ίσως θα πρέπει να ψάξεις σε σκοτεινά σοκάκια για κάτι σαν το MUI που ανέφερε ο filip123go. Αν κάνω λάθος, let me know... εγω φιλε antonl σας ειπα εχω τα αγγλικα windows xp pro sp1 Corp.
slvsnt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 αναφέρθηκε και παραπάνω κατεβάζεις το Windows XP Multilingual User Interface Pack και είσαι οκ. όσο για το 2ο ερώτημα δεν έχω απάντηση αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε χαλάει
filip123go Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 το link που μου εχεις στιλει φιλε filip123go ειναι για windows server 2000 ή 2003.σε windows xp professional sp1 δεν κανει δυστιχος Μια χαρά κάνει... Διάβασε τις Απαιτήσεις συστήματος στην σελίδα και θα δεις....
marios2308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 αναφέρθηκε και παραπάνωκατεβάζεις το Windows XP Multilingual User Interface Pack και είσαι οκ. όσο για το 2ο ερώτημα δεν έχω απάντηση αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε χαλάει Με χαλαει φιλε μου γιατι αλλα λεει στις ιδιοτητες συστηματος και αλλα στην βοηθεια και υποστηριξη δηλ ειναι τι να πω ; εγω τα θελω και αυτα pro οπως λεει στην ιδιοτητες συστηματος υπαρχει καμια λυση με καμια επεξεργαστη μητροου ; να τροποποιησω κανενα αρχειο απο το cd ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.