Προς το περιεχόμενο

τρίξιμο σπό το ηχείο του macbook pro μου

iznodur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα διαπίστωσα το εξής οταν ακούω μουσική η γενικά ήχο παρατειρώ τρίξιμο απο το δεξί ηχείο στο macbook pro παμε για service τι λέτε ????

επίσης ενα τρίξιμο στην περιοχη του ηχείου παρατηρώ και όταν πατάω το trackpad .....

περιμένω απόψεις αλλά και εμπειρίες ...

Δημοσ.
Σήμερα διαπίστωσα το εξής οταν ακούω μουσική η γενικά ήχο παρατειρώ τρίξιμο απο το δεξί ηχείο στο macbook pro παμε για service τι λέτε ????

επίσης ενα τρίξιμο στην περιοχη του ηχείου παρατηρώ και όταν πατάω το trackpad .....

περιμένω απόψεις αλλά και εμπειρίες ...

Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο την αντιπροσωπεία να σου πουν αν πρέπει να το πας για service ή οχι;

Δημοσ.

θα ήθελα απόψεις πρώτα ... θα πάρω εννοείτε επίσης δεν το ακούω τωρα πια δεν ξέρω τι γίνεται

---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:11 ----------

ολα επανύλθαν όπως ήταν ---θα τρελαθούμε τελείως

Δημοσ.

Πολλα προβλήματα ακούω για το MacBook pro [αχ ρε apple]

Αυτο το ακούω και στο αμάξι μου αλλα δεν δίνω σημασία είναι παλιο και Προσπαθώ να πάρω ένα καινούριο αλλα μου τα τρώει η apple.

Ίσος έχει κουνιθει λίγο και ακουμπάει κάπου.

Δημοσ.
Πολλα προβλήματα ακούω για το MacBook pro [αχ ρε apple]

Αυτο το ακούω και στο αμάξι μου αλλα δεν δίνω σημασία είναι παλιο και Προσπαθώ να πάρω ένα καινούριο αλλα μου τα τρώει η apple.

Ίσος έχει κουνιθει λίγο και ακουμπάει κάπου.

μπα όχι δεν το κάνει πια σα να μην συνέβη ποτέ τεσπα περίεργο ήταν αλλα θα περάσω και απο systemgraphs να ρίξουνε μια ματιά ... όχι φίλε μου μια χαρά μηχάνημα έιναι εγω πέραν αυτού κανένα άλλο πρόβλημα μα κανένα ούτε ένα crash όυτε ένα κόλλημα και το έχω περίπου 5 μήνες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...