Προς το περιεχόμενο

μπορω να κανω update στο bios μου

strat0si

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κ ο δίσκος ΟΚ?έκανες την εγκατάσταση του διαγνωστικού στα vista....κ τέσταρες τον άλλο δίσκο?

memtest πόσες ώρες το άφησες?memtest 86 λέγεται για την ακρίβεια sorry!

εξακολουθεί να κάνει τυχαία shut down?χωρίς bsod?

στα Vista χωρίς να κάνεις κάτι με τον άλλο σκληρό έχεις κάποιο πρόβλημα?

υπάρχει περίπτωση να κουνιέται τίποτα μέσα στο κουτί κ να βραχυκυκλώνει τυχαία?να έχει γδαρθεί κανένα καλώδιο από καμία λαμαρίνα?

απάντα σε ένα ένα με τη σειρά για να μην μπερδευτούμε!

Δημοσ.
Bootable έτσι;

Πόσες ώρες το άφησες να τρέξει;

καλησπερα λογο προβληματος ειχα φυγει απο το σπιτι λοιπον το memtest86 ηταν το bootable και το ετρεξα δυο ωρες χωρις errors , θα επρεπε παραπανω και αν ναι ποσο ? θα μπορουσα να το αφησω ολο το βραδυ ?

Δημοσ.
κ ο δίσκος ΟΚ?έκανες την εγκατάσταση του διαγνωστικού στα vista....κ τέσταρες τον άλλο δίσκο?

memtest πόσες ώρες το άφησες?memtest 86 λέγεται για την ακρίβεια sorry!

εξακολουθεί να κάνει τυχαία shut down?χωρίς bsod?

στα Vista χωρίς να κάνεις κάτι με τον άλλο σκληρό έχεις κάποιο πρόβλημα?

υπάρχει περίπτωση να κουνιέται τίποτα μέσα στο κουτί κ να βραχυκυκλώνει τυχαία?να έχει γδαρθεί κανένα καλώδιο από καμία λαμαρίνα?

απάντα σε ένα ένα με τη σειρά για να μην μπερδευτούμε!

Λοιπον ο δισκος ηταν οκ η δοκιμη εγινε με εγκατεστημενο το διαγνωστικο στα vista και το test στον αλλο δισκο. Το memtest ηταν το 86 και το ειχα κατεβασει απο αλλο post του φιλου phanispal . Εδω και μια μερα δεν ειχα κανενα shut down σε απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ και κανενα 45 λεπτο με medal of honor .Στα vista εβαλα το γιο μου να τα τεσταρει παιζοντας call of duty περιπου για μιαμιση ωρα χωρις κανενα shut down.Δεν νομιζω να κουνιεται κανενα καλωδιο ουτε καποιο απο αυτα να ειναι φθαρμενο

---------- Προσθήκη στις 21:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:05 ----------

Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά και 2 ώρες δεν είναι και λίγο..

phanispal το occt στο τεστ power supply μου ειχε βγαλει too hot αυτο δειχνει κανενα προβλημα ?

Δημοσ.
Το OCCT αποθηκεύει κάθε καρτέλα ξεχωριστά. Ανέβασε να δούμε τι παίζει.

οκ κανω καινουργιο τεστ και το ανεβαζω

Δημοσ.
2 απ' τους 4 πυρήνες βλέπω, τον έναν στους 75°C και τον άλλον στους 83°C.

δεν ειμαι και τοσο σχετικος δειχνει κατι αυτο ?

---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:43 ----------

Παιδες κατι τελευταιο λογω προβληματος θα πρεπει να ξαναφυγω θα τα ξαναπουμε αυριο μετα τις 4 και μαλλον θα πρεπει να εγκαταστησω το medal of honor στο δισκο με τα vista και να το τεσταρω απο εκει γιατι μαλλον στο servise με την τελευταια αλλαγη δισκου θα μου καναν εκει καμια πατατα θα αναφερθω για το τι εγινε εκει στο servise αυριο καλο βραδυ

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Αναβαθμίσεις. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

σε ένα cpu dependent game δηλαδή στις 2 ώρες πόσο θα φτάσει?ή στη μία ώρα στρες?δεν ξέρω μπορεί να λέω κ βλακείες...απλά μου κάνει εντύπωση!(στους πόσους κλείνουν οι Q?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...