phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Απ' όσο ξέρω υπήρχε Prescott με 533άρι FSB, τώρα τι να σου πω. Ας μας πει ποιον έχει μπας και βγάλουμε άκρη.
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ...σκυλοβαριέσαι και 'συ, ε Ναι, το να το επιβεβαιώσει και για τον εαυτό του, αλλά και σε 'μας, είναι αυτό που πρέπει (...από 'κει και πέρα, υπάρχουν και σελίδες με BIOS mods, μπας και...)
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Α οκ. ...Αναφορικά με το ζήτημα του παιδιού πάντως, δεν αναφέρεται τέτοιος στη λίστα υποστηριζόμενων...(οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι καμμένος αυτός που έχει, οπότε ίσως το "ρίσκο" να πάρει μητρική δεν είναι μεγάλο)
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Σου έχει κολλήσει ότι μπορεί να είναι καμμένος, έτσι; :Ρ Δε λέω ότι απο-και-κλείεται, αλλά λέμε τώρα..
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Όχι βρε καμμένε, δεν είναι θέμα "κολλήματος", αλλά όταν λέει πως "τον έχει βρει" (χωρίς να τον έχει βγάλει από μηχάνημα που δούλευε), κι όταν δεν ανοίγει το μηχάνημα, όλα λένε πως υπάρχει μια μεγαλύτερη πιθανότητα -απ' τη συνήθως χαμηλή- να είναι. Διότι ασχέτως αν δεν έχω πετύχει ποτέ επεξεργαστή να καίγεται στα χέρια μου, όταν δεν ανοίγει το μηχάνημα με τον νέο επεξεργαστή, είτε δεν είναι συμβατός (...που νομίζω το -περίπου- αποδείξαμε), είτε είναι καμμένος (κι άντε και να παίζει θέμα με το BIOS να θέλει ένα reset που λέγαμε, αν και χλωμούτσικο αυτό). (...στην ΟΥΣΙΑ δηλαδή, ΔΕΝ ξεκινάω από υποψία πως ΕΙΝΑΙ καμμένος, αλλά λέω πως εφ' όσον δεν είναι στη λίστα των συμβατών, απομακρύνεται η όποια πιθανότητα να είναι καμμένος - οπότε ας επικεντρωθεί στην ανεύρεση είτε άλλης μητρικής, είτε κανενός BIOS update - είτε στην εύρεση κατάλληλου επεξεργαστή για την υπάρχουσα μητρική)
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 1Μ = Prescott* 512 = Northwood *No HT
probe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Και κρύος-κρύος ο Πρέσκοττας :Ρ Τώρα που μπαίνει χειμώνας μια χαρά, θα έχει και αερόθερμο.
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Πες το ψέμματα, με μια εξαγωγή μπορεί να κάνει θαύματα, μέχρι και το λογαριασμό του πετρελαίου να μειώσει :Ρ
vront30 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω ολους σας για τιςγνωσεις σας.Πήρα λοιπόν τη μεγάλη απόφαση:ΘΑ ΚΑΝΩ BIOS UPDATE.SO HELP ME GOD
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν είπες τελικά ποιον επεξεργαστή έχεις :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.