GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα . Μολις με πηραν τηλεφωνο απο την forthnet και μου ειπαν για μια προσφορα που εχουν δωρεαν nova για 1 χρονο + δωρο αποκοδικοποιητη Full HD + Πιατο και το μονο που θα πληρωσω εγω ειναι το κοστος εγκαταστασης στον τεχνικο αξιας 70 € . Μετα το τελος του 1 ετους αν θελω μπορω να κανω διακοπη και να κρατησω τον εξοπλισμο . Μου φανηκε λιγο τραβηγμενο αλλα εχει τυχει σε αλλον σας ? Καμμια ιδεα κανεις ? Να σημειωσω οτι ειμαι ηδη συνδρομητης forthnet
anta_n Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Είναι προσφορά που τρέχει αυτή τη περίοδο στη forthnet. Λογικά είναι αυτό το πακέτο. IMHO, αν σε ενδιαφέρει η TV χτύπα το.
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 οχι δεν ειναι αυτη η προσφορα . εμενα μου ειπαν και για 12 μηνες δωρεαν start pack και μετα αν θελω την δοακοπτω. Αλλα κατι δεν μου κολαει . Δηλαδη 12 μηνες δωρεαν nova + decoder + πιατο ?
tlmamps Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εχεις forthnet 2play, σωστα? Η προσφορα ειναι αυτη που σου εδειξε παραπανω ο φιλος, αμα δεις με την εκπτωση που δινουν αμα εχεις 2play και start pack nova ουσιαστικα βγαινει στην ιδια τιμη με το να εχεις 2play... Δλδ, η nova ειναι δωρεαν.. Ε τον εξοπλισμο τον δινουν τζαμπα αμα κανεις ενα χρονο συμβολαιο...
antonl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 WTF? Είσαι συνδρομητής forthnet; Όχι ότι έχει καμιά σχέση. Εγώ αν και είμαι μια χαρά τα πλήρωσα όλα (εξοπλισμό, εγκατάσταση, συνδρομή) πριν καν 2 βδομάδες...
stivi1981 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 η προσφορα που ειναι?λεω εγω τωρα... το να μην πληρωσεις για να δεις τα καναλια που ειναι δωρεαν μεσω μιας απλης τηλεορασης και σε ψηφιακη ποιοτητα? το starter pack δεν εχει ολα τα καναλια της νοβα..τα βασικα καναλια ερτ-μεγκα-σταρ κλπ και μερικα ακομα..τπτ το αξιολογο δηλαδη..
eimaiospiros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πήγα την Παρασκευή και το πήρα (έχω Forthnet doupleplay). Πήγα σε ένα κατάστημα forthnet , και μου έδωσαν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποκωδικοποιητη και το πιάτο. Οπότε η προσφορά είναι ότι μπορείς να πάρεις το εξοπλισμό τζάμπα και να έχεις και κάποια (λίγα) κανάλια επιπλέον. Επίσης αν δεν έχεις αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά κανάλια τον παίρνεις δωρεάν.
thes1os Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ¨ετσι είναι ρε παιδιά... Και εγώ Double Play έχω με Nova Start Pack (αποκωδικοποιητή + Πιάτο τζάμπα) και πληρώνω και στα δύο μαζί 40 € το μήνα. Μήνες είναι έτσι τώρα...
epivitor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εχεις forthnet 2play, σωστα? Η προσφορα ειναι αυτη που σου εδειξε παραπανω ο φιλος, αμα δεις με την εκπτωση που δινουν αμα εχεις 2play και start pack nova ουσιαστικα βγαινει στην ιδια τιμη με το να εχεις 2play... Δλδ, η nova ειναι δωρεαν.. Ε τον εξοπλισμο τον δινουν τζαμπα αμα κανεις ενα χρονο συμβολαιο... Ακριβως αυτο. Την εχω παρει αυτην την προσφορα και μπορω να πω οτι ψιλοαξιζει. Αααα και δεν εισαι υποχρεωμενος την εγκατασταση να στην κανει τεχνικος της forthnet, εγω εδωσα 30 ευρω σε δικο μου τεχνικο και καθαρισα.
filip123go Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 η προσφορα που ειναι?λεω εγω τωρα...το να μην πληρωσεις για να δεις τα καναλια που ειναι δωρεαν μεσω μιας απλης τηλεορασης και σε ψηφιακη ποιοτητα? το starter pack δεν εχει ολα τα καναλια της νοβα..τα βασικα καναλια ερτ-μεγκα-σταρ κλπ και μερικα ακομα..τπτ το αξιολογο δηλαδη.. H "προσφορά" είναι ότι σου μένει ο εξοπλισμός και αν είσαι λίγο ψαγμένος ζητάς από τον Άγιο Βασίλη (μιας και πλησιάζουν σιγα σιγά οι μέρες) να σου φέρει μια καρτούλα και βλέπεις όλα τα κανάλια τζάμπα..!
thes1os Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Απο μικρό παιδί αυτόν τον 'Αγιο Βασίλη δεν τον βρίσκω που-θε-να...
filip123go Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Τότε μάλλον δεν ψάχνεις καλά..! Εναλλακτικά, μπορείς να ζητήσεις απ τον Θείο...!
thes1os Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αφού όλοι λένε πως ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει... Από ποιο θείο, τον θείο Filippidi? η προσφορα που ειναι?λεω εγω τωρα...το starter pack δεν εχει ολα τα καναλια της νοβα..τα βασικα καναλια ερτ-μεγκα-σταρ κλπ και μερικα ακομα..τπτ το αξιολογο δηλαδη.. Μια χαρά είναι... Για τζάμπα, Discovery Channel - Animal Planet - Travel Planet + 4 παιδικά (αν τυγχάνει να έχει κάποιος παιδιά) + τα μουσικά, ε δεν πάς και χαμένος...
halvas0000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αν εισαι συνδρομητης της forthnet double play ήδη, σου δινουν και το wi-fi router δωρεαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα