leonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα !!! Στην αρχή μου έκαναν νούμερα οι θύρες USB..έβαλα βάσουλα λσπτοπ, καθάρισα τον επεξεργαστή και τις ψύκτρες απο τα χνούδια....δούλευε για λίγο καιρό. ΚΑΙ τώρα δεν ανταποκρίνεται ούτε το touch pad ούτε το πληκτρολόγιο. Δεν βλέπει ουτε usb mouse!! και πληκτρολόγιο απο τις θύρες usb άμα κουμπώσω Εγώ λέω ότι ειναι μητρική οπότε πάει.....για τα σκουπιδια. Εσείς τι λέτε?????????? Όλα αυτά σε έναν Acer Aspire 5100
AiWaaa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα !!! Στην αρχή μου έκαναν νούμερα οι θύρες USB..έβαλα βάσουλα λσπτοπ, καθάρισα τον επεξεργαστή και τις ψύκτρες απο τα χνούδια....δούλευε για λίγο καιρό. ΚΑΙ τώρα δεν ανταποκρίνεται ούτε το touch pad ούτε το πληκτρολόγιο. Δεν βλέπει ουτε usb mouse!! και πληκτρολόγιο απο τις θύρες usb άμα κουμπώσω Εγώ λέω ότι ειναι μητρική οπότε πάει.....για τα σκουπιδια. Εσείς τι λέτε?????????? Όλα αυτά σε έναν Acer Aspire 5100 χμμμ μαλλον μητρική. Άνοιξε τον και κάνε εναν έλενχο
leonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 χμμμ μαλλον μητρική. Άνοιξε τον και κάνε εναν έλενχο Τον ανοίγω πάλι και την βλέπω πέρα από καθάρισμα πάλι από χνούδια.....τί άλλο να δώ??? εεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.