Stelis90 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ, δηλαδή που να ψάξω να διαβάσω, ώστε να είμαι σε θέση να "επιδιορθώσω" οποιαδήποτε χαζο-βλάβη μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα pc που τρέχει windows...αναφερομαι σε xp, 7 και τελευταία τα s-vista... Ευχαριστώ Προκαταβολικά
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 http://support.microsoft.com/ http://technet.microsoft.com/el-gr/default.aspx Σαν την μαμά δεν υπάρχει,εξηγεί τα πάντα,αλλά δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσεις να τα διαβάσεις όλα και να τα συγκρατήσεις. Από εκεί και πέρα δες και εδώ.
AiWaaa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ, δηλαδή που να ψάξω να διαβάσω, ώστε να είμαι σε θέση να "επιδιορθώσω" οποιαδήποτε χαζο-βλάβη μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα pc που τρέχει windows...αναφερομαι σε xp, 7 και τελευταία τα s-vista... Ευχαριστώ Προκαταβολικά νομιζω με ενα repair(live tsidi) θα εισαι οκ
filip123go Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς πάντα να ρωτήσεις και τους insomniacs για οτιδήποτε θέλεις..!
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ, δηλαδή που να ψάξω να διαβάσω, ώστε να είμαι σε θέση να "επιδιορθώσω" οποιαδήποτε χαζο-βλάβη μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα pc που τρέχει windows...αναφερομαι σε xp, 7 και τελευταία τα s-vista... Ευχαριστώ Προκαταβολικά Δε νομίζω να υπάρχει (πρακτικά) περίπτωση να σε βοηθήσει κάποιο βιβλίο γενικά στα Windows - ή τουλάχιστον εγώ δεν την θεωρώ ως την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο. Όχι δηλαδή ότι δεν θα υπάρχουν συγκεντρωμένοι οδηγοί στο στυλ που το έχεις θέσει (τίτλου πχ "1000 and 1 fixes for Windows systems"), αλλά τί θα κάνεις, θα τους διαβάσεις απ' την αρχή μέχρι το τέλος; Δε θα συγκρατήσεις και πολλά νομίζω. Γι' αυτό, πιο πολύ νόημα έχει να την ψάχνεις κάθε φορά που έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα, στο απέραντο "βιβλίο" της Google. Και φυσικά, όπως ειπώθηκε, ένα φόρουμ όπως το Insomnia που είναι φουλ στους μάστορες, στους χαλάστρες και στους μαστροχαλαστές, είναι ιδανικό σημείο είτε για να διαβάζεις σχετικά παλαιότερα thread, είτε να ξεκινήσεις νέο, ρωτώντας για συγκεκριμένο πρόβλημα. Η συνεχής ενασχόληση και τα "πειράματα" με παλιό υλικό (ίσως κι έναν ολόκληρο παλιό υπολογιστή) και προγράμματα/λειτουργικό, μαζί με διάβασμα είτε εδώ, είτε αλλού μετά από Google search, θα σου δώσει σιγά-σιγά εμπειρίες. Και να μη ξεχνάς πως θα διδάσκεσαι αεί γηράσκων
Stelis90 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας και για την προθυμια σας να με βοηθάτε και μελλοντικα! Απλα σκεφτόμουν μήπως υπάρχει ένας τρόπος ή ένα μέρος στα windows από το οποίο να μπορώ να ξέρω πως ότι και αν έπαθε το μηχάνημα από αυτό το μέρος μπορώ να το φτιάξω.Αυτή όλη η σκέψη είναι για να κάνω πιο ειδκή έρευνα κάθε φορά και να μη ψάχνω τα πάντα-ετσι γλιτώνω και χρόνο και κόπο-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.