paris.gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Πριν ένα χρόνο έκανα αίτηση στη HOL και επωφελήθηκα της προσφοράς για 3 μήνες δωρεάν και μετά κανονικά. Τώρα, μετά από 12 μήνες θέλω να διακόψω και σύμφωνα με τους κανόνες τους δεν υπάρχει κάποια χρέωση για τη διακοπή μετά τους 12 μήνες. Οι 3 μήνες δωρεάν είναι μέσα στους 12 μήνες ή όχι; Ή είναι 3 δωρεάν + 12 μετά; Έχει διακόψει κανείς ακριβώς μετά τους 12 μήνες;
anta_n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Πιστεύω πως μετράνε στους 12 οι 3 μήνες. Διάβασε όμως και τι λέει το συμβόλαιο σου, λογικά θα το αναφέρει ρητά.
FotiGy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον δεν ξερω αν σε βοηθησει αλλα θα σου πω την ιστορια μου με την ΗΟL. Πριν ενα χρονο περιπου κανω online αιτηση + 3 μηνες δωρο. Στους 2 πρωτους μηνες αφου δεν μπορουσα να ανοιξω ουτε βιντεο στο youtube με line attenuation ~5 εκανα στο καπακι αιτηση ON telecoms. Απο τοτε μεχρι σημερα μου εχει ερθει μονος ενας λογαριασμος των 7Ε και τιποτα παραπανω.
Luxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Θα σε ξεχασαν μαλλον!! Προσεχε ομως, γιατι ειναι σιγουρο οτι θα σε θυμηθουν!!
anta_n Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Και σε βλέπω τότε να τρέχεις με εξώδικα Δεν τους παίρνεις κάνα τηλέφωνο...λέω εγώ τωρα...Just to be safe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.