Προς το περιεχόμενο

Virtual PC 2007 σε Windows 7;

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε το έχω τρέχει σε win7 64bit και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν υποστηρίζει Virtualization,αν το χρειάζεσαι πρέπει να κατεβάσεις το καινούργιο αλλιώς δεν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Κατεβάζεις ολόκληρο το setup από τα link που σου δίνω,σχεδόν 32MB,και δεν σε αφήνει να το περάσεις;;;Είναι αδικαιολόγητο αυτό,έχεις ολόκληρη έκδοση τον windows ή λείπουν στοιχεία;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν δε καταφέρεις τίποτα με το πρόβλημα σου και δε χρειάζεσαι απαραίτητα το virtual pc ,μπορείς να δοκιμάσεις το virtualbox υπάρχει και οδηγός στο wiki για επιπλέον βοήθεια

Δημοσ.

Tο περνάω ,απλά μετά δεν με αφήνει να το τρέξω.... <_<

Τα ίδια κάναν και στην αδερφή μου με το Office 2003, δεν το τρεχαν με τίποτα, ούτε σε compatibility mode. Έκανε φορμάτ για να λυθεί τι πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά, δεν μπορούσε ούτε απεγκατάσταση να το κάνει. Για δοκίμασε εσύ να βγάλεις το Virtual Pc, θα σ'αφήσει?

Και μετά, αν αυτό που θες είναι το xp mode, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι:

VMLite XPMode

VMWare Player

Virtual Box

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ τα εγκατέστησα όλα κομπλέ από την σελίδα της μικροσοφτ και σύμφωνα με τις οδηγίες της και όταν πατάω να μπεί στα γουιν Ξπ(!) ξεκινάει κανονικά το μπουτ και αντί να φορτώσει γουιντοους αρχίζει και ψάχνει για Dhcp. Γιατί γίνεται αυτό; Τι να κάνω;;

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ τα εγκατέστησα όλα κομπλέ από την σελίδα της μικροσοφτ και σύμφωνα με τις οδηγίες της και όταν πατάω να μπεί στα γουιν Ξπ(!) ξεκινάει κανονικά το μπουτ και αντί να φορτώσει γουιντοους αρχίζει και ψάχνει για Dhcp. Γιατί γίνεται αυτό; Τι να κάνω;;

Εχω να το χρησιμοποιησω αρκετο καιρο το virtual pc,αλλα υποθετω πως κατι δεν εχει σεταρει σωστα και μια και δεν βρισκει καποιο bootable media, προσπαθει να κανει boot απο το δικτυο.

Ριξε μια ματια στις ρυθμισεις σου, αν εχεις δηλωσει το σωστο iso, αν ειναι bootable κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...