Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αναβάθμιση επεξεργαστή

vront30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...σκυλοβαριέσαι και 'συ, ε

Ναι, το να το επιβεβαιώσει και για τον εαυτό του, αλλά και σε 'μας, είναι αυτό που πρέπει

(...από 'κει και πέρα, υπάρχουν και σελίδες με BIOS mods, μπας και...)

Δημοσ.

Α οκ.

...Αναφορικά με το ζήτημα του παιδιού πάντως, δεν αναφέρεται τέτοιος στη λίστα υποστηριζόμενων...(οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι καμμένος αυτός που έχει, οπότε ίσως το "ρίσκο" να πάρει μητρική δεν είναι μεγάλο)

Δημοσ.

Όχι βρε καμμένε, δεν είναι θέμα "κολλήματος", αλλά όταν λέει πως "τον έχει βρει" (χωρίς να τον έχει βγάλει από μηχάνημα που δούλευε), κι όταν δεν ανοίγει το μηχάνημα, όλα λένε πως υπάρχει μια μεγαλύτερη πιθανότητα -απ' τη συνήθως χαμηλή- να είναι. Διότι ασχέτως αν δεν έχω πετύχει ποτέ επεξεργαστή να καίγεται στα χέρια μου, όταν δεν ανοίγει το μηχάνημα με τον νέο επεξεργαστή, είτε δεν είναι συμβατός (...που νομίζω το -περίπου- αποδείξαμε), είτε είναι καμμένος (κι άντε και να παίζει θέμα με το BIOS να θέλει ένα reset που λέγαμε, αν και χλωμούτσικο αυτό).

(...στην ΟΥΣΙΑ δηλαδή, ΔΕΝ ξεκινάω από υποψία πως ΕΙΝΑΙ καμμένος, αλλά λέω πως εφ' όσον δεν είναι στη λίστα των συμβατών, απομακρύνεται η όποια πιθανότητα να είναι καμμένος - οπότε ας επικεντρωθεί στην ανεύρεση είτε άλλης μητρικής, είτε κανενός BIOS update - είτε στην εύρεση κατάλληλου επεξεργαστή για την υπάρχουσα μητρική)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...