Προς το περιεχόμενο

Windows 7 πρόβλημα format

Alexndr0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! θα σας ήμουν ευγνώμον εάν με βοηθούσατε άμεσα με ένα προβληματάκι που έχω..

Το λάπτοπ μου δεν ανοίγει.. δηλαδή φορτώνει την μπάρα που λέει windows 7 αλλά μετά πριν γράψει "καλώς ορίσατε" μου βγάζει μια μπλέ οθόνη και το ποντίκι μου! Το έχω αφήσει μέχρι και 4 ώρες μήπως δουλέψει αλλά τίποτα! κολλάει εκεί και δεν ανοίγει! Το ίδιο συμβαίνει και με safe mode.. Έτσι χτες αποφάσισα να τον κάνω φορματ και ας χάσω τα αρχεία μου.. Βάζω το cd.. εκεί που μου λέει boot from cd πατάω ένα κουμπί.. ανοίγει μια μπλέ οθόνη και μου λέει την γλώσσα που πρέπει να βάλω .. και πατάω επόμενο.. και μου λέει ,μετά ένα κουμπί εγκατάσταση και λίγο πιο κάτω repair ..ότι και αν έχω πατήσει δεν κάνει τίποτα !! δηλαδή μου βγάζει πάλι μπλέ οθόνη και δείχνει να φορτώνει κάτι επί ώρες!!

Ακόμα έχω πατήσει με F8 αυτό για αντιμετωπιση προβλημάτων και να μου ψάξει να βρει τι δεν πάει καλά! το είχα βάλει να ψάξει το σύστημα 20 φορές μήπως το βρεί επιτέλους αλλά πάλι τίποτα.. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί χρειάζομαι το laptop μου για την σχολή μου.. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Πρώτον τρέξε αυτό μπουτάροντας από το cd gparted

Αν δεν καταφέρει να κάνει format ολόκληρο το διαμέρισμα βρες τη σκληρό έχεις,βάζοντας το μοντέλο του laptop στο google και ψάχνοντας χαρακτηριστικά,για να κατεβάσεις το πρόγραμμα ελέγχου για τον δίσκο σου.

Δημοσ.

το έγραψα σε cd.. το έτρεξα.. και μου βγάζει 4 επιλογές!

GParted Live (Default settings)

Other modes of GParted Live

Local operating system in harddrive

Memory test using mentest86+

τι κάνω τώρα?

Δημοσ.

Τρέχεις το πρώτο (default) σου βγαίνει ένα πρόγραμμα διαχείρισις δίσκων σβήνεις το πρώτο διαμέρισμα δημιουργείς καινούργιο στην θέση του και το φορμάρεις(NTFS).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...