hammerd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα και παλι.. μου δωσαν ενα modem/router speedtouch st780 (non-wifi) απο netone οπως γραφει πανω δεξια και παω να μπω στο interface μεσω browser αλλα δεν ξερω τους κωδικους που δινει η netone.. ξερει κανενας ποιοι ειναι οι default κωδικοι η καποιο αλλο τροπο να μπω μεσα στο μενου και να το σεταρω προκειμενου να το κανω να παιζει με την forthnet μου ? μεχρι τωρα εχω δοκιμασει τα : Administrator/κενο = failed Administrator/Modem Access Code = failed Administrator/S+@dm!N = failed admin/Sp33D! = failed καμια ιδεα ?? ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ---------- κανενας ρε παιδια που να εχει σχετικη εμπειρια ? μηπως ειναι οντως καποιο απο αυτα και κανω εγω κατι λαθος ? ---------- Προσθήκη στις 19:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ---------- λοιπον παιδες, με βοηθησαν σε καποιο αλλο forum και σας παραθετω την λυση στο προβλημα μου.. το username ηταν User και το password ηταν το sn του μηχανηματος για οποιον ενδιαφερεται.. τωρα ομως προσπαθω να δοκιμασω την συνδεση usb και δεν αναβει το λαμπακι usb μπροστα ουτε στο Pc βρισκει τιποτα οταν το συνδεω, πρεπει να κανω κατι στο modem/router μεσα απο ρυθμισεις ? κατα τα αλλα με Lan δουλευει κανονικα μπαινει στο Internet.. ---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ---------- βαζω και ενα screenshot απο τα interface.. λογικα δεν θα πρεπε να υπαρχει και εδω μεσα το usb interface ??
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 μαλλον ειναι παραμετροποιημενο απο netone και κλεινουν διαφορα.και το 780 ειναι και Wireless.περνα του αλλο firmware για να ξεκλειδωσουν τα παντα.εγω αυτο ειχα κανει.ναι θα πρεπε νομιζω να υπαρχει και το Usb Οσο θυμαμαι.
hammerd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 του περασα το 7447 και απο 780wl αλλα τιποτα..μαλλον να παω παλι στο παλιο 6.χ ???
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 τι εννοεις τιποτα? αν το firmware Περαστηκε θα πρεπει μετα ναγινει ξεκλειδωτο.περαστηκε το firmware ?β.οταν το βαζεις usb δεν σου βγαζει μυνημα οτι κατι βρεθηκε?αλλιως να δω στο δικο μου 780
hammerd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 περασα και firmwares απο το 780wl και απο το 780 αλλα τιποτα.. δες ρε φιλε poulinos μηπως βρεις κανενα firmware για αυτο το ριμαδι γιατι με εχει νευριασει.. και στειλε μου το εδω [email protected]..
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 firmware Η απο εδω κατεβαζω http://leoforeia.gr/thomson/ η απο εδω. http://forums.modem-help.co.uk/
hammerd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ok θα κανω δοκιμες και τα ξαναλεμε..παντως πολυ περιεργο.. ---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ---------- problem solved !! α ρε poulinos εισαι μεγας ! βρηκα κατι παλια firmwares εκει περα και αναβαθμιζα μεχρι να το χασει.. το βρηκε με την μια στην εκδοση 6.χ.χ.χ ! ευχαριστω !
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δοκιμαζε τωρα να βαλεις πιο νεα εκδοση.αμα παιρνει βεβαια τελος καλα ολα καλα.στο δευτερο site δεν θυμομουν ακριβως το Link που τα ειχε ετοιμα τα firmware .ηθελε λιγο ψαξιμο
hammerd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 οκ θα τα δοκιμασω αυριο και θα σου πω..αν και παιζει τερμα και ετσι οπως ειναι..
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 απλα μπορει να παιζει και με κανενα πιο καινουριο.
hammerd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 με πιο καινουργιο απλα χανει το usb interface..κατα τα αλλα ταχυτητα ιδια..
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 to usb interface αχρηστο ειναι ετσι και αλλιως. και να εχεις κατι usb βαλτο με ethernet.καλυτερα θα παει ετσι και αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.