FotiGy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής : ανοίγω τον υπολογιστή και μετά απο 20 δευτερόλεπτα περίπου ακούγονται 1 long beep και 3 short beeps. Στο monitor δεν εχω καθόλου σήμα. Έχω ανοίξει το κουτί για να ελέγξω αν είναι ολά καλά αλλά πάλι τίποτα. Έχω δοκιμάσει άλλες 2 gpus και ram αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Έψαξα στο ίντερνετ για τα beeps και διάβασα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με mobo ή gpu. Επειδή εχω αλλάξει gpu υποθέτω πως το πρόβλημα βρίσκεται στην mobo. Υπάρχει περιπτωση να φταίει η cpu; συγκεκριμένα ο Ε7500 oc @ 3.9GHz. Παω για αλλαγή mobo; είχε κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ
FotiGy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 έκανες clear cmos ; Ναιπ. Έχω βγάλει 100 φορές την μπαταρία και επισης κατι κόλπα με το jumper αλλα πάλι τιποτα
rafail1994 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δεύτερο βήμα να βγάλεις την μητρική απο το κουτί και να την βάλεις επάνω στο γραφείο σου και να αφήσεις μονό τα απαραίτητα που χρειαζετε για να ανοίξει το pc (cpu,gpu,ram,psu). δοκίμασε να βάλεις την κάρτα γραφικών στην άλλη pci express θήρα
FotiGy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δεύτερο βήμα να βγάλεις την μητρική απο το κουτί και να την βάλεις επάνω στο γραφείο σου και να αφήσεις μονό τα απαραίτητα που χρειαζετε για να ανοίξει το pc (cpu,gpu,ram,psu). δοκίμασε να βάλεις την κάρτα γραφικών στην άλλη pci express θήρα Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα τζιφος. Το μονο που δεν εχω πειραξει ειναι η Cpu. Σκεφτομαι αν αλλαξω mobo απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει κατι αλλο
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 To beep code (1 long & 3 short) παραπέμπει σε faulty memory πάντως.
FotiGy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 To beep code (1 long & 3 short) παραπέμπει σε faulty memory πάντως. http://www.computerhope.com/beep.htm#08 Τα bios ειναι Phoenix οποτε στην παραπανω σελιδα κοιταμε στο Phoenix BIOS beep codes οπου εκει οι αριθμοι του τυπου 1-1-1-3 με μπερδευουν. Υ.Γ. Εχω κανει ολους τους συνδυασμους με τις ram μου αλλα τιποτα. Εκτος αν εχουν προβλημα και οι 2. Επισης με προβληματιζει το γεγονος οτι δεν εχω καθολου σημα στην οθονη.
rafail1994 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Επισης με προβληματιζει το γεγονος οτι δεν εχω καθολου σημα στην οθονη. Αμμα εχουν πρόβλημα η ram η τα pinakia από τα slot λογικό είναι να μην δείχνει τίποτα στην οθόνη.
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μητρική Asus με Phoenix BIOS; Χμμ.. συνήθως φοράνε AMI.
FotiGy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Γινεται να εχουν προβλημα και τα 4 slots και οι 2 ram?
rafail1994 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Γινεται να εχουν προβλημα και τα 4 slots και οι 2 ram? Η και τα δυο θα έχουν η μονό το ένα αλλά για να βγεις από την απορία βρες έναν φίλο σου να δοκιμάσετε σε αυτόν της ram σου και της δικές του σε εσένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.