chvet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Έχω φτιάξει με το powerPoint κάτι παρουσιάσεις στον υπολογιστή μου και θέλω να της παρουσιάσω σε μια τηλεόραση. Λογικά απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό μπορώ να γίνει από την κάρτα γραφικών μου. Έχω την GForce GTS 8800. Θέλω λοιπόν να μάθω, πως μπορώ να δώσω σε RCA ή HDMI καλώδιο από την κάρτα μου; Πρέπει να πάρω κάποιο ειδικό καλώδιο ; Κάποιον adaptora ή πως μπορεί να γίνει. Επίσης βασικό κάτι που θέλω να γίνει είναι να μην χάσει ποιότητα της παρουσίασεις. Αυτό το λέω επειδή κάπου διάβασα ότι εάν το βγάλεις σε tv θα χάσει ποιότητα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χάσει ποιότητα ? Ευχαριστώ.
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αναλογα την εξοδο της καρτας σου και την εισοδο της tv σου Απο το καλυτερο πρις το χειροτερο ειναι hdmi dvi vga composite s video Δεν προκειται να χασεις σε ποιοτητα εκτος και εχεις αρχαια τιβι
chvet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αναλογα την εξοδο της καρτας σου και την εισοδο της tv σου Απο το καλυτερο πρις το χειροτερο ειναι hdmi dvi vga composite s video Δεν προκειται να χασεις σε ποιοτητα εκτος και εχεις αρχαια τιβι Εάν δεν κάνω λάθος η έξοδος της κάρτας μου είναι ένα από αυτά τα 2 composite s video
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 2 dvi πρεπει να εχεις και 1 s video http://www.nvidia.com/object/product_geforce_8800_gt_us.html Η τιβι σου τι εχει ?
chvet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 2 dvi πρεπει να εχεις και 1 s videohttp://www.nvidia.com/object/product_geforce_8800_gt_us.html Η τιβι σου τι εχει ? Πολύ σωστά. 2DVI και μια s-video. Την μια DVI λογικά θα την έχω στο monitor του pc. οπότε μου απομένει να μπορώ να χρησιμοποίησω ή την 1dvi ή την s-video. Οπότε τι χρειάζομαι ? Για την τηλεόραση μην σε απασχολεί. Παίρνει τα πάντα και HDMI και RCA καλώδιο και αναλογικό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην χάσω ποιότητα εικόνας και φαίνονται οι παρουσιάσεις χάλια. Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σου.
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Απο το καλυτερο πρις το χειροτερο ειναι hdmi dvi vga composite s video Διόρθωση: Εννοείς component, s-video και τελευταίο το composite...
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σωστο Το s video ξεχνα το Θα παρεις σημα απο το DVi και θα δωσεις στο hdmi της τιβι Θα χρειατεις καλωδιο dvi to hdmi
chvet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σωστο Το s video ξεχνα το Θα παρεις σημα απο το DVi και θα δωσεις στο hdmi της τιβι Θα χρειατεις καλωδιο dvi to hdmi Και η ποιότητα της εικόνας θα είναι ικανοποιητική ? Εάν ναι έφυγα τώρα για αγορά του καλωδίου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ναι προκειται για ψηφιακη μεταδοση δεδομενων, αρα θα ειναι... αιωνες μπροστα σε σχεση με το αν χρησιμοποιουσες αναλογικη (ειδικα svideo/composite)
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ναι προκειται για ψηφιακη μεταδοση δεδομενων, αρα θα ειναι... αιωνες μπροστα σε σχεση με το αν χρησιμοποιουσες αναλογικη Εντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας. Ειδικά σε component σύνδεση συγκριτικά με αντίστοιχη DVI/HDMI θέλει έμπειρο μάτι για να καταλάβει κανείς διαφορά...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 1) Μιλησα για compoSITE και svideo κυριως αν ειδες. 2) Οκ καλο το component, αλλα δεν σηκωνει 1080p (μονο i), συν οτι εχει πολλα καλωδια. Ξεπεραστηκε πλεον, σε αντιθεση με το DVI που την παλευει ακομα (Ασε που σε dvd player με δυνατοτητα upscaling και hd tv με component in, δεν καταφερα ποτέ να τα κανω να δουλεψουν ).
chvet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αυτό μου κάνει ελπίζω να το αγοράσω έτσι http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18659&cat=329&page=1
tsifotis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 αυτο ακριβως θελεις , για την καρτα γραφικων και τιβι που εχεις ειναι ιδανικο και σε καλη τιμη, παρ'το.
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αυτό μου κάνει ελπίζω να το αγοράσω έτσι http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18659&cat=329&page=1 ναι μια χαρα εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.