chrisargos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 απο εχθες δεν εχω internet το ρουτερ μου δεν εχει αναμενο το λαμπακι του adsl και δεν μπορω να μπω και στις ρυθμισεις του ρουτερ απο το μοζιλα! ειναι προβλημα του ρουτερ η της forthnet?
anta_n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Για να μη μπορείς να μπεις ούτε στις ρυθμίσεις, κάποιο πρόβλημα έχει ο router. Ακόμα και Internet να μην είχες, θα μπορούσες να δεις τις ρυθμίσεις. Αρχικά δες τα καλώδια αν είναι σωστά και αν είναι, πάρτο και πήγαινε το σε κάνα forthnet shop να σε βοηθήσουν εκεί.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 καντο ενα reset στα default Το ρουτερ και ξαναδοκιμασε.και πες μας ρουτερ και τι χρωμα αναβουν τα Power Κτλ.
chrisargos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το siemens cl1 που εδινε η forthnet καποτε! το προβλημα με το λαμπακι του dsl ηταν απο ενα προβλημα της γραμμης του οτε! συνεχιζω να μην εχω προσβαση στις ρυθμισεις του ρουτερ! και ενα ακομη περιεργο ειναι οτι ενω το wifi δουλευη κανονικα ο mozila σερνετε και μερικες φορες δεν ανοιγη καμια σελιδα ενω το μ τορρεντ κατεβασει μια χαρα! λετε να ειναι προβλημα του ρουτερ η να κανω ενα format ?
georgethess Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το φορμάτ δε νομίζω να βοηθήσει. Κάντο reset. Δε μου λες. Όταν σερφάρεις κλείνεις το torrent???
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το siemens cl1 που εδινε η forthnet καποτε! το προβλημα με το λαμπακι του dsl ηταν απο ενα προβλημα της γραμμης του οτε! συνεχιζω να μην εχω προσβαση στις ρυθμισεις του ρουτερ! και ενα ακομη περιεργο ειναι οτι ενω το wifi δουλευη κανονικα ο mozila σερνετε και μερικες φορες δεν ανοιγη καμια σελιδα ενω το μ τορρεντ κατεβασει μια χαρα! λετε να ειναι προβλημα του ρουτερ η να κανω ενα format ? στα ποσα συγχρονιζεις?το cl110 δεν εχει wireless αρα πρεπει να εχεις το siemens sl2 141.
chrisargos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δικιο εχεις αυτο εχω! και με ανοιχτο και με κλειστο μ τορρεντ τα ιδια κανει! αν του κανω ρεσετ θα πρεπει να εχω και τους κωδικους και να περασω τις ρυθμισεις απο την αρχη?
chrisargos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 οποτε πρεπει να βρω τους κωδικους και να θυμηθω τις ρυθμισεις γιατι πανε και 2χρονια απο τοτε! thanks για το χρονο σας
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 οι ρθθμισεις ειναι ετοιμες.Pppoe ειναι.απλα Username kai password θες και να κλειδωσεις το ασυρματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.