giorgos1966 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 καλημέρα σας.θέλω νά ρωτήσω ενα αρχείο mpg γιά να μην χάσω τήν ποιότητα εικόνας κ ηχου,σε τι τύπο αρχείου να το γράψω;(μεσω pinnacle 14) ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα. Τί είδους εργασίες θα κάνεις στο Pinnacle Studio; Αν υποστηρίζει smart rendering, και επιπλέον σώσεις στο ίδιο video format με το MPEG του αρχείου εισόδου, τότε τα τμήματα της ταινίας τα οποία αφήνει το smart-rendering να περάσουν απείραχτα, θα έχουν την ίδια επακριβώς ποιότητα με το πρωτότυπο. Αλλά αν εφαρμόσεις σε εκτεταμένα κομμάτια του video κάποιο φίλτρο που μεταβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο την εικόνα (στην πράξη, οτιδήποτε άλλο πλην απλού κοψίματος-ραψίματος), τότε τα κομμάτια αυτά αναγκαστικά θα υποστούν reencoding και θα χάσουν κάποιο ποσοστό από την αρχική τους ποιότητα.
giorgos1966 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα. Τί είδους εργασίες θα κάνεις στο Pinnacle Studio; Αν υποστηρίζει smart rendering, και επιπλέον σώσεις στο ίδιο video format με το MPEG του αρχείου εισόδου, τότε τα τμήματα της ταινίας τα οποία αφήνει το smart-rendering να περάσουν απείραχτα, θα έχουν την ίδια επακριβώς ποιότητα με το πρωτότυπο. Αλλά αν εφαρμόσεις σε εκτεταμένα κομμάτια του video κάποιο φίλτρο που μεταβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο την εικόνα (στην πράξη, οτιδήποτε άλλο πλην απλού κοψίματος-ραψίματος), τότε τα κομμάτια αυτά αναγκαστικά θα υποστούν reencoding και θα χάσουν κάποιο ποσοστό από την αρχική τους ποιότητα. θελω να φτιαξω μια ταινεια με κομματια απο την βιντεοκαμερα που εχω.να τα κανω σε avi ,mpg4,κτλ.... ;
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασε το MediaInfo και δώσε μας πληροφορίες για ένα τυπικό βίντεο για να έχουμε και εμείς μια ιδέα για το τι μιλάμε.
giorgos1966 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασε το MediaInfoκαι δώσε μας πληροφορίες για ένα τυπικό βίντεο για να έχουμε και εμείς μια ιδέα για το τι μιλάμε. Ενταξει ειμαι.κατεβασα το pinnacle HD 14,και τα φτιαχνω κατευθειαν απο το προγραμμα του. τα αρχεια μου ειναι σε m2ts! υπαρχει η ρυθμιση στο pinnacle. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.