epivitor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρά είναι... Για τζάμπα, Discovery Channel - Animal Planet - Travel Planet + 4 παιδικά (αν τυγχάνει να έχει κάποιος παιδιά) + τα μουσικά, ε δεν πάς και χαμένος... Μιας που ανεφερες Discovery Channel - Animal Planet - Travel Planet να πω οτι ειναι γτπ αφου καθε 10-12 λεπτα βαζουν 5 λεπτα διαφημισεις οι παλιομ@#!@$@!$. :mad:
filip123go Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μιας που ανεφερες Discovery Channel - Animal Planet - Travel Planet να πω οτι ειναι γτπ αφου καθε 10-12 λεπτα βαζουν 5 λεπτα διαφημισεις οι παλιομ@#!@$@!$. :mad: Εντάξει, βάζουν συχνά διαφημίσεις αλλά όχι και ΤΟΣΟ συχνά... Νομίζω κάθε 25 λεπτά. Πάντως είναι αρκετά εκνευριστικό...!
epivitor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, βάζουν συχνά διαφημίσεις αλλά όχι και ΤΟΣΟ συχνά... Νομίζω κάθε 25 λεπτά.Πάντως είναι αρκετά εκνευριστικό...! Oχι φιλε μου δεν κανω λαθος, σιγουρα λιγοτερο απο 15 λεπτα. Χθες εκατσα να δω το dual survivor και μου εγιναν τσουρεκια πασχαλιατικα. Ειναι αραγε νομιμο αυτο που κανουν ????????
thes1os Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ε ώρε επιβήτορα, πολύ απαιτητικός είσαι... Βλέπεις και λίγο ρουμάνικη διαφήμιση. Είδες πως τις έχουν εκεί τις διαφημίσεις; Εμφανίζονται φυσιολογικοί άνθρωποι να τρώνε πρωινό ντυμένοι με πυτζάμες και μπουρνούζια και όχι ένας άνδρας με κοστούμι + μια γυναίκα μοντέλο βαμμένη και έτοιμη για την όπερα μέσα σε ένα σπίτι εκατομμυρίων... Και κυρίως όταν η γυναίκα πίνει το γάλα ΔΕΝ τις αφήνει μουστάκι... Όλο γνώση είσαι με Nova..
halvas0000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ξαναροτάω: Αν εισαι συνδρομητης της forthnet double play ήδη, σου δινουν και το wi-fi router δωρεαν?
epivitor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ξαναροτάω: Αν εισαι συνδρομητης της forthnet double play ήδη, σου δινουν και το wi-fi router δωρεαν? Μαλλον ναι (σ'εμενα δεν εδωσαν πριν απο 4-5 μηνες που εβαλα nova) αλλα για σιγουρια παρε τους ενα τηλ.
karabouzouk... Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα μας πήραν τηλ και μας είπαν αν θέλουμε για ένα χρόνο τζάμπα nova όλα πληρωμένα (εξοπλησμός και εγκατάσταση).. Δεν ξέρω ποιο πακέτο της forthnet εχουμε (80 ευρώ το δίμηνο δίνουνε).. και ότι αυτή η προσφορά ισχυει μέχρι και αύριο.. Έχουν πάρει κανέναν τηλ αυτές τις μέρες..?
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν την ξέρω αυτην την προσοφρά πάντως εγώ οπου ακούω δωρέαν για ενα χρόνο κιολας προσπαθώ να μάθω οσες περισότερες λεπτομέρειες μπορώ και να διαβάσω τα ψιλά γράμματα
krypton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα μας πήραν τηλ και μας είπαν αν θέλουμε για ένα χρόνο τζάμπα nova όλα πληρωμένα (εξοπλησμός και εγκατάσταση).. Δεν ξέρω ποιο πακέτο της forthnet εχουμε (80 ευρώ το δίμηνο δίνουνε).. και ότι αυτή η προσφορά ισχυει μέχρι και αύριο.. Έχουν πάρει κανέναν τηλ αυτές τις μέρες..? ουτε και εγώ νομίζω πως υπάρχει οι προσφορές που στο site τους είναι αυτές http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106 μπορεί να σου λέγανε για το value pack το οποίο είναι στα ίδια λεφτά με το 2play
talidipa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 σε αυτό το λινκ που δίνεις λέει ότι με το 2play που εχει ~40 ευρώ έχει και το start pack δώρο. Και η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12...λέει!!!Λογικά θα συνεχιστεί και μετά γιατί κραταέι καιρό αυτή η προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα