king2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 E όχι και καλύτερη απ το Kick Ass μην τρελαθούμε τελείως. Το Kick Ass τα έσπαγε στην κυριολεξία! Αυτή μου άρεσε πιο πολύ γιατί ήταν κάτι πρωτότυπο το όλο σκηνικό σαν video game. Το kick-ass ήταν κάτι διαφορετικό που και αυτή είναι απο τις καλές ταινίες των τελευταίων μηνών.
Kasrith Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 E όχι και καλύτερη απ το Kick Ass μην τρελαθούμε τελείως. Το Kick Ass τα έσπαγε στην κυριολεξία! Καλό και το Kick Ass, αλλα imo δεν φτάνει ούτε στον αστράγαλο του Scott Pilgrim
john2gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλό και το Kick Ass, αλλα imo δεν φτάνει ούτε στον αστράγαλο του Scott Pilgrim This. Ειλικρινά δεν με τρέλανε το Kick-Ass. Με μερικές εξαιρέσεις, θα έλεγα άνετα ότι ήταν μια μέτρια ταινία που απλά έγινε overhyped. Από την άλλη μεριά το Scott είναι έτη φωτός καλύτερο!
aXer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλούτσικη ταινία. +1 για την πρωτοτυπία/σκηνοθεσία -1 για το τελευταίο τέταρτο όπου με κούρασε αρκετά και σκέφτηκα να την κλείσω. Αυτός ο Michael Cera πολύ μορφή αν και πάνε να τον καλουπώσουν από νωρίς σε ρόλους γκαφατζή-παρθενοπιπίτσου. Ρε παιδιά η φάτσα του δεν είναι ολόιδια με του Κύρου Γρανάζη;
marantonis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ποιος κυριος γραναζης ρε;; Ολοιδιος ο Μανωλακης απο το καφε της χαρας ειναι. Πηγαινε στο τριτο λεπτο: http://video.google.com/videoplay?docid=-1885816720164409606#
GeorgeVls Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν μιλάτε σοβαρά ε? Ειλικρινά να γέλασα μετρημένες 2 φορές στον Σκοτ. Και αυτή η σκηνοθεσία αλλά βίντεο γκέιμ δεν μου είπε τίποτα. Αλλά τέσπα γούστα είναι αυτά.
yannis27gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Καλό και το Kick Ass, αλλα imo δεν φτάνει ούτε στον αστράγαλο του Scott Pilgrim +1 Kas! Συμφωνούμε απόλυτα!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 -1 Kas!! Το Kick Ass δύο σκάλες πάνω από τον Scott (μπορεί και τρεις)
Tilemaxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Η ταινία είναι πολύ μέτρια. Το χιούμορ της είναι απο σαχλό έως αδιάφορο του στύλ αμερικανιά όπου λέμε κοτσάνες και κοιταζόμαστε περιμένοντας να γελάσει ο θεατής (καμία σχέση με South Park όπως αναφέρθηκε πιο πάνω), ενώ η υπόθεση είναι κουραστική και βαρετή και μόνο γέλιο δεν βγάζει. Σκότωσε τους 7 πρώην για να πάρεις το κορίτσι, ολόκληρες σκηνές με διαλόγους αναφορικά με τους πρώην της χαζογκόμενας, και γενικά ενα απέραντο συνοθύλευμα που αναμειγνύει αποτυχημένα games, sitcoms, cartoοns και ταινίες που έχει ως τελικό αποτέλεσμα μια αποτυχημένα αστεία ταινία. Τα ομολογουμένως πρωτότυπα εφέ τύπου κόμικ/videogame πάνε χαμένα με τέτοιο τραγικό σενάριο/ερμηνείες. Δεν μπορούσαν να βάλουν καλύτερους ηθοποιούς; Ένα 6/10 και πολύ που του είναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 faggotry alert
anthony_88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Να πω την αληθεια μου, δε μου αρεσε ιδιαιτερα. Αν και εκτιμω τον Cera σαν ηθοποιο, εδω δεν μου εκανε αισθηση, μου φανηκε οτι απλα ηταν σε φαση αντε να τελειωνουμε. Επισης, ειχα απο την αρχη μεχρι το τελος εντονη επιθυμια να το διακοψω πριν την ωρα, αλλα περιμενα μηπως αλλαξει κατι. Το στιλ αυτο δεν ηταν για μενα, και ειδικα η υποθεση μου φανηκε αδιαφορη εντελως.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 faggotry alert FUUUUUUUUU ρε! Μόνο που δεν κοιμόνταν ο Σκοτούλης σε κάθε σκηνή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 pure awesomeness, bow before him
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.