Προς το περιεχόμενο

μπορω να κανω update στο bios μου

strat0si

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχει ακόμα εγγύηση οπότε μην το ανοίξεις!

κλείνει μόνο το pc έτσι?τα άλλα λειτουργούν κανονικά?

δοκίμασε κ σε άλλη πριζα έτσι για να αποκλείσουμε άλλη μία πιθανότητα!

πιστεύω το psu φταίει αλλά πως να σιγουρευτείς μην το πας πίσω άδικα?ή δοκιμάζεις με άλλο αν μπορείς από κανένα φίλο θα ήταν πολύ χρήσιμο!

τέτοια κουλά συμπτώματα είναι ή από ετοιμόροπη μητρική αλλά πιστεύω δεν θα είχε περάσει τα τέστ Η από ετοιμοθάνατο psu...δεν ξέρω...Phanispal?

απο που το έχεις πάρει?

οκ πρωτα θα δοκιμασω αλλη μπριζα και μετα θα τα ξαναβγαλω ολα απο πισω π.χ ηχεια οθονες εκτυπωτες και τα λοιπα γιατι τα πιο πολλα καλωδια μετα την αλλαγη δισκου τα εβαλε ολα η γυναικα σε ενα σωληνα για να μην φαινονται

---------- Προσθήκη στις 16:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

εβαλα τι τροφοδικο σε αλλη μπριζα και ξεκιναω να το τεσταρω

---------- Προσθήκη στις 17:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ----------

παπαλα ουτε σε αλλη μπριζα !! μαλλον θα παω στο πλαισιο για αλλαγη psu αν και δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσειςγια να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε !!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα το πας ολόκληρο?αν ναι θα το τσεκάρουν όλο κ θα πληρώσεις τον έλεγχο...με λίγη πίστη θα είναι το τροφοδοτικό...εγώ θα το πήγαινα σκέτο κ θα τους έλεγα πως όλα τα υπόλοιπα κομμάτια περνάνε τα τεστ!

Δημοσ.
Θα το πας ολόκληρο?αν ναι θα το τσεκάρουν όλο κ θα πληρώσεις τον έλεγχο...με λίγη πίστη θα είναι το τροφοδοτικό...εγώ θα το πήγαινα σκέτο κ θα τους έλεγα πως όλα τα υπόλοιπα κομμάτια περνάνε τα τεστ!

ενταξει φιλαρακι ετσι θα κανω και εγω λες να μου πουν οτι το εβγαλα και το χαλασα ολα τα περιμενω απο αυτους !!!!!

Δημοσ.

όταν το δώσεις βάλε το παιδί να το τσεκάρει οπτικά πριν το παραλάβει,οτι δεν είναι χτυπημένο κ τέτοια ή γρατζουνιές στις γρίλιες κ σου πουν οτι έχωσες τίποτα μεταλλικό μέσα κ το πιό βασικό να δεί την ταινία ασφαλείας οτι είναι ΑΝΕΠΑΦΗ!οτι δεν έχει μαλλιοτραβηγμέντα καλώδια επίσης...αυτά νομίζω!

Δημοσ.
όταν το δώσεις βάλε το παιδί να το τσεκάρει οπτικά πριν το παραλάβει,οτι δεν είναι χτυπημένο κ τέτοια ή γρατζουνιές στις γρίλιες κ σου πουν οτι έχωσες τίποτα μεταλλικό μέσα κ το πιό βασικό να δεί την ταινία ασφαλείας οτι είναι ΑΝΕΠΑΦΗ!οτι δεν έχει μαλλιοτραβηγμέντα καλώδια επίσης...αυτά νομίζω!

οκ θα προσπαθησω να το βγαλω αν και δεν το εχω ξαναδοκιμασει θα το βγαλω την δευτερα για να το παω μην με αφησουv σαββατοκυριακo χωρις pc !!!!!

Δημοσ.

δεν είναι τίποτα 4 βίδες είναι κ τα βύσματα!κ φυσικά να είναι εκτός πρίζας κατά την διαδικασία!!

Δημοσ.
δεν είναι τίποτα 4 βίδες είναι κ τα βύσματα!κ φυσικά να είναι εκτός πρ

ίζας κατά την διαδικασία!

το τελευταιο σιγουρα χα χα χα !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...