drd7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 καλημέρα. έχω φτιάξει ένα φόρουμ και σε κάποια κατηγορία έχω βάλει flash games. με το firefox δεν μπορώ να δω τα παιχνίδια (να παίξω δηλ) και μου δείχνει αντί το παιχνίδι τον κώδικα που έχω βάλει, ενώ με οποιονδήποτε άλλο browser δουλεύουν κανονικά. τι φταίει? μήπως ο firefox θέλει κάποιο plugin? ευχαριστώ
dewn735 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Επειδή βαριέμαι να ψάχνω (υποθέτω ότι μιλάς για το forum της υπογραφής σου), δε μας δίνεις ένα link να μας κάνεις κι εμάς τη ζωή ευκολότερη; Ένας πολύ γρήγορος έλεγχος πάντως για την ύπαρξη flash στον firefox, θα ήταν να δεις αν μπορείς να παίξεις τα βιντεάκια στο youtube...
drd7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 συμβαινει το εξης παράξενο! μπορει να ειναι και λογικο βεβαια. δεν ξερω! στο firefox συνδεομαι ως admin, αν συνδεθω με αλλο user name σαν απλως χρηστης τοτε μπορω να δω και να παιξω κανονικα τα παιχνιδια flash. οτιδηποτε εχω με κωδικα flash σαν admin δεν μπορω να το δω. βλεπω μονο τον κωδικα. με ολους τους αλλους browsers και με οχι admin δουλευουν τα πάντα! περιεργο. δεν ξερω τι παιζει! το φορουμ ειναι : http://solutions.forumgreek.com
dewn735 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Που ακριβώς είναι αυτά τα παιχνίδια που λες; Edit: Άκυρο, το βρήκα. Επίσης, άκυρο, δε πρόκειται να γραφτώ μόνο και μόνο για να δω τι γίνεται εκεί... Sorry!
drd7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το over 18 και τα παιχνιδια τα κλειδωσα γιατι πραγματικα εχουν ενδιαφερον και ολοι σαν επισκεπτες μπαινουν κυριως εκει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.