Προς το περιεχόμενο

9800GT FurMark ..

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum..

Έχω 2 χρόνια περίπου την 9800 και είπα να τρέξω το FurMark πρώτη φορά..

Άνοιξα το πρόγραμμα είχε επιλεγμένο το Stability Test και όπως ήταν πάτησα Go!

Το έτρεξα 5 λεπτά..Σε μικρή ανάληση .Σε ανάληση 1920 χ 1080 στα 5 minn η θερμοκρασία έφτασε 97..Το αποτέλεσμα ήταν αυτό..

Επιδή το τρέχω 1η φορά και δεν ξέρω..Έχει κάτι η κάρτα?η είναι οκ?

http://yfrog.com/eu87324515p

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
την εχεις καθαρισει ποτε;;;

ακομη και στη στανταρ αναλυση(1280Χ1024) να τρεξεις furmark αν εχει προβλημα η καρτα θα το βγαλει!

Το καθαρίζω συχνά το pc .Καθαρή είναι η κάρτα..Οπώτε δεν έχει κάποιο πρόβλημα ε?

Δημοσ.
Δηλαδή?Τι εννοείς?

Αυτά τα συστήματα ψύξης είναι τα πρώτα και δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικά, σε σχέση με κάποια άλλα, dual slot τουλάχιστον.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου, σε normal χρήση δε θα αγγίξει τέτοια temps.

το να μην εχει καλο airflow δεν παιζει και αυτο ρολο phanispal;

Σίγουρα, αλλά παίζει ρόλο και το σύστημα ψύξης της κάρτας γραφικών.

Δηλαδή όσο καλό airflow και να είχε, κάτω από ένα σημείο δε θα έπεφτε.

Δημοσ.

Πάντως με την 8800GT, που ναι η ίδια κάρτα*, και stock, ίδια ψύξη εκεί ήμουν κι εγώ.

*: Η 8800GT ήταν 55nm ενώ οι 9800GT βγαίναν σε 45 & 55nm, δεν ξέρω ούτε τι είναι η δικιά σου ούτε πόσο επηρεάζει...

Δημοσ.

Η 7800GT μου πριν πολλα χρόνια με παρόμοια ψυξη το καλοκαιρακι ανεβασε κατι 110αρια... Η ψυκτρα αυτη δεν ειναι καλη.Εγω προσωπικα αγορασα μια zalman ~20Ε και ειδα -40C.Αν εχεις σκοπο να την κρατησεις στο προτεινω.

Δημοσ.
Κι έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει η κάρτα :P

Χεχε..Ήθελα να το πώ ότι αυτή την ψύκτρα μου την είχε προτείνει κάποιο παιδί απο εδώ..Και ακόμα την περιμένω :P

---------- Προσθήκη στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:58 ----------

Η 7800GT μου πριν πολλα χρόνια με παρόμοια ψυξη το καλοκαιρακι ανεβασε κατι 110αρια... Η ψυκτρα αυτη δεν ειναι καλη.Εγω προσωπικα αγορασα μια zalman ~20Ε και ειδα -40C.Αν εχεις σκοπο να την κρατησεις στο προτεινω.

Έχω σκοπό να την κρατήσω μέχρι να πεθάνει γιατί δεν έχω κανένα παράπονο..

Και τα games μου παίζω μια χαρά...

Αν είχε πρόβλημα η κάρτα,πως θα ήταν η εικώνα από το FurMark??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...