Προς το περιεχόμενο

RESTORE σε netbook

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα από τον κάτοχο να κάνει restore στα windows

σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο και με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει και σε ποιά netbook

υπάρχει το απαραίτητο partition.

Για μένα είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην αγοράσω ποτέ netbook αν δεν μπορώ μόνος μου να το κάνω να λειτουργήσει σε περίπτωση disaster.

Δημοσ.

Στα acer παντως υπαρχει.Εχω ενα aspire oneD150 και εχει.Σε μαθητικο acer netbook παλι ειχε.

Για τις αλλες εταιριες δεν γνωριζω!

Δημοσ.

Και σε Acer 751 υπάρχει. Τώρα για τον τρόπο που μπορεί να γίνει δε γνωρίζω, μιας και πάντα προτιμώ το καθαρό install από δικό μου δισκάκι/flash.

Δημοσ.

στο δικο μου τουλαχιστον το eRecovery εχει 3 επιλογες.

1.Να ξαναπερασει τα win απο την αρχη(μηπως σβηνει το partition που βαζει τα win και τα περναει απο την αρχη; )

2.Να επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις του μηχανηματος

3.Να ξαναπερασει τα βασικα προγραμματα που ειχε στην αρχη και τους drivers(+επιλογη για χειροκινητη εγκασταση οδηγων οποιων θελω εγω)

Βεβαια δεν εχει χρειαστει να χρησιμοποιησω καποια απο τις επιλογες αυτες για να ξερω τι ακριβως γινεται καθε φορα(και ευχομαι να μην χρειαστει για οσο καιρο δουλευει το μηχανηματακι!)

Δημοσ.
στο δικο μου τουλαχιστον το eRecovery εχει 3 επιλογες.

1.Να ξαναπερασει τα win απο την αρχη(μηπως σβηνει το partition που βαζει τα win και τα περναει απο την αρχη; )

2.Να επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις του μηχανηματος

3.Να ξαναπερασει τα βασικα προγραμματα που ειχε στην αρχη και τους drivers(+επιλογη για χειροκινητη εγκασταση οδηγων οποιων θελω εγω)

Βεβαια δεν εχει χρειαστει να χρησιμοποιησω καποια απο τις επιλογες αυτες για να ξερω τι ακριβως γινεται καθε φορα(και ευχομαι να μην χρειαστει για οσο καιρο δουλευει το μηχανηματακι!)

1) κάνει φορματ και περνάει τα πάντα απο την αρχη και drivers :)

2)κρατάει back up σε διαφορετικό partition και κάνει format

3)Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλα(σε θέμα drivers) χρησιμοποιείς αυτήν την επιλογή και είσαι οκ :)

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μόνο σε acer υπάρχει η δυνατότητα αυτή ?

το toshiba ενός φίλου δεν είχε τέτοια δυνατότητα και από τη στιγμή που δεν ξεκινούσαν τα windows η μόνη λύση ήταν να σταλεί στην αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Στο Samsung NC-10 υπάρχει κρυφό partition για recovery. Το recovery μπορεί να είναι είτε όλο το λειτουργικό από την αρχή (επαναφορά στην αρχική/εργοστασιακή κατάσταση) είτε επαναφορά αρχείων (αυτό δεν το έχω χρησιμοποιήσει). Επίσης μπορείς να φτιάξεις το δικό σου image και να κάνεις ανα πάσα στιγμή recovery από αυτό.

Στο MSI Wind U130 επίσης νομίζω ότι υπήρχε partition για recovery. Σίγουρα πάντως έχει πρόγραμμα της MSI για να πάρεις backup και να κάνεις restore αργότερα.

Πάντως πιστεύω (ίσως λανθασμένα βέβαια) ότι τα περισότερα net/notebook έχουν κάποιο partition για recovery. Θα σου πρότεινα να διαλέξεις κάποια netbook που καλύπτουν τις ανάγκες σου και έπειτα να κοιτάξεις τόσο στα site των εταιρειών όσο και σε διάφορα forum για να δεις τι επιλογές έχουν για backup/recovery. Εναλλακτικά, κάνεις νεο post για να σου απαντήσουν οι τυχόν κάτοχοί τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...