Προς το περιεχόμενο

9800GT FurMark ..

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας μεταφέρω και εγώ την εμπειρία μου απο την accelero s2..

Έχω την gigabyte 9800GT overclocked 512mb και είχε πάνω απο τη μαμά μια zalman ψύκτρα(χαλκος) με 80αρι ανεμιστηρα.Έκανε πολύ θόρυβο(μπάσο θα έλεγα) και μετα απο 1 χρόνο είπα να αλλάξω..

Πήρα και εγω την accelero S2(τη βρήκα σε ενα κατάστημα της πατρας 12 ευρω).

Αποτελέσματα:20-25 βαθμούς κάτω και σε idle και σε full load.Και απόλυτα αθόρυβη..

Εκεί που ξενέρωσα λίγο ειναι οτι δεν έχει πλήρη συνδεσιμότητα με τη καρτα γραφικών μου και αυτη τη στιγμη δουλεύει στο φουλ ο ανεμιστηρας αλλα και πάλι ειναι αθόρυβος.

Αυτά:-)

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι να τους κανει τους Scythe? Να απαλλαγει απο τον θορυβο της καρτας γραφικων και να φορτωθει τον θορυβο απο τους Scythe? Η ψυκτρα που πηρε το παιδι ειναι παρα πολυ καλη,καλυτερη απο αυτη που προτεινες διοτι η δικια σου ειναι παθητικη.Και δεκα στρεματα αλουμινιο να ειχε ο ανεμιστηρας κανει διαφορα. ;)

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου:-)

Του ειπα να αντικαταστησει τους case fans που εχει, που προφανως ειναι της κακιας ωρας, με skythe που και ποιοτικοι ειναι και αθορυβοι. Αν τους τοποθετησεις ετσι ωστε να δημιουργειται ρευμα αερα, εχεις την ιδανικη κατασταση.

Η ψυκτρα που πηρε δε συγκρινεται με την Accelero, γιατι η Accelero οπως μπορεις να δεις εχει 2 στρεμματα αλουμινιο. Προτεινω την s1 v2, και οχι την s2 που ειναι μικροτερη(κανει καπου 20€). Παθητικη θα την αφησεις οταν η καρτα δεν ειναι ενεργοβορα, οταν ειναι, σαν την 9800gt, θα βαλεις τα Turbo Module(βλ. site, ειναι ζευγαρι ανεμιστηρακια super extra noiseless).

Δημοσ.

Εννοείται..

Α, και LouCi4er, μάλλον θα κατάλαβες slipstream, όταν ο insomnian είπε για scythe.

Α, και insomnian ξεκόλλα ρε συ με την L2 :P, γαμάτη είναι!! Έχει και καλή τιμή. ΔΙ-ΕΝΤ :-)

Δημοσ.
Εννοείται..

Α, και LouCi4er, μάλλον θα κατάλαβες slipstream, όταν ο insomnian είπε για scythe.

Α, και insomnian ξεκόλλα ρε συ με την L2 :P, γαμάτη είναι!! Έχει και καλή τιμή. ΔΙ-ΕΝΤ :-)

Και slipstream να μην ειναι οι Scythe ειναι γενικα θορυβωδης ανεμιστηρες.Γι' αυτο και ειναι φτηνοι. ;)

Τεσπα. :-)

Δημοσ.
Και slipstream να μην ειναι οι Scythe ειναι γενικα θορυβωδης ανεμιστηρες.Γι' αυτο και ειναι φτηνοι. ;)

Τεσπα. :-)

Πλακα κανεις φιλε, ουτε θορυβωδεις ειναι, ουτε φτηνοι.

Απο τοτε που τους εβαλα βρηκα την υγεια μου;)

Δημοσ.

εναν scythe πηρα τον kaze(καπως ετσι νομιζω)ακομα και στο 40% εκανε σαν τουρμπινα...δεν ξερω ποσα μοντελα υπαρχουν αλλα αυτα τα δυο που εχω ακουστα ειναι χαλια απο θεμα θορυβου...

Δημοσ.

Ενδεχομενως να υπαρχουν πολλα μοντελα, εγω μιλαω μόνο για τα αθορυβα, αν τα βρειτε πουθενα τσιμπηστε τα αμεσως(με 500/800rpm και 7,5/8,7dB ειναι τα καλυτερα της αγορας)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807903

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807963

Δημοσ.
Μα δεν είναι η δουλειά τους να είναι αθόρυβοι, μην τρελαθούμε.

Πες τα ρε Φανη.Συμφωνω οτι ειναι αρκετα δυνατοι,αλλα αθορυβοι δεν ειναι.Πως να το κανουμε.Αλλωστε δεν υπαρχει ανεμιστηρας που να ειναι δυνατος και αθορυβος.Εξαρταται βεβαια πως καταλαβαινει καθενας τον θορυβο.

---------- Προσθήκη στις 20:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ----------

Ενδεχομενως να υπαρχουν πολλα μοντελα, εγω μιλαω μόνο για τα αθορυβα, αν τα βρειτε πουθενα τσιμηστε τα αμεσως(με 7,5dB και 8.7dB ειναι τα καλυτερα της αγορας)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807903

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807963

Ελα ρε φιλε,μου παρεθεσες 12αρη ανεμιστηρα στις 500 στροφες.Χαιρω πολυ οτι ειναι αθορυβος.Τι να τον κανει καποιος αυτον,λεμε να κανει και λιγο αερα.Καλυτερα να μην βαλει καθολου. ;)

Κοιτα αυτον και αυτον

Δημοσ.
Πες τα ρε Φανη.Συμφωνω οτι ειναι αρκετα δυνατοι,αλλα αθορυβοι δεν ειναι.Πως να το κανουμε.Αλλωστε δεν υπαρχει ανεμιστηρας που να ειναι δυνατος και αθορυβος.Εξαρταται βεβαια πως καταλαβαινει καθενας τον θορυβο.

Πιστεψε με, αν βαλεις τον 500ρη σε συστημα-ταφο, δηλαδη με μονο αυτον πηγη θορυβου, δεν θα ακουσεις απολυτως τιποτα. Το monitor ακουγεται περισσοτερο :lol:

Ελα ρε φιλε,μου παρεθεσες 12αρη ανεμιστηρα στις 500 στροφες.Χαιρω πολυ οτι ειναι αθορυβος.Τι να τον κανει καποιος αυτον,λεμε να κανει και λιγο αερα.Καλυτερα να μην βαλει καθολου. ;)

Για 12ρηδες μιλαμε. Οποιος μπορει και ξερει βαζει...;)

Δημοσ.
Για 12ρηδες μιλαμε. Οποιος μπορει και ξερει βαζει...;)

Άμα κάποιος θέλει τους γρήγορους για τα benchmarks του, πάει να πει ότι δεν ξέρει;

Δημοσ.
Πάντως με την 8800GT, που ναι η ίδια κάρτα*, και stock, ίδια ψύξη εκεί ήμουν κι εγώ.

*: Η 8800GT ήταν 55nm ενώ οι 9800GT βγαίναν σε 45 & 55nm, δεν ξέρω ούτε τι είναι η δικιά σου ούτε πόσο επηρεάζει...

Φίλε η ψύκτρα όντως είναι φοβερή..Την έβαλα σήμερα στην 9800GT και από 60 βαθμούς ( μετά απο 5 λεπτά) που είχε η κάρτα όταν άνοιγα το pc τώρα είναι στους 45 σταθερά :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...