finch Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 - 1 γιατί έπαιζε ο μ@λακας ο Michael Cera, + 1 γιατί έπαιζε ο θεός ο jason schwartzman (άσχετα αν ο ρόλος ήταν λίγο μούφα) + 1 για τα visuals αλλά μέχρι εκεί. Δεν τρελλάθηκα και μπορώ να πω ότι προς το τέλος κουράστικα. Αν και δεν κατάλαβα προς τι η σύγκριση με το Kick Ass, εγώ ψηφίζω Kick Ass δαγκωτό. "Scott, Game over "
ravend Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 τό έπος το ίδιο.η μία ακυρότητα μετά την άλλη και μορφή υπέρτατη ο wallace. θα την ξαναέβλεπα άνετα!
tzinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μιλάτε σοβαρά ε? Ειλικρινά να γέλασα μετρημένες 2 φορές στον Σκοτ. Και αυτή η σκηνοθεσία αλλά βίντεο γκέιμ δεν μου είπε τίποτα. Αλλά τέσπα γούστα είναι αυτά. δεν εισαι μονος. το ξεκινησα προ λιγου μιας και λετε καλα σχολια, αλλα δεν την παλεψα να το τελειωσο. Απο το 1το 5 λεπτο κιολας ειχα αρχισει και εβγαζα σπυρακια. Ο μυξοβουτυρομπεμπες δεν παλευετε, το στυλακι παραειναι αμερικανια και βιντεο κλιπ φαση, το γρηγορο εντιντικ δεν μου λεει τιποτα και οι αναφορες σε βιντεο γκειμς περιοριζονται σε εικονογραγημενα φωνητικα τυπου, baaammm, booomm, wooowww...και ξυλο σε στυλ μορταλ κομπατ εναντια σε emo φλωρους με κινησεις μαικλ τζακσον! Ενταξει αυτα φανταζομαι εχουν την πλακα τους, αλλα δεν μπορω να δω ταινια με τοσο χαλι περιτυλυγμα μονο και μονο επειδη εχει 2-3 καλες σκηνες με εφε. Βαλε και το κακιστο χιουμορ και το οτι βγαζει ενα glee feeling και δενει το πακετο. Στο 50λεπτο πανω το κλεισα, λιγο μετα την 2ρη μαχη. Και ναι ξερω οτι ηθελημενα εχει τετοιο στυλακι και δεν το παιζει σοβαρη, απλα δεν ειναι του γουστου μου και δεν βοηθαει και καθολου ο πρωταγονιστης. 2/10 για την μιση ταινια που δα, ειχε κατι ωραια συνεφακια wooowww, γι αυτο δεν του βαζο 1/10 (σαρκασμ)
Genatos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και γω δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα... Νταξει κατι διαφορετικο, κατι που εχει σχεση με videogames αλλα τιποτα φοβερο... Ειδικα απο ενα σημειο και μετα οσο προσεγμενο και αν ηταν το μονταζ κουραζε... Και αγαπαμε φυσικα κορη του John McClane...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και αγαπαμε φυσικα κορη του John McClane... χαλαρά όμως
RedPanda Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το τραγικό miscast του πρωταγωνιστή. Δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερη επιλογή.
marantonis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το τραγικό miscast του πρωταγωνιστή. Δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερη επιλογή. Μηπως το ρολο ηθελες διαφορετικο και οχι τον ηθοποιο; Γιατι ο Cera ηταν ο,τι ακριβως ζητουσε ο χαρακτηρας της ταινιας. Σπασικλας/σπαστικος και βλαχαδερος, δηλαδη.
mrpink Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το τραγικό miscast του πρωταγωνιστή. Δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερη επιλογή. Are you serious? Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη
papahlamidas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Σε όσους δεν άρεσε πιστεύω ότι χτίσανε υπερβολικά υψηλές προσδοκίες από τα σχόλια που διάβασαν και περίμεναν ταινία για 50 oscar. Από την αρχή του topic όλοι λένε τα καλύτερα και μετά από πολλά καλά σχόλια έρχονται και μερικά άσχημα. Βέβαια μπορεί να είναι και θέμα γούστου σίγουρα. Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους. Το ότι όμως μπορεί να πάθεις ζημιά από σχόλια είναι το μόνο σίγουρο.
astak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 -100000000000000000000000 (χρυσο βατομουρο της 100τιας) μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου.μιλαμε τελειως ερασιτεχνικη.καταρχας αν αυτοι ηταν ηθοποιοι εμενα να με χεσ...τι να λεμε τωρα... μετα απο 20 λεπτα βαρεθηκα εντελως και στα 65 λεπτα ειπα να σταματησω να την βλεπω πριν καψω και το λιγο μυαλο που μου εμεινε...
Kasrith Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 -100000000000000000000000 (χρυσο βατομουρο της 100τιας) μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου.μιλαμε τελειως ερασιτεχνικη.καταρχας αν αυτοι ηταν ηθοποιοι εμενα να με χεσ...τι να λεμε τωρα... μετα απο 20 λεπτα βαρεθηκα εντελως και στα 65 λεπτα ειπα να σταματησω να την βλεπω πριν καψω και το λιγο μυαλο που μου εμεινε... Είπαμε δεν είναι για όλους η ταινία, γούστα είναι αυτά. Πάντως για τους ηθοποιούς που λες, είναι αυτό που αναφέρθηκε λίγα ποστς ποιο πριν, ότι ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε..
marantonis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 μιλαμε τελειως ερασιτεχνικη. Ειδικα στα Εφέ. Σα να εβλεπες ελληνικη sci-fi σειρα!
ravend Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 μη ξεχνάτε και που βασίζεται όμως. και έχοντας διαβάσει και τα κομιξ,μπορώ να πώ ότι το έχουν αποδώσει πολύ καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.