Προς το περιεχόμενο

Ποια Motherboard να αγοράσω για LGA 1366 Socket με DDR3

MariosX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ψάχνω να αγοράσω μια μητρική με socket 1366 με Triple Channel DDR3 (Core i7) για το παρακάτω build:

Case: CoolerMaster RC-1000 [Full]

PSU: CoolerMaster M850 Real Power Modular

CPU: Intel Core i7 920

RAM: OCZ Intel i7 6GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3-12800, 8-8-8-24, Triple Channel, OCZ3X1600LV )

SSD: Adata 80GB X25-M by Intel [Read: 250MB/s, Write: 70MB/s]

HHD1: Western Digital Caviar Black 1TB HDD (7200 rpm, Sata 2, WD1001FALS)

HHD2: Western Digital Caviar Black 640GB HDD (7200 rpm, Sata 3)

VGA: Sapphire Radeon HD4870 1GB

Επιθυμώ να έχει Crossfire. Στο μέλλον θα βάλω άλλη μία κάρτα γραφικών για καλύτερα γραφικά στο gaming [χρησιμοποιώ ανάλυση 1920χ1080].

Επιθυμώ επίσης να χει Sata 3 Controller.

Για θέματα RAM δεν νομίζω να πάρω καμία άνω των 1600 mhz αλλά οπωσδήποτε θέλω να τρέχουν οι RAM στα 1600mhz

Θέλω να αποφύγω οπωσδήποτε μάρκες: Asus, ECS, Foxconn, Gigabyte.

ASUS: Για χάλια support, για χάλια κατασκευή [είχα ASUS κάποτε όταν πρωτοβγήκαν τα Sata Controller και μέσα σε 1 χρόνο είχαν λιώσει και δεν μπορούσα να βάλω Sata συσκευή]

ECS & Foxconn: Δεν της γνωρίζω καθόλου, έχω ακούσει άσχημα λόγια και επίσης είναι το ίδιο στιλ με asus

Gigabyte: Δοκίμασα μία και μου τύχε να νε ελαττωματική ή να είναι μη συμβατή με RAM ή PSU.

Ακούω προτάσεις..

PS) Μακρυά από Πλαίσιο Computers Α.Ε.

Ps 2) Οι evga και οι msi μου έχουν γυαλίσει το μάτι...

Ps 3) 260€ max

Δημοσ.

Δεν μας είπες και ποσά διαθέτης;

Εγώ πάλη δεν έχω μίνι καθόλου ικανοποιημένος από της msi και της asrock τη σημαίνει οτι όλες είναι χαλιά;

Δημοσ.

260€ max

Επίσης ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=411271

Το πλαίσιο μου δώσε την GIGABYTE GA-X58A-UD3R RETAIL.

Μου βγάλε υπερβολικά πολλά προβλήματα βεβαία να τονίσω ότι μπορεί να μου έδωσε ελαττωματική ή μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

Εχω χρεισημοποιησει απο μητρικες ((Asrock,Asus,DFI,Intel,MSI,Gigabyte )) τα ποιο πολλά προβλήματα τα είχα στης Asrock αλλά όχι της καινούριες <που έχουν βελτιωθεί αρκετά > στης παλιές και στης msi.Και είμαι πολύ ευχαριστημένος από Asus,DFI,Intel,Gigabyte,

Σου πρωτινό δυο η μια είναι asus στα 204.61 € και μια msi < αφού είπες ότι σε ενδιαφέρει > στα 210.86 €.

και η δυο έχουν τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν

Δημοσ.
Εχω χρεισημοποιησει απο μητρικες ((Asrock,Asus,DFI,Intel,MSI,Gigabyte )) τα ποιο πολλά προβλήματα τα είχα στης Asrock αλλά όχι της καινούριες <που έχουν βελτιωθεί αρκετά > στης παλιές και στης msi.Και είμαι πολύ ευχαριστημένος από Asus,DFI,Intel,Gigabyte,

Σου πρωτινό δυο η μια είναι asus στα 204.61 € και μια msi < αφού είπες ότι σε ενδιαφέρει > στα 210.86 €.

και η δυο έχουν τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν

Επειδή δεν έχω αγοράσει πότε motherboard στο κουτί τις.

Οτάν έρχετε είναι σφραγκισμένη με καμία ζελατίνα, δεματικό που αποδυκνίει ότι είναι 100% καινούργια και όχι μεταχειρισμένη?

Off-topic: Το πλαίσιο αφαίρεσε τελίως την Gigabyte UD3R γιατί άραγε?

Δημοσ.

Έχουν ένα κλασικό αυτοκόλλητο συνήθως στην εξωτερική συσκευασία.

Επίσης μερικές έχουν αυτοκόλλητα πάνω στη μητρική.

Πάντως δεν είναι δύσκολο να σου πουλήσουν μετάχειρο για καινούριο.

Δημοσ.
Έχουν ένα κλασικό αυτοκόλλητο συνήθως στην εξωτερική συσκευασία.

Επίσης μερικές έχουν αυτοκόλλητα πάνω στη μητρική.

Πάντως δεν είναι δύσκολο να σου πουλήσουν μετάχειρο για καινούριο.

Μάλιστα.... άμα μπλέξω έμπλεξα... σκέφτομαι για την msi στα σοβαρά.

όλες οι msi που χω δοκιμάσει είναι άψογες.

Δημοσ.
Μάλιστα.... άμα μπλέξω έμπλεξα... σκέφτομαι για την msi στα σοβαρά.

όλες οι msi που χω δοκιμάσει είναι άψογες.

Εγώ όταν αγόρασα την asus της υπογραφής μου από το πλαίσιο δεν ειχε κανένα αυτοκόλλητο επάνω στο κουτί αλλά είχε αυτοκόλλητα προστασίας επάνω στην μητρική.Σου πρότεινα δυο πολύ καλές μητρικές σε αυτά τα χρήματα.:-)

Δημοσ.
Εγώ όταν αγόρασα την asus της υπογραφής μου από το πλαίσιο δεν ειχε κανένα αυτοκόλλητο επάνω στο κουτί αλλά είχε αυτοκόλλητα προστασίας επάνω στην μητρική.Σου πρότεινα δυο πολύ καλές μητρικές σε αυτά τα χρήματα.:-)

Το θέμα είναι ότι την έπαθα 1-2 φορές και φοβάμαι τώρα.

Πρέπει να κάνω και μια εύρενα τροφοδοτικού να δω αν το δικό μου αξήζει.

Coolermaster Real Power M850 (RS-850-ESBA).

Μπορεί στην τελική να φταίει και το τροφοδοτοτικό και να δημιουργεί τα προβλήματα.

Δημοσ.
Σε ποια προβλήματα αναφέρεσαι ακριβώς;

Το έχεις το 850άρι CoolerMaster;

Η προηγούμενη Gigabyte μου έκανε fail to boot.

Βέβαια μπορεί να γινόταν επειδή ήταν defect αλλά μπορεί το τροφοδοτικό να προκάλεσε το πρόβλημα.

Διάβασα βέβαια σε ένα άλλο forum ότι υπήρχε αυτή η πιθανότητα με τα τροφοδοτικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...