hackertom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά αναζητώ ένα πραγματικά μυστήριο πρόγραμμα αυτήν την φορά... θέλω να κλειδώσω με κάποιο τρόπο το παράθυρο των Windows Explorer σε ένα σημείο! Δηλ να μην μπορώ να το μετακινήσω!!! δεξιά αριστερά πάνω η κάτω... το μόνο που θα μπορώ να κάνω είναι να ελαχιστοποιώ μεγεθύνω και κλείσω... Υπάρχει κάτι τέτοιο...? παρακαλώ τα φώτα σας....
hackertom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 στο δικό μου ρε συ απλά μου την σπάει πολύ να αλλάζουν θέση και μέγεθος κάθε τρεις και λίγο... έχεις κάτι στο μυαλό σου που να κάνει αυτήν την δουλειά?
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Τσουκ. Με μπέρδεψες που λες για "αλλαγές θέσης/μεγέθους" (μια φορά που τα 'βαλα τα Εφτάρια ήταν χωρίς Aero κτλ δυνατότητα-οπότε δεν "πιάνω" τη συμπεριφορά που λες). Υπέθετα ότι το να τ' αφήσεις (το παράθυρο) ως έχει (χωρίς επιπρόσθετες "εντολές" για "πάγωμα"), αρκούσε (...δεν έβλεπα λόγο να γίνεται κάποια αυθόρμητή του μετακίνηση...). Άλλοςςςςςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.