Προς το περιεχόμενο

προβλημα με router η forthnet

chrisargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο εχθες δεν εχω internet το ρουτερ μου δεν εχει αναμενο το λαμπακι του adsl και δεν μπορω να μπω και στις ρυθμισεις του ρουτερ απο το μοζιλα!

ειναι προβλημα του ρουτερ η της forthnet?

Δημοσ.

Για να μη μπορείς να μπεις ούτε στις ρυθμίσεις, κάποιο πρόβλημα έχει ο router. Ακόμα και Internet να μην είχες, θα μπορούσες να δεις τις ρυθμίσεις.

Αρχικά δες τα καλώδια αν είναι σωστά και αν είναι, πάρτο και πήγαινε το σε κάνα forthnet shop να σε βοηθήσουν εκεί.

Δημοσ.

το siemens cl1 που εδινε η forthnet καποτε! το προβλημα με το λαμπακι του dsl ηταν απο ενα προβλημα της γραμμης του οτε! συνεχιζω να μην εχω προσβαση στις ρυθμισεις του ρουτερ! και ενα ακομη περιεργο ειναι οτι ενω το wifi δουλευη κανονικα ο mozila σερνετε και μερικες φορες δεν ανοιγη καμια σελιδα ενω το μ τορρεντ κατεβασει μια χαρα!

λετε να ειναι προβλημα του ρουτερ η να κανω ενα format ?

Δημοσ.
το siemens cl1 που εδινε η forthnet καποτε! το προβλημα με το λαμπακι του dsl ηταν απο ενα προβλημα της γραμμης του οτε! συνεχιζω να μην εχω προσβαση στις ρυθμισεις του ρουτερ! και ενα ακομη περιεργο ειναι οτι ενω το wifi δουλευη κανονικα ο mozila σερνετε και μερικες φορες δεν ανοιγη καμια σελιδα ενω το μ τορρεντ κατεβασει μια χαρα!

λετε να ειναι προβλημα του ρουτερ η να κανω ενα format ?

στα ποσα συγχρονιζεις?το cl110 δεν εχει wireless αρα πρεπει να εχεις το siemens sl2 141.

Δημοσ.

δικιο εχεις αυτο εχω!

και με ανοιχτο και με κλειστο μ τορρεντ τα ιδια κανει! αν του κανω ρεσετ θα πρεπει να εχω και τους κωδικους και να περασω τις ρυθμισεις απο την αρχη?

Δημοσ.

οποτε πρεπει να βρω τους κωδικους και να θυμηθω τις ρυθμισεις γιατι πανε και 2χρονια απο τοτε!

thanks για το χρονο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...