Προς το περιεχόμενο

μπορω να κανω update στο bios μου

strat0si

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και παλι καινουργια προτοτυπια σημερα οταν ημουν

στη δουλεια ειχα shut down χωρις καμια ενεργεια στο pc και το pc σε sleep mode αν ειναι δυνατον !

τελος παντων θα κανω εγκατασταση το medal of honor στα vista και θα το τρεξω απο εκει και θα σας ενηνερωσω

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επόμενο βήμα πιστεύω είναι να ανοίξεις το Psu κ να κοιτάξεις για σκασμένους πυκνωτές AN εχει λήξει η εγγύηση...

αρχικά είχα κοιτάξει τα specs του κατασκευαστή...τα οποία ήταν οκ,αλλά διαβάζοντας λίγο απε δω κ απε κει....μόνο κράξιμο πέφτει!

Δημοσ.

τελικα μετα απο μια ωρα game με medal of honor στα vista ξανα shut down αρχιζω και στερευω απο ιδεες .υπαρχουν καπου οδηγιες πως ξεκουμπωνουν την ψυκτρα και την cpu να παω σε κανενα βενζιναδικο για κανενα φυσημα μπας και???? αν και δεν βλεπω προβλημα θερμοκρασιας cpu και καρτας γραφικων

Δημοσ.

για την καρτα θα είχε βγεί το πρόβλημα στο furmark!Επειδή το occt δεν το πολυξέρω τρέξε ένα intel burn test,αφού κλείσεις ό,τι άλλο τρέχει για να υπάρχει ελεύθερη ram...κ επέλεξε maximum level κ πάνω από 5 loops που έχει default...βάλε 6-7!μόνο everest άφησε ανοιχτό να βλέπεις θερμοκρασίες!

τουλάχιστον αποκλείσαμε τον δίσκο!

τρέξ'το κ εδώ είμαστε όταν επιστρέψεις!

Δημοσ.
για την καρτα θα είχε βγεί το πρόβλημα στο furmark!Επειδή το occt δεν το πολυξέρω τρέξε ένα intel burn test,αφού κλείσεις ό,τι άλλο τρέχει για να υπάρχει ελεύθερη ram...κ επέλεξε maximum level κ πάνω από 5 loops που έχει default...βάλε 6-7!μόνο everest άφησε ανοιχτό να βλέπεις θερμοκρασίες!

τουλάχιστον αποκλείσαμε τον δίσκο!

τρέξ'το κ εδώ είμαστε όταν επιστρέψεις!

ενταξει profi θα το δοκιμασω και αυτο αν και δεν to εχω ξανακανει υπαρχουν οδηγιες καπου για να μη ψαχνω ?

---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:30 ----------

ενταξει το βρηκα και το κατεβασα να το τρεξω απο τα vista η τα 7 ?

Δημοσ.
απλά επέλεξε max stress level κ 7 λούπες κ πάτα το start δεξια....απο όπου θες τρέξ΄το!

οκ ξεκιναω

---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ----------

τις 7 λουπες τισ βαζεις εκει που λεει threads

Δημοσ.
οκ ξεκιναω

---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ----------

τις 7 λουπες τισ βαζεις εκει που λεει threads

εκεί που λέει times to run

Δημοσ.
εκεί που λέει times to run

τα αποτελεσματα ηταν αυτα αλλα μονο σε standart level μου επιτρεπει γιατι εχω 32 bit

Created by AgentGOD

----------------------------

Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

Clock Speed: 2,33 GHz

Active Physical Cores: 4

Total System Memory: 3326 MB

Stress Level: Standard (1024 MB)

Testing started on 3/11/2010 10:52:24 μμ

Time (s) Speed (GFlops) Result

[22:53:32] 57.987 15.4154 3.469841e-002

[22:54:39] 57.346 15.5875 3.469841e-002

[22:55:45] 56.748 15.7518 3.469841e-002

[22:56:55] 60.896 14.6789 3.469841e-002

[22:58:01] 56.637 15.7826 3.469841e-002

[22:59:08] 57.590 15.5215 3.469841e-002

[23:00:14] 57.359 15.5841 3.469841e-002

Testing ended on 3/11/2010 11:00:14 μμ

Test Result: Success.

----------------------------

με μεγιστη θερμοκρασια στον ενα 81temp

Δημοσ.

ωραίιιια μου έφυγε κ η περιέργια για την θερμοκρασία....sorry για το καψώνι!

εγγύηση έχει το psu ακόμα?τόσο άσχετα shut down χωρίς blue screen...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....κ διάβασα κακά σχόλια!

Δημοσ.
ωραίιιια μου έφυγε κ η περιέργια για την θερμοκρασία....sorry για το καψώνι!

εγγύηση έχει το psu ακόμα?τόσο άσχετα shut down χωρίς blue screen...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....κ διάβασα κακά σχόλια!

ελα profi τα shut down σου τονιζω οτι ειναι σαν διακοπη ρευματος μπαμ και κατω

Δημοσ.

ωραία...το τροφοδοτικό σου έχει ακόμα εγγύηση?πόσο καιρό το έχεις?

α επίσης η μπρίζα είναι οκ?κ τα βύσματα καλά στερεωμένα ?

Δημοσ.
ωραία...το τροφοδοτικό σου έχει ακόμα εγγύηση?πόσο καιρό το έχεις?

α επίσης η μπρίζα είναι οκ?κ τα βύσματα καλά στερεωμένα ?

λοιπον η αγορα εγινε 13-11 -2008 μαλλον με καλυπτει χωρις να ειμαι σιγουρος .η μπριζα του ειναι σε πολυμπριζο μαζι με οθονη και εκτυπωτη ολα σε ενα πολυμπριζο

Δημοσ.

έχει ακόμα εγγύηση οπότε μην το ανοίξεις!

κλείνει μόνο το pc έτσι?τα άλλα λειτουργούν κανονικά?

δοκίμασε κ σε άλλη πριζα έτσι για να αποκλείσουμε άλλη μία πιθανότητα!

πιστεύω το psu φταίει αλλά πως να σιγουρευτείς μην το πας πίσω άδικα?ή δοκιμάζεις με άλλο αν μπορείς από κανένα φίλο θα ήταν πολύ χρήσιμο!

τέτοια κουλά συμπτώματα είναι ή από ετοιμόροπη μητρική αλλά πιστεύω δεν θα είχε περάσει τα τέστ Η από ετοιμοθάνατο psu...δεν ξέρω...Phanispal?

απο που το έχεις πάρει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...