Προς το περιεχόμενο

9800GT FurMark ..

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, αλλά ο κατασκευαστής έχει φροντίσει επίσης και για ένα θορυβώδες cooler, το οποίο μπορεί να ενοχλεί τον κάτοχό της.

Τώρα, αν δεν τον ενοχλεί, πάσο.

Ο θόρυβος είναι όντως ένα θεματάκι..

Όταν παίζω κάποιο game που το fan γυρνάει στο full κάνει πολύ θόρυβο..

Ελπίζω με την άλλη ψύκτρα εκτώς από καλύτερες θερμοκρασίες να κάνει και

λιγότερο θόρυβο :-)

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έτρεξα 5 λεπτά..Σε μικρή ανάληση .Σε ανάληση 1920 χ 1080 στα 5 minn η θερμοκρασία έφτασε 97..

97oC ?! και δεν τρομαξες? πόση ωρα εμεινε σε αυτη τη θερμοκρασια?

Πως εβλεπες τη θερμοκρασια? Κανονικα ολα τα αλλα προγραμματα δεν θα επρεπε να τα εχεις off?

Ποσο εχεις idle?

Για αθορυβη λειτουργια με αποτελεσματικη ψυξη βαλε αυτη τη ψυκτρα και εισαι αρχοντας :-)

Δημοσ.
97oC ?! και δεν τρομαξες? πόση ωρα εμεινε σε αυτη τη θερμοκρασια?

Πως εβλεπες τη θερμοκρασια? Κανονικα ολα τα αλλα προγραμματα δεν θα επρεπε να τα εχεις off?

Ποσο εχεις idle?

Για αθορυβη λειτουργια με αποτελεσματικη ψυξη βαλε αυτη τη ψυκτρα και εισαι αρχοντας :-)

Δεν έμεινε πολύ στους 97 η κάρτα.97 πήγε η κάρτα όταν έτρεχα το FurMark για 5 μιν...

Idle έχω 55 τον χειμώνα 60 το καλοκαίρι ( χωρίς a/c ) ..

Έχω ήδη παραγγείλει ψύκτρα..Thanks για την απάντηση!

Δημοσ.

To καταλαβα οτι 97 σου πηγε οταν ετρεχες το FurMark, αλλα 97ο για 5 λεπτα ειναι πολυ. Αν εχεις idle 60o δεν ειναι απλα πολυ, ειναι παρα πολυ:fear:

Αν εχεις 60ο idle σημαινει οτι στα 3D games θα εχεις παλι 97!

Ποια ψυκτρα πηρες? Πιστευω οτι σε σχεση με αυτη που σου προτεινα θα ειναι λιγοτερο αποτελεσματικη, λιγοτερο δροσερη και πιο ακριβη:-)

Δημοσ.

Πάντα τέτοιες θερμοκρασίες είχε η κάρτα.Απο τότε που την αγόρασα...Ισώς να είναι και εντάξει..Δεν ξέρω..

Έχω παραγγείλει αυτή...Δεν την έχω πάρει ακόμα..

post-122622-129063134604_thumb.jpg

Δημοσ.

Πόσο κανει αυτη? οπως καταλαβαινεις δεν συγκρινεται με αυτη που σου εδειξα εγω και εχει 2 στρεμματα αλουμινιο:-)

Αν κρινω απ τα πλαστικα πτερυγια πρεπει να ειναι και θορυβωδης. Εκανες ερευνα πριν τη παρεις?

Το φανταζομαι οτι τετοιες θερμ/σιες θα ειχε απ οταν τη πηρες, η 9800gt χαλαει >100W αλλα γιαυτο υπαρχουν οι aftermarket ψυκτρες.

Δημοσ.

Αυτή κάνει 12 euro και μου την πρότεινε ένα παιδί απο το forum που την έχει χρεισιμοποιήσει και είχε καλά αποτελέσματα.Οπώτε δεν είχα λόγο να μην την παραγγείλω και εγώ!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την κάρτα θέλω να την κρατήσω όσο γίνετε γιατί με καλύπτει μια χαρά..

Όσο για τα games στο μόνο παιχνίδι που η κάρτα πήγε στους 90-92 ήταν το NBA.2K10.

Το έτρεχα το game 2 ώρες και η κάρτα ήταν εκεί 90-92!

Δημοσ.

12 ευρω την παρηγγειλες και πόσα θα δωσεις για μεταφορικα και εξοδα αντικαταβολης? αλλα 10? :-)

Κοιταξε, το "καλα αποτελεσματα" ειναι σχετικο. Η ψυκτρα αυτη ειναι απ οτι βλεπω σαν της 4670 που ειχα παλιοτερα

per5133661.jpg

οντως πιο ψυχρη αν και θορυβωδης, αλλα η αποψη μου ειναι πως αν ειναι να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις ψυκτρα παιρνεις κατι καλο, ησυχο, δροσερο. Με 12 ευρω καταλαβαινεις οτι οι διαφορες που θα εχεις ειναι μικρες.

Και κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω, εχεις ρευμα αερα μεσα στο κουτι? Δηλ. εναν ανεμιστηρα στη θεση των σκληρων(ροη μεσα) και εναν στη ραχη(ροη εξω)?

92 βαθμους σταθερα για 2 ωρες δεν θα μπορουσα να το φανταστω να εχω:fear:, πως τους μετραγες? εχεις lcd panel?

Δημοσ.

οντως πιο ψυχρη αν και θορυβωδης, αλλα η αποψη μου ειναι πως αν ειναι να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις ψυκτρα παιρνεις κατι καλο, ησυχο, δροσερο. Με 12 ευρω καταλαβαινεις οτι οι διαφορες που θα εχεις ειναι μικρες.

Και κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω, εχεις ρευμα αερα μεσα στο κουτι? Δηλ. εναν ανεμιστηρα στη θεση των σκληρων(ροη μεσα) και εναν στη ραχη(ροη εξω)?

92 βαθμους σταθερα για 2 ωρες δεν θα μπορουσα να το φανταστω να εχω:fear:, πως τους μετραγες? εχεις lcd panel?

Όντως θέλω κάτι καλό ,ήσυχο και δροσερό γιατί όπως είπα θέλω να την κρατήσω την κάρτα..

Ναί έχω lcd panel και βλέπω τις θερμοκρασίες αλλά και με το everest.Έπαιζα και είχα ανοιχτό το everest στην άλλη οθόνη και έβλεπα ;)

Από fans έχω ένα 12 μπροστά να βάζει,ένα 12 πίσω να βγάζει και ένα 8 στο πλάι να βγάζει και αυτό..

Δημοσ.

Kαι γιατι να μην τη κρατησεις? ειναι καλυτερη απο τις περισσοτερες καινουργιες Ati που κανουν τα ιδια και περισσοτερα λεφτα μόνο και μόνο επειδη εχουν Dx11 και hdmi:-)

Απορω ομως πως γινεται με τοσους ανεμιστηρες και να εχεις τοση θερμοκρασια, μηπως να επαιρνες καλυτερους? skythe για παραδειγμα?

Δημοσ.
Kαι γιατι να μην τη κρατησεις? ειναι καλυτερη απο τις περισσοτερες καινουργιες Ati που κανουν τα ιδια και περισσοτερα λεφτα μόνο και μόνο επειδη εχουν Dx11 και hdmi:-)

Απορω ομως πως γινεται με τοσους ανεμιστηρες και να εχεις τοση θερμοκρασια, μηπως να επαιρνες καλυτερους? skythe για παραδειγμα?

Τόσο θερμοκρασία έχω μόνο στην κάρτα γραφικών.πχ. cpu τώρα έχω 35..mobo 32..

Μόνο η γραφικών ( ψήνεται ) :P

Δημοσ.

Τι να τους κανει τους Scythe? Να απαλλαγει απο τον θορυβο της καρτας γραφικων και να φορτωθει τον θορυβο απο τους Scythe? Η ψυκτρα που πηρε το παιδι ειναι παρα πολυ καλη,καλυτερη απο αυτη που προτεινες διοτι η δικια σου ειναι παθητικη.Και δεκα στρεματα αλουμινιο να ειχε ο ανεμιστηρας κανει διαφορα. ;)

Θα μου πεις μπορεις να βαλεις αλλα +εξοδα.

Δημοσ.

Στο post #40 λες ότι ο πλαινός βγάζει αέρα . Κακώς , ο πλαινός πρέπει να στέλνει αέρα μέσα στο κουτί . Ίσως γι'αύτο να έχεις τόσο υψηλές θερμοκρασίες , ειδικά αν ο 8άρης είναι δίπλα στην GPU .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...