BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Πριν λιγο το ειδα (πρεπει να εχει βγει εδω και λιγες μερες η dvdripαρισμενη εκδοση στα μερη του Θειου) και εχω να πω μονο ενα. Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ε!! Πιθανον και να μην ειναι για ολους η ταινια λογω του συγκεκριμενου στυλ που την διακατεχει αλλα εμενα με μαγεψε. Περα απο ολη την video-game ατμοσφαιρα της που ηταν κατι παραπανω απο φανταστικη, λατρεψα αρκετα και το editing. Τα cuts απο την μια σκηνη στην αλλη ειναι γαματα. Βεβαια εγω, σαν θεατης, γουσταρω τρελα το μη-συμβατικο editing που μπορει γι'αλλους να ειναι απλα μια ποζερια (γκουχ γκουχ ποιος χρηστης εγραψε προσφατα για το Requiem For A Dream? ). Δεν ξερω γιατι, αλλα η συγκριση με το Kick-Ass μου φαινεται αναποφευκτη παραδοξως. Ε, ειναι καλυτερο απο το Kick-Ass. Δειτε το. (Μην πει κανεις γιατι δεν το εγραψα αυτο στο "Ποια ταινια μολις ειδατε;" γιατι πολυ απλα αυτη η ταινια χρειαζεται δικο της θεμα)
Luciddream Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 και εγώ το είδα σήμερα... μια χαρά ταινία.. ευχάριστη κωμωδία.. να την δείτε τα effects κτλπ είναι ωραία δίνουν ένα πιο χαλαρό τόνο στην ταινία σαν να σου πεί μην τα πέρνεις όλα τόσα σοβαρά... !! Αυτό που με χάλασε λίγο είναι το υπερβολικά "στάνταρ" αμερικάνικο χιούμορ που έχει καταντήσει να γίνεται βαρετό.. πετάνε 2-3 άκυρες ατάκες, σταματάνε, σε κοιτάνε, τους κοιτάνε, και εμείς πρέπει να γελάσουμε... χμμμ δεν είναι έτσι ... δυστυχώς...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 πετάνε 2-3 άκυρες ατάκες, σταματάνε, σε κοιτάνε, τους κοιτάνε, και εμείς πρέπει να γελάσουμε... χμμμ δεν είναι έτσι ... δυστυχώς... Διαφωνω. Εχεις δει ποτε South Park?
Luciddream Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ναι.. και..? καμία σχέση πιστεύω. απλά λέω οτι το χιούμορ της ταινίας ήταν μέτριο.. πραγματικά μέτριο.. απο εκεί και πέρα είχε πολλά σημεία που ήταν ενδιαφέρον αλλα δεν νομίζω οτι το δυνατό του κομμάτι ήταν τα αστεία...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ναι βρε, δεν μιλαω για το χιουμορ της ταινιας αλλα γενικα για το συγκεκριμενο αμερικανικο χιουμορ που περιεγραψες. Ε, στο South Park λειτουργει αψογα. Λεει καποιος την μαλακια του και υστερα ακολουθουν 10 δευτερα απολυτης ησυχιας και αμηχανιας με shot reverse shot των ηθοποιων. Αυτο ειναι αστειο.
Luciddream Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ναι βρε, δεν μιλαω για το χιουμορ της ταινιας αλλα γενικα για το συγκεκριμενο αμερικανικο χιουμορ που περιεγραψες. Ε, στο South Park λειτουργει αψογα. Λεει καποιος την μαλακια του και υστερα ακολουθουν 10 δευτερα απολυτης ησυχιας και αμηχανιας με shot reverse shot των ηθοποιων. Αυτο ειναι αστειο. ααα ναι οκ.. συμφωνώ τότες..!! αλλα προυποθέτει σωστές ατάκες και σωστούς ηθοποιούς για να γίνει αυτό.. (στην περίπτωση του south park σωστές φωνές).. εδώ το χάσανε λίγο.. !! btw εκεί που ήταν στο κρεβάτι μαζί απορώ αν υπάρχει άνθρωπος που ΔΕΝ σκέφτηκε ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΦΤΕ ΕΚΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ :lol:
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καλα ναι αυτος ο Cera ειναι τραγικα τραγικος. Ο τυπος δεν ειναι ηθοποιος κατα'αρχην. Σε ολες τις ταινιες που τον εχω δει, τον εαυτο του παιζει. Οπως λεει και ενα comment κατω απο το τραιλερ της ταινιας: :lol:
Kasrith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Την ειδα οταν πρωτο βγηκε στο σινεμα. ΕΥΤΥΧΩΣ! Την λατρεψα! Δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη. Δυστυχως δεν εχω διαβασει το κομικ, αλλα ειχα ακουσει τα καλυτερα. Με μαγεψε,, απλα ταινιαρα! Απο το Ποια ταινια μολις ειδατε: Scott Pilgrim vs the World Two thumbs up, επος! Απο το Cinema Lounge: Ταινιαρααααα! Καπου το ειχα ποσταρει και εγω οταν το ειδα, την πρωτη βδομαδα που επαιζε κινηματογραφο. Απο τις λιγες ταινιες που μου καναν τετοια ζημια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 απίστευτη ταινία και χαλαρά ανώτερη του Kick-Ass
yannis27gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Έχω μια λίστα με ταινίες να δω και μόλις την βάλατε μέσα. Άμα δε μ'αρέσει, ΚΑΣ, μ' εσένα θα τα βάλω. Σε έπρηξα με το SFU μου χρωστάς μία
Whiteyez Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ωραία ταινία, βλέπετε ευχάριστα, και πολύ καλύτερη από το kick ass όπως λέει και ο Thresh.
imr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καταφερα και την ειδα ολοκληρη με αρκετο alt-tab, αλλα επρεπε να την κλεισω απο την αρχη απο τις λιγες ταινιες που λεω οτι ηταν waste of time Το kickass αντιθετα μου αρεσε...
Kasrith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Έχω μια λίστα με ταινίες να δω και μόλις την βάλατε μέσα. Άμα δε μ'αρέσει, ΚΑΣ, μ' εσένα θα τα βάλω. Σε έπρηξα με το SFU μου χρωστάς μία Ενταξη εννοειται δεν συγκρινονται με τιποτα τα 2. Αν μου πεις να σου προτεινω σοβαρη σειρα μπορω. Αλλα σαν stand alone ταινια αξιζει με χιλια. Εχε υποψην ομως οτι Πιθανον και να μην ειναι για ολους η ταινια λογω του συγκεκριμενου στυλ που την διακατεχει αλλα εμενα με μαγεψε. Περα απο ολη την video-game ατμοσφαιρα της που ηταν κατι παραπανω απο φανταστικη, λατρεψα αρκετα και το editing. Τα cuts απο την μια σκηνη στην αλλη ειναι γαματα. Βεβαια εγω, σαν θεατης, γουσταρω τρελα το μη-συμβατικο editing που μπορει γι'αλλους να ειναι απλα μια ποζερια (γκουχ γκουχ ποιος χρηστης εγραψε προσφατα για το Requiem For A Dream? ).
Insignificant Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέτρια, μονότονη, κουραστική και βαρετή. Από τη μέση και μετά πέφτει πολύ η ταινία, άσε που αν την έχεις δει μέχρι την μέση την έχεις δει όλη.
skiabox Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Την έχω δει μεχρι τη μέση.Εχει καλες στιγμες η ταινια, βεβαια υπαρχει μια ταση ελειψης αυτοπροσδιορισμου (μεχρι και musical παει να γινει σε καποιες στιγμες) αλλα βλεπεται ευχαριστα και δε χρειαζεται να λυνει το μυαλο σου ενα δισεκατομυριο γριφους το δευτερολεπτο οπως γινεται στο απαραδεκτο inception. Επισης το coin-op style μου αρεσει πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.