Προς το περιεχόμενο

9800GT FurMark ..

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λογικά θα πετούσε artifacts.

Που σημαίνει??Σορρυ αλλά δεν έχω ιδέα απο αυτό το πρόγραμμα.Πρώτη φορά το χρεισιμοποίω..

Δημοσ.
Πάντως με την 8800GT, που ναι η ίδια κάρτα*, και stock, ίδια ψύξη εκεί ήμουν κι εγώ.

*: Η 8800GT ήταν 55nm ενώ οι 9800GT βγαίναν σε 45 & 55nm, δεν ξέρω ούτε τι είναι η δικιά σου ούτε πόσο επηρεάζει...

Το καλοκαίρι με το ζόρι βλέπω 70+ με τη δική της ψύκτρα.

Δημοσ.
Το καλοκαίρι με το ζόρι βλέπω 70+ με τη δική της ψύκτρα.

Μιλάμε για την default stock ψύκτρα με το μικρό ανεμιστηράκι (σαν κι αυτό της παραπάνω φωτογραφίας); Γιατί υπήρχαν και υλοποιήσεις (όπως είπε ο phanispal που χαν πιο αξιόλογες ψύκτρες.

Δημοσ.
Έχω παραγγείλει αυτή τη ψύκτρα να της βάλω αλλά δεν έχει έρθει ακόμα ....

Μην ξοδεύεις φίλε μου τα λεφτά σου άσκοπα.

Ο κατασκευαστής έχει ορίσει, να δουλεύει η κάρτα σε τέτοιες θερμοκρασίες.

Από τη στιγμή που δεν σου βγάζει Artifacts ή να σου κάνει παγώματα όταν τρέχει Furmark, σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι, αλλά ο κατασκευαστής έχει φροντίσει επίσης και για ένα θορυβώδες cooler, το οποίο μπορεί να ενοχλεί τον κάτοχό της.

Τώρα, αν δεν τον ενοχλεί, πάσο.

Δημοσ.
Mε αυτή την γαϊδουρόψυκτρα και με furmark.

SFPX98GT1024D3HPL-2.jpg

νταξει πιστευω ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις!

Την εχει ο κολλητος μου,ακομη και μες την σκονη που ειναι πανω απο 85 δεν εχουμε δει ποτε!!!!!σε 1680Χ1050 και ο,τι μπορει να σηκωσει απο textures etc.

Δημοσ.
Ναι, αλλά ο κατασκευαστής έχει φροντίσει επίσης και για ένα θορυβώδες cooler, το οποίο μπορεί να ενοχλεί τον κάτοχό της.

Τώρα, αν δεν τον ενοχλεί, πάσο.

Ναι, φυσικά.

Αν κάποιον τον ενοχλεί η φασαρία, αγοράζει κάποιο άλλο.

Το ίδιο ισχύει αν τον ενοχλούν και οι θερμοκρασίες, δεν αντιλέγω.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τα γούστα του καθενός.

Η κάρτα γραφικών πάντως, δεν "ενοχλείται" ούτε από τις θερμοκρασίες που αναπτύσσει, ούτε από τη φασαρία που κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...