Προς το περιεχόμενο

μπορω να κανω update στο bios μου

strat0si

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

phanispal να σου κανω μια ερωτηση μεσα απο τα ανεμιστηρακια ακουγεται ενας παραξενος θορυβος σαν καποιο να χτυπαει καπου και κανοντας χρατς χρατς αφου τα απομονοσα ενα προς ενα τελικα ειναι το ανεμιστηρακι της cpu λες να παιζει κανενα θεμα με αυτο ?

Δημοσ.

στο occt στο power supply που μου εβγαλε too hot δεν εδειχνε προβλημα ? στο ρωταω γιατι δεν ειμαι και τοσο σχετικος !

---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:39 ----------

Σαν κατι να εγινε αλλαζοντας στo power options των windows απο balanced σε power saver επαιξα medal of honor χωρις shut down για να δουμε πως θα παει αν και δεν νομιζω οτι ειναι η σωστη λυση !!!!

Δημοσ.

τις μνήμες τις τσέκαρες ένα ένα dimm με bootable memtest?

τα vista λειτουργούν κανονικά?

το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή υπάρχει περίπτωση να σταματάει σε τυχαίες στιγμές?είτε επειδή βρίσκει κάπου ή είναι ετοιμο να χαλάσει?

Δημοσ.

καλησπερα profi μολις ηρθα απο τη δουλεια τελικα τζιφος παλι χθες τρεις φορες ειχα shutdown 2 φορες με το medal of honor και μια με μονο του τον WMP βρε τι τον ανοιξα και τον καθαρισα μπα τιποτα ασε που και εκανα μια στραβη βαζοντας το bios στο default και δεν μου εβρισκε τον boot manager σε κανενα λειτουργικο τελικα το διορθωσα με το cd των vista αφου τραβηξα 3 ωρες αγωνιας ( και εναν καυγα στο σπιτι ) ασε που μου εβγαλε μετα οτι τα 7 δεν ειναι (******) και μπηκα σε αλλες διαδικασιες τι να σου λεω ΧΑΛΙΑ. Στα vista επαιξα καν 2 ωρες call of duty χωρις προβλημα και μολις επαιξα medal of honor το shut down με θυμηθηκε το memtest το κατεβαζω απο καπου δωρεαν ?:cry:

Δημοσ.

το memtest ναι είναι δωρεάν κ θα χρησιμοποιήσεις την bootable έκδοση!χρειάζεται όμως να τρέξει ώρες...κ για κάθε dimm μνήμης ξεχωριστά!αφού σου βγάζουν μπλέ οθόνη κ τα vista που είναι σε άλλο σκληρό...αποκλείουμε κ τον σκληρό!

απάντα κ αυτό που σε ρώτησα για τον ανεμηστήρα του επεξεργαστή!

κ κάτι ακόμα άσχετο με το πρόβλημα...αλλά με πες μου ΑΝ θες,από περιέργια κμόνο ρωτάω....πως τα "κλείδωσες" τα 7 κ είχες τρεχάματα?

Δημοσ.
το memtest ναι είναι δωρεάν κ θα χρησιμοποιήσεις την bootable έκδοση!χρειάζεται όμως να τρέξει ώρες...κ για κάθε dimm μνήμης ξεχωριστά!αφού σου βγάζουν μπλέ οθόνη κ τα vista που είναι σε άλλο σκληρό...αποκλείουμε κ τον σκληρό!

απάντα κ αυτό που σε ρώτησα για τον ανεμηστήρα του επεξεργαστή!

κ κάτι ακόμα άσχετο με το πρόβλημα...αλλά με πες μου ΑΝ θες,από περιέργια κμόνο ρωτάω....πως τα "κλείδωσες" τα 7 κ είχες τρεχάματα?

πρωτον δες αυτο που μου δεχνει το everest

Field Value

BIOS Properties

BIOS Type Award

BIOS Version 0801

Award BIOS Type Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

Award BIOS Message ASUS P5N-D ACPI BIOS Revision 0801

System BIOS Date 08/01/08

Video BIOS Date 07/07/08

BIOS Settings (ATK)

Memory Volrage 1.850 V

BIOS Manufacturer

Company Name Phoenix Technologies Ltd.

Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm

BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40

Problems & Suggestions

Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today!

Suggestion System BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary.

Suggestion Video BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary.

το medal of honor το δοκιμασα στα vista αλλα το εχω εγκατεστημενο στο δισκο των 7 ( τον δισκο των 7 τον αλλαξα πριν 40 ημερες και τωρα που το συνδυαζω δεν ειχα προβλημα πριν ) . Το ανεμιστηρακι που βγαζει διαφορους θορυβους ειναι τις CPU και δεν φαινετε να χτυπαει καπου ουτε να σταματαει τωρα αν εχει σωστες στροφες δεν ξερω να το αξιολογησω οσο για τα 7 δοκιμασα restore αλλα τιποτα και κατεβασα καποιο προγραμματακι αν θες να σου στειλω πμ α και κατι αλλο στα 7 σε safe mode δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι αλλα και δεν λειτουργει κανενα audio λες να παιζει κατι ???

Δημοσ.

αν το ανεμιστηράκι δεν σταματάει τυχαία είμαστε οκ!

από το site του κατασκευαστή του δίσκου που έχει τα 7 μέσα κατέβασε τα διαγνωστικά κ τρέξε το πλήρες τεστ...μέσα από τα vista καλύτερα!

δεν ξέρω γιατί θες να κάνεις Bios update αφού χωρίς να αλλάξει κάτι σοβαρό....όπως cpu px !!!πρίν 50 μέρες δούλευε με αυτό το bios!δεν θα σε συμβούλευα να το κάνεις τώρα....γιατί αν φταίει το τροφοδοτικό σου κ αποφασίσει να κάνει επανεκκίνηση στην μέση της διαδικασίας κλάφτα...θα ψάχνεις μητρική!ΑΑΑΑν αποφασίσεις να το κάνεις....επαναλαμβάνω δεν βλεπω τον λόγο κ ΔΕΝ είναι φρόνιμο να το κάνεις τώρα....ΟΧΙ μέσα από windows,ή over the net κ κάτι τέτοια που είδα στο manual σου!ΜΟΝΟ μέσα από το EZflash!το everest λέει,,,Update it IF necessary κ το λέει σε όλους μας για έναν στάνταρ αριθμό ημερών παλαιότητας του BIOS...δεν έχει κάνει καμία διάγνωση!!

σε safe mode φορτώνονται πολύ λίγα πράγματα κ βασικά ....οδηγοί κ τέτοια μένουν στην απ'έξω οπότε λογικό να μην μπορείς να κάνεις κ πολλά!

πως τα κλείδωσες ρωτάω...το πως επανέρχονται το ξέρω :D !

Δημοσ.
αν το ανεμιστηράκι δεν σταματάει τυχαία είμαστε οκ!

από το site του κατασκευαστή του δίσκου που έχει τα 7 μέσα κατέβασε τα διαγνωστικά κ τρέξε το πλήρες τεστ...μέσα από τα vista καλύτερα!

δεν ξέρω γιατί θες να κάνεις Bios update αφού χωρίς να αλλάξει κάτι σοβαρό....όπως cpu px !!!πρίν 50 μέρες δούλευε με αυτό το bios!δεν θα σε συμβούλευα να το κάνεις τώρα....γιατί αν φταίει το τροφοδοτικό σου κ αποφασίσει να κάνει επανεκκίνηση στην μέση της διαδικασίας κλάφτα...θα ψάχνεις μητρική!ΑΑΑΑν αποφασίσεις να το κάνεις....επαναλαμβάνω δεν βλεπω τον λόγο κ ΔΕΝ είναι φρόνιμο να το κάνεις τώρα....ΟΧΙ μέσα από windows,ή over the net κ κάτι τέτοια που είδα στο manual σου!ΜΟΝΟ μέσα από το EZflash!το everest λέει,,,Update it IF necessary κ το λέει σε όλους μας για έναν στάνταρ αριθμό ημερών παλαιότητας του BIOS...δεν έχει κάνει καμία διάγνωση!!

σε safe mode φορτώνονται πολύ λίγα πράγματα κ βασικά ....οδηγοί κ τέτοια μένουν στην απ'έξω οπότε λογικό να μην μπορείς να κάνεις κ πολλά!

πως τα κλείδωσες ρωτάω...το πως επανέρχονται το ξέρω :D !

οκ profi ησουν κατατοπιστικος συμφωνω μαζι σου σχετικα με το bios update για αυτο και δεν το εκανα κατεβαζω το διαγνωστικο και βλεπουμε αν και δεν βλεπω να το γλιτωνω το servise οσο για το αλλο σου στελνω πμ ευχαριστω ξανα για το χρονο σου

Δημοσ.

δεν είπαμε να αφήσεις τις ευχαριστίες ρα?μια φορά αρκεί :) !!

μην νομίζεις πως στο service θα κάνουν κάτι παραπάνω από αυτά που κάνεις....το μόνο που μπορούν να κάνουν παραπάνω από εσένα είναι να δοκιμάσουν άλλο τροφοδοτικό ΑΝ έχουν κανένα εύκαιρο εκεί!ΜΟΝΟ αυτό δεν μπορείς να τσεκάρεις εσύ!μην το πας,τσάμπα λεφτά!

Δημοσ.
δεν είπαμε να αφήσεις τις ευχαριστίες ρα?μια φορά αρκεί :) !!

μην νομίζεις πως στο service θα κάνουν κάτι παραπάνω από αυτά που κάνεις....το μόνο που μπορούν να κάνουν παραπάνω από εσένα είναι να δοκιμάσουν άλλο τροφοδοτικό ΑΝ έχουν κανένα εύκαιρο εκεί!ΜΟΝΟ αυτό δεν μπορείς να τσεκάρεις εσύ!μην το πας,τσάμπα λεφτά!

το ξερω φιλε μου για αυτο και προσπαθω αλλα μου τι δινει που δεν μπορω να κανω κατι και μου την εχει δωσει !!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

κανονικά το sea tools έπρεπε να τους βλέπει όλους ανεξαρτήτως μάρκας!μήπως έχει κουνηθεί κανένα σατοκαλώδιο?

Δημοσ.
κανονικά το sea tools έπρεπε να τους βλέπει όλους ανεξαρτήτως μάρκας!μήπως έχει κουνηθεί κανένα σατοκαλώδιο?[/QUOΤΕ

Τελικα εγω εκανα λαθος και αντι απο WD κατεβασα απο SEAGATE τελικα κατεβασα απο WD και ηταν ολα οκ αυριο θα δοκιμασω και ενα memtest και βλεπουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...