Προς το περιεχόμενο

Scott Pilgrim vs The World

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα να τη δω πριν λιγες μέρες(οταν βγήκε το ντιβιντι ριπ)κι εκει που σκεφτόμουνα τι μλκια θα δω παλι,πέθανα στο γέλιο!

Θεϊκό σκηνικό εκει που κερδίζει κανονάκι και λεει i just got a life(get a life κλπ),ο σέρα ειναι ο τέλειος φλώρος!

Αξίζει και για HD μονο και μόνο για τα παιγνιδιστικα του εφε.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρεσιτάλ λέμε. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει και επιτέλους μια γ@μηστερή μεταφορά της videogaming αίσθησης. Τα έσπασε :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΦΑΚ!! Υπεργαλαξιακα γαματη ταινια. Μιλαμε δακρυσα απο το ποσοι τονοι στυλ μπορουν τελικα να χωρεσουν σε ενα φιλμ. Σκηνοθεσια, μονταζ και εφε 10 στα 10 χαλαροτατα! Και το χιουμορ του καλο ηταν. Καποιες φορες γαματο αλλες ετσι κι ετσι αλλα ικανοποιητικοτατο. Απο τη μεση και μετα φανηκε να πεφτει λιγο αλλα τελικα δε μπορω να πω οτι εκανε κοιλια καθως ειχε μερικες τρομερα τρελες φασεις. Ακομη, παροτι σεναριακα φαινεται προβλεψιμο, δεν ειναι. Το μονο σημαντικο μειονεκτημα οτι ημουν αρρωστος και πολυ κουρασμενος οταν την ειδα. Μεσα στις μυριες κοινοτυπιες των περισσοτερων σημερινων ταινιων δρασης καταφερνει να ειναι απολαυστικα πρωτοτυπη.

9/10

ΥΓ. Μου αρεσε το Kick Ass (μακαρι να 'ταν ολη η ταινια σαν το πρωτο μισαωρο ή το τελευταιο δεκαλεπτο) αλλα ψηφιζω Σκοτ Πιλγκριμ δαγκωτο.

ΥΓ2. Πραγματι την αδικει το trailer.

Δημοσ.

Καλά, μαραντόνα συμφωνώ 100% σε ΟΛΑ όσα έγραψες. Ακόμη κι ότι ήμουν κι εγώ άρρωστος όταν την είδα! Φακ, μ' αντιγράφεις κανονικότητα (απλά προλαβαίνεις να ποστάρεις πρώτος και κερδίζεις τις εντυπώσεις) :P

Υ.Γ. Πάντως 2η φορά δεν τη βλέπω με τίποτα. Προτιμώ να πιάσω από την αρχή το Wonderboy ;)

Δημοσ.

ταινιάρα είναι.

Ο καλύτερος τρόπος να την δείς είναι να μην έχεις ιδέα ούτε απο τραιλερ ουτε κόμικ ουτε imdb ουτε τιποτα, έτσι για να κουφαθείς τελείως.

Δημοσ.
Καλά, μαραντόνα συμφωνώ 100% σε ΟΛΑ όσα έγραψες. Ακόμη κι ότι ήμουν κι εγώ άρρωστος όταν την είδα! Φακ, μ' αντιγράφεις κανονικότητα (απλά προλαβαίνεις να ποστάρεις πρώτος και κερδίζεις τις εντυπώσεις) :P

Υ.Γ. Πάντως 2η φορά δεν τη βλέπω με τίποτα. Προτιμώ να πιάσω από την αρχή το Wonderboy ;)

Τελικα εμεις ή 100% θα συμφωνουμε ή 100% θα διαφωνουμε.

Ενδιαφερον.

Δημοσ.

Εντάξει ταινιάρα δεν είναι , γιατί δεν έχει υπόθεση. Αλλά 7/10 γιατί είναι διαφορετική και ευχάριστη και θέλει να δείξει άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Ταινιάρα για το είδος της εννοεί. Δεν είναι ταινιάρα όπως λέμε ταινιάρα τον "Κύκλο των Χαμένων ποιητών" ;)

Πράγματι μαραντόνα, "στα άκρα" βρίσκεται η σχέση μας :P

Δημοσ.
Εντάξει ταινιάρα δεν είναι , γιατί δεν έχει υπόθεση. Αλλά 7/10 γιατί είναι διαφορετική και ευχάριστη και θέλει να δείξει άλλα πράγματα.

Δηλαδη μια ταινια χωρις μεγαλοφυη υποθεση και βαθια νοηματα δε μπορει να ειναι μια πολυ καλη ταινια; Μπορεις να στηριξεις αυτη τη θεση;

Εν ολιγοις, συμφωνα με σενα κατι οπως το Scot Pilgrim vs the world, δηλαδη ενα εργο που αποτελειται μονο απο την ενωση του χιουμορ, της εξυπνης παρουσιασης, της πρωτοτυπιας και γενικως του οπτικου εντυπωσιασμου ειναι καταδικασμενο να μην φτασει σε υψηλα επιπεδα απο τη φυση του, πριν ακομη δημιουργηθει και ανεξαρτητα απο το ποσο καλη προσπαθεια θα αποδειχθει. Συμφωνεις;

Δημοσ.

Απλά πράγματα , εγώ είμαι πολύ εύκολο άτομο.

Ποια ήταν η υπόθεση? Η μάλλον τι ήταν η λίγκα των πρώην γκόμενων? Και πως συνδέονταν μεταξύ τους?

Μην παρεξηγηθώ μου άρεσε η ταινία, αλλά η παραπάνω ερώτηση ισχύει.

Δημοσ.
Ποια ήταν η υπόθεση? Η μάλλον τι ήταν η λίγκα των πρώην γκόμενων? Και πως συνδέονταν μεταξύ τους?

Ο Scot Pilgrim ηθελε να εχει σχεση με την παρδαλοχρωμη. Επρεπε να νικησει την λιγκα των πρωην γκομενων γιατι στεκοταν εμποδιο. Η λιγκα των πρωην γκομενων συνδεθηκε και σχηματιστηκε απο τον βλακα με τα γυαλια που

δερνει ο πιλγκριμ στο τελος

. Μαλλον τους δωροδοκησε ή κατι τετοιο.

Δημοσ.
Απλά πράγματα , εγώ είμαι πολύ εύκολο άτομο.

Μην παρεξηγηθώ μου άρεσε η ταινία, αλλά η παραπάνω ερώτηση ισχύει.

Προφανώς (ή μαλλον προφανώς) τους είχε πληρωσει ο Gideon (που είχε σχεση με την τύπισσα). Ολοι αυτοι λειτουργουν ως mini-bosses :P Ε και ο Gideon ειναι το Boss στο τελος XD

Δημοσ.

Ταινιάρα...Απο τις λίγες τους τελευταίους μήνες που αξίζουν πραγματικά...

Και σε hd η εικόνα της σπέρνει κανονικότατα όπως και ο ήχος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...