George b Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σήμερα όταν πήγα να κάνω σύνδεση στο msn μου στον messenger στα windows μου βγάζει το εξής σφάλμα επισεις προχθές είχα πρόβλημα με την πόρτα του ρουτερ λέτε να φταίει η πόρτα;
AiWaaa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σήμερα όταν πήγα να κάνω σύνδεση στο msn μου στον messenger στα windows μου βγάζει το εξής σφάλμα επισεις προχθές είχα πρόβλημα με την πόρτα του ρουτερ λέτε να φταίει η πόρτα; κάνε ενα restart το pc
rafail1994 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασε να μπεις απο την ιστοσελίδα της msn ((για να δεις τα email σου)) και πες μου αν σου έβγαλε καποιο μήνυμα οταν έκανες σύνδεση
George b Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 κάνε ενα restart το pc το έκανα αλλά πάλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα... δοκίμασε να μπεις απο την ιστοσελίδα της msn ((για να δεις τα email σου)) και πες μου αν σου έβγαλε καποιο μήνυμα οταν έκανες σύνδεση έκανα σύνδεση στην σελίδα του msn και συνδέομαι κανονικά χωρίς πρόβλημα
rafail1994 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να το απεγκατάστασης και να το κανείς εγκατάσταση ξανά
filip123go Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αν πατήσεις "αντιμετώπιση προβλημάτων" που σου βγάζει το σφάλμα..?
FotiGy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τσεκαρε την ωρα που λεει το pc σου. Εμενα μια φορα μου εγραφε οτι να'ναι χρονολογια και δεν μπορουσα να μπω.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 εμενα οταν μου ειχε τυχει αυτο,απο το desktop μου δεν εμπαινα και εμπαινα κανονικα απο το netbook. Ο,τι και να εκανα δεν ελεγε να μπει απο το σταθερο,λυθηκε αφοτου αλλαξα password Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις φιλε μου!
slvsnt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά το ίδιο κάνει και σε μένα εδώ και πάρα πολύ καιρό. σε όλο αυτό το διάστημα είχε μπει μερικές φορές έπειτα από προσπάθειες. εδώ και αρκετές μέρες όμως δε μπαίνει και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το amsn. τι διάολο φταίει; δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά τα προβλήματα εμφανίστηκαν από τη στιγμή περίπου που άλλαξα πάροχο. είχα κάνει και format στο pc και πάλι τα ίδια. τώρα έχω hol με το Linksys wag200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.