Προς το περιεχόμενο

budget gaming pc

aekara21jimenez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι εχουν ακριβως τις ιδιες τεχνικες προδιαγραφες και επιδοσεις.Ο phenom II X 2 555 ειναι ενας 955 με ''κλειδωμενους'' τους δυο πυρηνες.

Πανο,

Οι τρεις τελευταιες περιπτωσεις που ξερω σε φιλους και εγω τεσσερις ολες τις φορες ξεκλειδωσαν οι αλλοι δυο πυρηνες.Με διαφορετικες μητρικες που σημαινει οτι εχει πολυ μεγαλο ποσοστο ξεκλειδωματος ο καινουργιος phenom II x 2 555.Αξιζει το μικρο ρισκο γιατι με τοση cache μνημη που εχει πανω του ειναι ασυγκριτα καλυτερη cpu απο τους τριπυρηνους.

Μαλιστα απο οτι διαβαζω στο ιντερνετ σχεδον ολες οι καινουργιες am3 μητρικες με τα νεα chipsets τον ξεκλειδωνουν.

Και ο Athlon αν ξεκλειδωσει την ιδια cache θα εχει.Παντως και εγω ειμαι λιγο υπερ του χ3.Λιγοτερους πυρηνες για ξεκλειδωμα,μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας. :-)

---------- Προσθήκη στις 01:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:24 ----------

παιζουν πολλες. αλλα εγω μιλαω για 2 x pci 16, και οχι για 16+8 ή ακομα χειροτερα 16+4...! αμα ειναι να γινει xfire, να γινει σωστα!

Η μητρικη που προτεινεις,παρα πολυ καλη αλλα crossfire κανει dual x8.Oι τρεις PCI express που εχει δουλευουν single x16-dual x8 και η τελευταια χ4.Μονο το FX chipset δινει σε ολα τα PCI express 16 lanes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...